Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telefont a vodától.
Reggel frissítettem a szoftvert rajta, mert a telefon jelezte, hogy van újabb.
Ma azt tapasztaltam, hogy néha hívásnál teljesen süket. Az én oldalamon is és a másik oldalon is. Ha újra hívást indítok vagy hívnak, akkor általában jó (tehát általában nem produkálja egymást követően a hibát, de már volt olyan is, hogy igen). Nem feltétlenül a frissítés miatt van, mert előtte nem nagyon telefonálgattam vele (tegnap délutáni a teló). Ismert ez a hiba ennél a készüléknél, illetve hogyan lehetne orvosolni? -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Eredeti FW van a V szolgáltatótól vásárolt telefonon. Mostanában lefagy, újraindul. Jelenleg nem lehet frissíteni, mert azt mondja, hogy a legfrisseb verzó van fent.
Melyik custom FW-t kellene feltennem, hogy stabilan működjön? -
nOvOp
senior tag
Bocs, megtaláltam
-
nOvOp
senior tag
Nem sikerül a TWRP (2.7.1.1 ill. 2.8.6.1) telepítése. Végig megy az odin (V3.07), de nem írja ki, hogy PASS. A telefon újraindul. Megnéztem és az alábbi verzó van rajta:
AP: I8190XXANI4
CP: I8190XXANI4
CSC: I8190VDHANJ1
Mit tudok tenni? Illetve root fájlt sem találtam hozzá. -
nOvOp
senior tag
válasz gada00 #12497 üzenetére
Köszi, az hasznos lenne, bár találtam most egyet a korábbi hozzászólásból. Egyenlőre sajnos odáig sem jutok el, hogy feltegyem a TWRP-t vagy a CWM-et. Lefut az odin, most már ki is írja a PASS-t, de marad a régi recovery (3e)
[ Szerkesztve ]
-
nOvOp
senior tag
válasz #20749568 #12504 üzenetére
Igazából még nem volt időm sajnos. És mivel nem az enyém a teló, annyira nem is sürgettem. Bár az nem teljesen tiszta, hogy kies-ből hogyan tudom feltenni a gyári rom-ot. Letöltöttem a megfelelő gyárit, de kiesben nem találtam tallózási lehetőséget. Szoftver-helyreállítás vagy firmware frissítés? Majd ha neki állok talán egyértelműbb lesz.
-
nOvOp
senior tag
Lehet, hogy ma nekiállok a telefon újratelepítésnek. Viszont most elgondolkodtam a 4.4 verzión, mert abban elvileg benne van alapból a SIP hívás. Sokkal jobban ajánlott az R-Mod vagy jó a kitkat is? Illetve a telepítése is más?
-
nOvOp
senior tag
válasz #20749568 #12532 üzenetére
Ok, köszi. Gondolom ez a ROM (Slim-golden-4.4.4.build.9.1-UNOFFICIAL-20160411-0001.zip) a legfrisseb. És itt melyik GAPPS-t kell letölteni, mert 4.4-et nem találok?
-
nOvOp
senior tag
válasz #20749568 #12536 üzenetére
Ok. Még egy kérdés. Most fel kell tennem a gyárit, mert múltkor sem tudtam rootolni. Az itt leírtak szerint elég nekem a 4. pontban leírtat megcsinálni vagy kell a 3. pont is?
-
nOvOp
senior tag
válasz #20749568 #12540 üzenetére
hááát, lehet, hogy nem (mármint a kitkat előtt megvolt, a kitkat telepítés után nem)
Viszont nagyobb a képernyő felbontása és kisebbek a betük, meg minden egyéb. Mivel nem nekem lesz, inkább marad a régi.
R-MOD-nál telepítés után kell FR? ha igen, akkor mi? (cash, Dcash, Data, System) -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Honnan érdemes új akkumulátort rendelni a telefonba? Akár utángyártott, akár eredeti. Nyilván minél olcsóbb, de azért olyat, ami megbízható. Köszi. -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg most ezt a ROM-ot tettem a telefonra.
A készüléket szeretném függetleníteni, a szolgáltatótól megkértem a kódot, amit meg is kaptam (a megfelelő ár kifizetése után). A leírás szerint végeztem volna a kód megadását, de azt írta ki, hogy nem sikerült a hálózat függetlenítés. Lehetséges, hogy azért, mert egyedi rom van rajta? Az összefoglalóban megtaláltam az eredeti rom visszaállítását, de az ott megjelölt oldalon nagyon lassan jön le (kb. 3 óra). Van esetleg olyan hely, ahonnan gyorsabban le tudom tölteni?
Azért kérdezem, mert ha nem lenne köze, akkor egyből bevinném a szolgáltatóhoz, ahogy azt le is írták (ha nem sikerülne). Csak nem akarok ott szembesülni ezzel. -
nOvOp
senior tag
válasz #20749568 #12721 üzenetére
Köszi a tanácsot, közben sikerült megoldani. Innen töltötttem le, jóval gyorsabban jött le.
Visszatettem a leírás szerint az eredeti romot. Előtte twrp-vel készítettem egy mentést. Az eredeti romon már engedte a hálózat feloldást
Visszatettem a twrp-t, azzal meg a mentést. -
nOvOp
senior tag
válasz Dilikutya #12741 üzenetére
Nálunk csak az akksival van gond, sajnos nem bír ki 1 napot sem. Igaz nem mostani és kellene egy új akksi. Ez jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest