Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DarthSun


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Jók ezek a közepes teljesítményű hűtők ! Nyáron sem lesz vele gondod. Én a 955- ösre Brocken ECO- t tettem [link], jól hűt. Kaptam most FX8325- el egy félgépet, azt raktam rendbe. A gyári hűtő viccnek is rossz, az ECO nem menne bele, magas az AeroCool Strike-X ONE- ba, meg nem is lehet már kapni. A DeepCool GAMMAXX 400 RED- et választottam [link]. Most fogom telepíteni, a hőfokok majd utána, mindenesetre BIOS szerint alacsonyak. A 965- ösöm van olyan házban hogy a magasabb, brutál Mugen4 is elfér, az a leghatékonyabb hűtőm [link] .

[ Szerkesztve ]

A 3 test probléma nem megoldható.

(#2) snake1977 válasza DarthSun (#1) üzenetére


snake1977
őstag

WoW :Y 6 hőcsővel és ennyi lamellával nagyon jó teljesítményt adhat :K Azt hiszem a Brocken Eco-ból jött ki újabb modell, most azokat árulják, a régit már csak az aprón látni néha.
Eredetileg topflow-t szerettem volna mivel nem tuningolok, de ahogy néztem ami értelmesebb hűtési kapacitással bír az 10 ezer felett volt, én meg jelenleg ennyit nem szándékoztam költeni, tuning sem fog kelleni egyelőre bőven elég a teljesitmény alapjáraton is. :) De a nyári melegre gondolva jobb ez így. Egy szellős nzxt phantom házban van a motyó, ha egyszer tuningra adom a fejem akkor valószínű vízzel fogom hűteni, mert ebben kényelmesen elfér egy 240-es radiátor, sőt a gyártó szerint kettő is, bár gyanítom a második a házon kívülre fogatva.
Találkoztam a phenom gyári hűtőjével, hiába hőcsöves az a ventillátor ami rajta van hangos is, és alig hűt, ismerősnek az első hét után lecseréltem egy Hyper tx-re. 775-re van egy Scythe ninja plus rev. B hűtésem, ez passzívan is elvisz egy kissebb core 2-est, szellős vagy nyitott házban. :)

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.