Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ]Phobos[

senior tag

válasz tibz03 #112 üzenetére

Én is csak "pletyka" szinten hallottam, de a CRT összefügg az fps-sel, a TFT tudtommal nem.

Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

• agressiv

addikt

válasz tibz03 #112 üzenetére

Figy egyszer keress egy sima 30FPS-es filmet nézz bele és keress neten egy 50FPS-es filmet (himmel.hu-ról szedd le a himmel indulót) és látni fogod, hogy sokkal életszerűbbek az animációk de ezt szerintem TFT-n soha nem fogod rendesen észrevenni nem csak azért mert 60Hz-es hanem azért mert összemosódik TFT-n a kép.

"Ezt tök nehezen hiszem el, látnom kéne élőben.
    Programozó fejjel nehéz elfogadni.
    Mármint kiindulva egy program működéséből, nekem ellentmondás az, hogy a géptől függ, hogy a fizikát hogy számolja ki. Olyan mintha adnál két különböző gépnek egy összeadást és más-más eredményt adnának."

Ne is hidd el csak nem képesek gondolkodni!
    Egyszerűen arról van szó, hogy sokat ugrálnak játékban dobozról dobozra amik olyan távolságban vannak amire épphogy fel lehet ugrani én épp ezt próbáltam ki amikor nekem mondták ezt a baromságot még anno.

Előszőr limit nélkül 200-300FPS simán ment
    majd 100FPS limit nehezebb volt de ment
    aztán jött a 25 majd 10FPS hát elég nehéz volt de előbb utóbb összejött mégpedig azért mert kevés FPS-nél ha éppen dolgozik a gép akkor nem látsz mozgó képet és egyszerűen nem találod el azt a pontot ahonnan még át lehet ugrani de nem esel le!!

Mégpedig azért amit te is jól megmondtál hogy 5+5 mindíg 10 és sosem 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd jött az, hogy fal felé ugrottam és azt néztem érkezéskor mégis mennyire kerülök közel a fahoz és az égvilágon semmi különbség nem volt és nem is lessz felejtsük már el ezt az FPS es baromságot aki képes logikusan gondolkodni az rájön, hogy ez egy nagyonnagy hatalmas baromság!!

[ Szerkesztve ]

Hát még a borz.....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés