Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
egyesek köszönik szépen a tiszta vizet a poharukba
itt esetleg nem próbáltál még utána érdeklődni?:
[link]
mint leendő tulaj én is megtenném, de te valszeg jobban el tudnád magyarázni, hogy mi a problémabár most meg ez a nem egyforma képet adó kijelző...
amennyire ráizgultam erre az xperia-sorozatra úgy esik ki egyik típus a másik után az ilyen idegesítő apróságok miatt
(pedig már meg is hirdettem a samsungomat, de egyelőre úgy tűnik mégis marad )[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
persze, nekem is...még mindíg
csak emellett egyre erősödik bennem az az érzés is, hogy olcsó húsnak biza mégiscsak híg 1 kicsit a leve
(gyengélkedő wifi és vacakoló kijelző)
eredetileg a mini pro-ra pályáztam
ott úgy tűnik, hogy max tünetileg fogják kezelni a tücsök és bogár problémát
vagy még úgy sem
a neo-nál az összeszerelés minőségére panaszkodik nem 1 tulaj
(jelenleg az és a mini között vacillálok egyébként)
a ray sztem már túlságosan szar képeket csinál és vhogy nem is tetszik annyira
meg ugye már nem is ez az árkategória
az arc áráért meg aztán már majdnem adnak (vagy adnak is?) galaxy s2-t is
ennyi pénzt viszont sztem soha többet nem is adok ki 1 telefonért az i8910 hd után
(ekkorát bukni rajta 1 év alatt... faxom bele )[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
hát igen
végül is ha ezt a fényerőt eccer majd fixre lehet venni (de ezt hangoztatni kell ám az említett fórumon, vagy vhol, mert néma gyereknek anyja p.csája), akkor nem is rinyálok többet én sem
egy-másfél évig valszeg tényleg meg fogja állni a helyét, aztán meg úgyis elavul ez is
és persze a személyes vásárlás és kipróbálás is valóban előnyben részesítendő a webshopokkal szemben - ami viszont vidéki lévén megint behatárolja vmelyest a lehetőségeimet
(ettől az esetleges oda-vissza küldözgetéstől én idegenkedek
de ez meg már megint az én bajom)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
beszarás
tegnap este vettem meg 25-ért és ma már tényleg drágább 3-4 ezerrel...
pedig éppen akartam mondani, hogy aki kicsit is hezitál, vagy nem ragaszkodik megrögzötten a nagy kijelzőhöz, az szaladjon és vegyen egyet míg rá nem jönnek, hogy súlyosan elírták az árcédulájátSoha többet DPD!
-
llll
senior tag
vkinek volt itt olyan gondja a napokban, hogy a zsebében életre kelt a kijelző
na én is hasonlót tapasztaltam és nálam az egyik marketes játékprogi volt a ludas (Mr. Bean)
kivágtam és a jelenség megszűnt
tehát ez esetben nem a teló hibája voltSoha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz gabe8719 #6337 üzenetére
s valóban
(tudod mikor lett volna türelmem ezeket végigpróbálgatni)
egyébként én a vásárlás előtt meg voltam győződve, hogy na jó ezt is tudja, meg amazt is, de a big bang theory feliratos epizódjairól tuti le kell mondanom
...és nem!!
simán bevállalható[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
sztem meg csak az van, hogy akinél hibátlanul megy az nem szól, mert minek
tehát a néma tömegek nevében: az enyém pl teljesen rendben van
igaz még csak 1 hónapja, de minden nap nyüstölöm
nagyjából minden fent van, amit gondoltam (38 alkalmazás) és még mindíg van 136MB szabad helyem
a gyári(!) fényerő kb 60%-on megy és sztem nem sötét
két bekapcsolt készüléket néztem meg egymás mellett a vásárláskor és én nem láttam különbséget a kijelzőkben sem
magam részéről azt a bizonyos "vibrálást" sem nevezném vibrálásnak
valóban van úgy, hogy nem tud dönteni a fényérzékelő, de ilyenkor elég picit más szögben tartanom és máris megoldja
ha vmi leendő szoftverfrissítéssel kikapcsolhatóvá teszik akkor jó, de ha nem én ezzel akkor is gond nélkül együtt tudok élni
recsegni nem recseg, bár nem is nyomkodom izomból
akksi nagyon intenzív nyüstüléssel is kibírja a teljes napot, békén hagyva pedig 300 órát ír ki, úgyhogy sztem ez is rendben van
az alsó érintőgombok nálam még nem önállósodtak, fagyás nem volt
rootolva nincs - igaz ha jól vettem ki T-s létére egyelőre nem is lehetne -, de nem is érzem szükségét
jó, mondjuk a kínai és japán billentyűzetet viszonylag ritkán használom én is, de ha ez az "ára" az atomstabil működésnek, akkor had egye ott a fene azokat is
szóval ilyen példányok is léteznek, nem csak "halmozottan bugosak"
és nem ez az első "komolyabb" telefonom, tehát nem az első eufória mondatta ezeket velem[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz Kaminski #6608 üzenetére
oké, bocsi ha vmit pongyolán fogalmaztam
mivel egyelőre nincs ilyesmi szándékom nem merültem bele igazán a témába
és azt is készséggel elhiszem, hogy a tied tényleg recseg (a másé meg tényleg fagyogat, stb)
de úgy sejtem még a több százezer forintos telók közül sem mindegyik példány 100%-osevo: dehogy vettem bántásnak!
csak gondoltam nehogy téves következtetéseket vonjanak le az esetleges csendes olvasók és emiatt fosszák meg magukat ettől a jó kis telótólblood: ugyehogy?!
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz rutyika68 #6618 üzenetére
hát igen
én is az SGII áresésére vártam, de hiába
így lett minim
(magára vessen a samsung és a T ...szeva sony ericsson!)
és az I8910 Tepsiből is egyedül az amoled kijelzőt hiányolom picit
(na jó, meg a feleségem galaxy minijének legördülő ablakából azt a néhány ikont)
erre itt van ez...a mókányolás lehetőségének pedig nyilván némi bizonytalanság az ára vhol
úgy összességében sztem ez is rendben van[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz half333 #7461 üzenetére
az 5-let jó, egész látványos játékokat lehet villogtatni, de
1. mondjuk ki: a mi telónk kijelzője ehhez már túl kicsi
2. vmi repülőszimulátorral volt alkalmam kipróbálni ezt a tapizós joy-t
és sztem soha nem fog a nyomába sem érni 1 fizikailag is megfogható kontrollernek
értsd: külön figyelni kell (a játék hevében!), hogy le ne "csússzon" róla az ujjad, vagy hogy mellé ne nyomj[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
Egy sima asztalon nem lehet a folyadék olyan magason hogy elérje az elektronikát.
nekem elérte a régi motorolámét, mert felülről érkezett
hányás formájában a kislányom jóvoltából
amit talán még meg is úszott volna, de én hiúz reflexekkel rögtön leöblítettem a csap alatt...
(máig nem értem mitől lett zárlatos az akksim)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
-
llll
senior tag
válasz punky10 #7985 üzenetére
ez világos
ha a felhasználó biztos akar lenni benne, hogy megkapta az általa küldött sms-t, akkor beállítja az értesítéstés a skizofrén ügyfelek is ügyfelek
de most fordítsuk komolyra a szót:
ezen az sms-kérdésen felbuzdulva megpróbáltam felhívni magamat...
foglaltat jelzett
később újra próbálom[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz raziel01 #9411 üzenetére
pont emiatt foglaltam itt a helyet pár sor erejéig kb 1 hónapja
hogy tudniillik a fórumot olvasgatva talán nekem is elment volna a kedvem ettől a telefontól
de senki ne essen ebbe a hibába!
életem egyik legjobb döntése volt, hogy megvettem
ugyanis akinek hibátlanul megy (lásd az enyémet is + akik csatlakoztak) az nem panaszkodik, mert minek
nem független, hanem szolgáltatós (úgysem cserélgetem a sim-et) és minden szempontból gyári állapotban leledzik
ezzel most nem azt akarom sugallni, hogy azé fog szarakodni, aki buherálja
csak helyzetjelentést adtam 1 ellenvéleménnyel
és nem utolsó sorban a sokszázezres telefonok között is vannak hibásak[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
izé...lehet, hogy én vagyok a lelassulva, de miért kell "mindenki előtt"?
miért nem nézheti meg otthon ő maga?
sztem jelen pillanatban nincs már veszítenivalója
a matrica eredetisége már úgy is kérdőjeles a sarka miatt, akárki előtt szedi is le
és ha ott a karcolás, akkor bukta
(azt lehetetlen bizopnyítani, hogy a szerviz szedte fel és nem ő)
ha meg nincs, akkor vidáman mehet a fogyasztóvédelemhez a teljesen leszedett matricával is...vagy elnéztem vmit?[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
ha nincs ott a karc??
(azaz nem ez a telefon szerepel az indokló fényképen?)
már hogyne érne??(mondjuk esetleg kíváncsi lennék még a szervíz elképzelésére, hogy sztük mégis mi okból karistolta volna ott össze, de ez már nem sokat dobna az egészen)
szal sztem ahogy Kepperv is mondja:
1 jó megoldás létezhet
ha eccerűen nincs ott az a karc[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
itt is bedobom, talán tudtok segíteni:
flac fájlt próbálok lejátszani 2.3.4-es GB-n...
eleve esélytelen?
vagy vkinek sikerült már?
winamp-ot, poweramp-ot, andless-t próbálgattam eddig
látszólag elindul a lejátszás, de csak vmi halk zörej-szerűség hallatszik teljes hangerőn
(a konvertálást most kifejezetten mellőzném)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
hát...de
kihangosítva
egyszerűen csak próbálgatom éppen az androidos torrentezést és most futottam bele először ebbe a formátumba
és én akkor alszok nyugodtan, ha azok a funkciók is működnek a telefonomon, amit egyébként soha az életben nem fogok használni
(ilyen pl a zenehallgatás)
mert hát érted:
ha vmi esetleg nem OK, akkor részemről máris oda a bizalom, amíg nem sikerül rendbe tenni
ilyen fajta vagyok na
bár lassan talán már gyógyulgatok...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
sziasztok
erősen gondolkodok rajta, hogy (újra) vennék 1 ilyen apróságot második telónak
anno volt ezekkel 1 olyan probléma, hogy nagy melegben öntudatra ébredt a kijelző
(pl 40 fok kocsiban és kilépkedett a navigációs progiból stb)
akkor ezt szervizben vhogy orvosolni tudták
ez most is így van (tehát ha jelentkezik a probléma akkor szerviz), vagy azóta már házilag is orvosolható?Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
...az elhatározást tett követte, ismét 1 ilyen teló tulaja vagyok
viszont erősen küzdök a sygic-kel (természetesen legálisan megvásárolt verzió)
már a progi play-ről való letöltése is csak többszöri nekifutásra sikerült, elindulni (térképet letölteni) pedig nem is hajlandó
kevés lehet neki a szabad ~260MB?
(már próbáltam a 4.0.4-et is és kínomban a 2.3.4-et is)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
-
llll
senior tag
no hát úgy tűnik van vmi előrelépés
legalábbis feltelepíteni megint sikerült
a változást az hozta, hogy beállítások>alkalmazások>sygic>leállítás>adatok törléseezt talán te is megpróbálhatnád szabo111 a nálad problémás alkalmazással...
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
4.0.4-ből kiindulva super jelly bean-t próbálok felküzdeni a telómra
root és cwm 5.5.0.4 elvileg már van
(bár érdekes módon ez utóbbiba a hangerő le nyomkodásával sehogy sem tudok belépni, mindig sima újraindulás lesz belőle
de sebaj, az x-parts-ból indítva bejutok)
a cwm-ben már csináltam wipe data-t, wipe cache-t, az advancedben wipe dalvik cache-t
az sd kártya gyökerében már ott van a SJB 8.0 smultron.zip és a gapps-jb-20121011-signed.zip (ez utóbbi mi is?)
aztán ha a cwm>install zip from sd card>choose zip from sd card- ban megpróbálom kiválasztani a fenti SJB 8.0 smultron.zip-et, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
"installing: /sdcard/SJB 8.0 smultron.zip
finding update package...
opening update package...
installing update...
assert failed: getprop("ro.product.device") == "ST15i" I I getprop("ro.build.product") == "S15i" I I getprop("ro.product.device") == "ST15a" I I getprop("ro.build.product") == "St15a" I I
getprop ("ro.product.device") = = "smultron" I I getprop("ro.build.product") == "smultron"
E:Error in /sdcard/SJB 8.0 smultron.zip
(Status 7)
Installation aborted....szóval akkor most hány éves a hajóskapitány??
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
MINDEN fellelhető wipe megvolt
és igen, erről az oldalról szedtem le a Xperia Mini / St15 / smultron-ta jelenlegi kernelverzióm:
2.6.2.9-perf
ez nem jó?
(mert én azt hámoztam ki, hogy 2.6 kell)
ha nem jó, akkor esetleg tudnál linkelni 1 megfelelőt (szájbarágós telepítési leírással)?továbbá éppen arra próbáltam rájönni honnan tudhatom, hogy nyitott-e a bootloaderem...?
(azt már látom, hogy nyitHATÓ)vagy esetleg zárt bootloaderre is lehet vhogy super jelly bean-t tenni?
nem vagyok 1 nagy mágus, de cserébe bátor vagyok
és ez a mini direkt 1 ilyen üthető-vágható második telefon(a kék led tényleg működik, köszi)
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
...hát ez vmi brutális volt
akarom mondani sima ügy, bátran ajánlom minden hozzám hasonló kezdőnek
röpke 4-5 munkaórám van benne, ami alatt többször is felül kellett múlnom önmagamat
de végül minden sikerült
köszi a segítségettomy86:
igen, ez volt az első komolyabb "sikerélményem" a procedúra alatt:
amikor ~másfél óra kínlódás után kiírta, hogy már ki van nyitva a bootloader...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
na még 2 kérdés, ha szabad:
-jól gondolom, hogy ez a flashtool általi kernelcsere minden egyéb androidos telón is ugyanígy elvégezhető (természetesen a feltenni kívánt ROM-nak megfelelő kernellel)?
-illetve az már tiszta, hogy a cwm recoveryben tudok mentést készíteni a gyári ROM-ról.
és a gyári kernelről hogyan?(bocs ha bugyuta kérdések, de 2 napja még halvány gőzöm se volt ezekről a dolgokról )
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz fatal` #24253 üzenetére
ezt a telefont egyelőre nem buherálnám tovább
hanem direkt e célra rendeltem 1 zte v790-et
(tehát akkor ahány típus annyiféleképpen kell kernelt cserélni??)
nem akarok offolni, csak abban a topicban a 256MB fikázásán kívül nem sok érdemlegeset olvastam
és ez a factory image micsoda?
az a mentés, amit a cwm-ben készíthetek a gyári ROM-ról?más:
ezekről az állítólag nagyobb kaacitású akksikról van tapasztalat?:
[link]
[link]
vagy csak kamu?[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
(bocsi, értelemszerűen a 2. linkről lenne szó)
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
most én vagyok hülye, vagy ebben tényleg nincs offline rádió?
vagy esetleg az sjb hiányossága?Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
....megtaláltam:
hunfatal: "...CM10.1 és afölött nincs FM rádió"
faszanincs vhol vmi összefoglalóféleség a mini romokról az előnyeikkel és a hiányosságaikkal?
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz tomy86 #24304 üzenetére
oké
akkor már csak 1 utolsó kérdés és nem zaklatlak tovább benneteket:
a tapasztalatok alapján melyek még esetleg az ajánlott romok az sjb-n kívül (legstabilabbak és legkevesebb funkciót nélkülözők)?annyira azért nem vagyok mazochista hogy mindegyikkel végig játszam azt amit ezzel, de ha megéri akkor még egyszer talán nekifutnék
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz beloadjoker #24314 üzenetére
clean master ad 1 hozzávetőleges tájékoztatást, hogy mit szabad törölni és mit max csak fagyasztani
ezeket az antradio-akármiket pl asszem én is töröltem
úgysincs rádió
(...se 720p, mint azóta megtudtam )ram spórolás:
én nemrég tettem fel próbaképpen a ram manager pro-t (akciós volt)
és nem tudom hogy ennek tudható-e be, de azóta pl megint simán feltelepül és működik a sygic...
(tehát azért van pozitív fejlemény is )[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
...bocsi lejárt az 5 perc
szóval nem akarok hülyeséget mondani
az is lehet, hogy ebben az sjb-ben már eleve nincsenek benne ezek az ant-akármik
de lehet, hogy a gyári rom-ban csak lefagyasztottam őket
(nézd meg mit mond a clean master)a gyári launchert nem tudom lehet-e/szaba-e törölni
én ezt úgy képzelem, hogy az új mintegy "rátelepül" a gyárira
...márpedig ha így van (okosabbak majd megerősítenek, vagy cáfolnak), akkor nemhogy spórolnál a rammal, hanem még ez is kiharap belőle
(nekem egyébként nagyon tetszik a next launcher3d
a haier w910-en (1GB ram) megy is szépen, de ennek a mininek már úgy vettem észre hogy sok)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest