Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #5225 üzenetére
Egy nappal előtte vettem ,és rakták fel hibásan, a csávó már el is kezdte volna épp. Másnap meg közlik velem, hogy eladták, nem tudom te, hogy reagáltál volna. Ja és még akkor sem akadtam ki, mivel akkor még nem gondoltam, hogy ez egy hiány cikk lesz.
Talán ott voltál amikor beszéltem velük? Biztos nem, szóval nem kéne rágalmaznod, ha nem tudod az igazságot.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6146 üzenetére
Tudsz állítani az érzékenységen. Bár, hogy mi micsoda a beállításban azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6258 üzenetére
Közben megoldódott, bár az a része nem, viszont nekem elég ha a bixby gombot megnyomom és kapcsolja a világitást, de nem ébreszti fel a kijelzőt, kellet hozzá a pc-is, de most már jó.
Tapaizó,, én vettem anno egy usb 3,1es kábelt ez van a gépen, azt elfogadta simán.
[ Szerkesztve ]
-
válasz petesejt #6261 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy látod e a pixeleket vagy nem, hanem hogy részletesebbnek érzékeled a képet nagyobb felbontásnál. Nézegess képeket a mobilodon különböző felbontásokban, és látni fogod a különbséget. Weboldalaknál sem mindegy, olvashatóbbak a betűk nagyobb felbontásnál, vagyis nem kell annyira belenagyítanod a weboldalakba, így több tartalmat látsz egyszerre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6389 üzenetére
Chrome nincs fent véletlenül? Megérthetnel most cserélték a kijelzőmet.
Firefoxon nem így jeleníti meg, megnéztem. Chromnal alatta is sok kis képet behozz, emiatt akadhat.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6392 üzenetére
Azt a kamerához írtam. Hisz elsőre úgy tűnt, hogy az alsó nem jó. Amúgy makrozni úgy érdemes 2 eres optikai zoommal? Ilyenkor használja a másik kamerát?
-
-
takcslajos1
tag
válasz petesejt #6629 üzenetére
Bocsánat az értetlenkedésért, de:
a 100 perc kijelzőidőben már benne van a 60 perc Messenger, vagy nincs, és így összesen 2 óra 40 perc kijelzőidő után van 26%? Mert míg előbbit eléggé gyatrának tartanám, utóbbi már bőven előrelépés lenne a G4-hez képest.
Szerk: közben elolvastam az előző hozzászólást, és rájöttem, hogy már benne van a Messenger, ráadásul S9+, aminek ugye a kommentek alapján az erősebb az akku ideje. Ez azt jelenti, hogy kb. 2 óra 15 perc kijelezőidő lenne teljes töltéstől lemerülésig. Ehh, az kevés szerintem, ennyit a majdnem 2 és fél éves G4-em is tud körülbelül. :/Remélhetőleg holnap jön meg a tok (végül egy ütésállót veszek, utánaolvastam, hogy a LED View kb. pont arra nem jó, amire a toknak jónak kéne lennie, hogy megvédje a telefont az eséstől ), és akkor ugye holnap venném át a telefont is, halálfélelmem lenne igazából tok nélkül használni, hátha pont első-második napján kicsúszik a kezemből, aztán akkor garantált RIP hátlap
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6625 üzenetére
Akkor én is kifejtem, hogy mit nem értek.
Volt egy telefonom amiben 3gb ram volt (hogy értsd mind1ik készülékemen ugyan azok az alkalmazások voltak)A 3gb-osnál maradt kb 700mb szabadon.
A 4gb-osnál kb 1,3gb
a 6gb-osnál 1,4gb hm érdekesArra már rájöttem, hogy az android rendszer egy 0, hatalmas hardver igénye van.
Az i5s-em még most is hibátlanul megy, nem akad, és gyors, mint az ugyan akkor készült m7e-em. Mind 2 készülék 2013-ban csúcs volt.Tehát meglehet magyarázni a sok ram jó, de az viszont tény, hogy hatalmas a pazarlás, mert mig a másik rendszer fele ennyi rammal jobban gazdálkodik, addig miről beszélünk? Jó talán a 3gb már lehet ,hogy ott is kevés, de 4-el már vígan el lenne.
-
vulnrea
aktív tag
válasz petesejt #6629 üzenetére
Annyira nem zavar egyébként, csak az eddigi telefonjaim jobban bírták ilyenkor, mire hazaértem még simán 85-90%-os töltöttségem volt. Este meg amúgy is töltőn pihen
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6658 üzenetére
Oké hiszek neked, látom nagyon értesz a dolgokhoz.
Akkor azt mond meg miért nem értesít a google, máskor ha kell, ha nem csinálta, aztán letiltottam, de azóta fr is volt és semmi, nekem csak az kéne amikor az időjárás változásnál figyelmeztet, Az tény, hogy a gyári időjárás jelenleg tiltva van, de nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz petesejt #6703 üzenetére
Igen a Find X-en is van még egy nagyon kicsi káva(chin) alul, attól kisebbhez elvileg már maga alá kell fordítani a panelt(lásd. iphoneX [link]), abban az esetben pedig nem is nagyon fér be a jack alulra, vagy ducira csinálják a telefont. Nem mintha a Find X-be raktak volna .
Ami furcsa a képen, hogy az ujjainál vastagabb a jobb szélén a káva, a felső két ujja között vékony az alsó kettő között megint vastag. A jobb oldala szerintem nagyon nincs rendben.
Egyébként nem hinném, hogy a samsung mozgó mechanikásra(akár, mint az oppo) csinálná az S10-et. Inkább szimmetrikusan vékonyabb alsó felső kávát. 2020-ra írták az olyan kamerát, amit az oled mögé tudnak rakni. Azon kívül még a többi cuccot is be kell oda rakni. A kijelzőrezgetős hangszóró nagy valószínűséggel benne lesz már az S10-ben. -
törölt tag
válasz petesejt #6762 üzenetére
Nem csúszik, nem jön le a sarkok és szélek kicsit visszafordulnak a kijelző felé így kapaszkodik. Feszül rendesen ahogy kell nincs alatta hézag nem púpos stb.. Farmer oldalt és hátsó zsebből előkapva sem jön le. Az utolsó két képen is látszik teljesen felveszi a teló éleinek formáját.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6775 üzenetére
Ennél azért bonyolultabb a problémam, ezeken rég már túl vagyok, abból kell ki indulni, hogy amikor csinálsz egy gyári vissza allitast, utána alapból küldi ezeket, itt a Google fiókom belül van valami elcseszve, mivel u11 en is ez a helyzet.
Tapaizo, melyik számot hívtad?
U. I megpróbálok jobban oda figyelni, amiket írtál, és köszönöm, hogy próbálsz segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6783 üzenetére
Csináltam egy fiokot és ott jó volt, de nem tudok rájönni, hogy a saját fiokomnál mi a lehet a baj, kár hogy nem lehet a beállításokat alapra tenni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6798 üzenetére
Értelek én, de hidd el az nagyon bosszantó tud lenni, ha tudod, hogy ez működött, a wifis dolgot a robottal sztem áthidaltam.
De ezt a googlesat sajnos nem.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6816 üzenetére
Edge panelon van jelenleg, de használja a telefon, mert arról jön értesítés igaz figyelmeztetés nem, pedig az lenne a jobb, akkor nem kéne a google.
Az a fura, eddig ha beléptem, legalább akkor ott volt a hirek felett az időjárás, hát, már most az sem látszik.
Amúgy engem meg win10 is felidegesített amikor jött az áprilisi frissítés, azóta ha nem használom újra indul, ha használom akkor nem. Valószínű Újra kell majd rakni. De ott legalább ez megoldja majd.
-
motown5l
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #6988 üzenetére
De ha nincs bekapcsolva az nfc?
Egyébként van ötleted miért nem értesít a Google? Másnál jó, nálam is, ha egy másik fiókban vagyok, de a sajátomban semmit nem csinál.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz petesejt #6988 üzenetére
Ez hülyeség, nem tudja levonni, mivel a tranzakció csak feloldott kijelzővel megy végbe, és kritérium a kód, minta, stb... Simple-nél legalábbis így van, szerintem a többinél is..
Ergo, ha csak kiveszem a zsebemből a telót, indítok egy tranzakciót a teminállal, hozzáérintem a telóm, nem történik semmi, vagy, csippan, de kéri, hogy erősítsem meg a tranzakciót a telefonon, ergo, oldjam fel, és írjam be a biztonsági kódom. Ez tuti, mert kipróbáltam..
Ergo 2, "dörzsölgetéssel" nem tudják a zsebedben lévő telóról lenyúlni a pénzt semmiféle terminállal.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest