Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Srácok, látom már 180 körül hozzá lehet jutni a készülékhez, patika állapotban, használtan. Egy olyan gondom van, hogy pl van rá 20 hónap garancia, de azt írják, hogy letiltás ellen adásvételiben garanciát nyújt, ebben mennyire lehet megbízni? Ilyenkor mivan, ha mégis letiltják és eltűnik az eladó?
-
tepenzed
őstag
valaki segítsen pls, telefont szeretnék vásárolni és végül az iphonet elvetettem, s7 edge mellett döntöttem (a note 7 nagyon drága és még csere után is sok a panasz, más alternatívát nem nagyon találtam)
Amit viszont nem értek, hogy az árukeresőn 180-280 ezer forint között van az ára, nyílván az emag és egyéb hivatalos nagy boltokban ennyi, a gsm boltokban pedig 180. Viszont nem értem, mert elvileg a samsung garancia ugyanaz, mint az apple nem? Tehát beaktiválom a telefont és onnantól él a hivatalos samsung garancia, bármelyik szervízbe vihetem és javítják?!
-
tepenzed
őstag
nem tudjátok, hol tudnék venni titanium(silver) készüléket 180 körül újonnan? Gsm boltokban és még a hivatalosokban is sincs ez a szín (szerintem ennél jelentősen jobb a ház, a note7nél is ebben volt igazán minőségi), engem nem izgat, hogy gsm boltból csak 1 év samsung garancia van
-
tepenzed
őstag
ja, hogy ilyenkor az 1 év is csak bolti garancia , akkor ezt egyáltalán nem érdemes gsm boltból venni, mert rendes garanciával annyiért adják mint a hivatalos boltok
azt hittem az 1 év alapgarancia olyan mint az iphonenál, hogy bárhol megjavítják garanciában
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz migabi24 #22010 üzenetére
az a 100ezres készülék ár nem kártyás telefonra vonatkozott, kezdjük ezzel, egy meghatározott összegű előfizetői csomagra vonatkozott. A telekom árainál sokkal jobbak vannak a piacon, főleg hogy a digi is belép 2017-ben, ezért hatalmas ökörség egy ilyen elenyésző kedvezmény miatt odakötnöd magad egy beképzelt *** szolgáltatóhoz. De hát mindenkinek a maga döntése, sokan vesznek részletre is telefont, aztán a benzint sem bírják fizetni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 3D nyomtatás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple asztali gépek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lightyear - befektetési app
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest