Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #35040 üzenetére
Kicsit utana neztem.
Ez a sandbox masnal is szivja az akksit.
Az a baj nekem a chrome a leghasznalhatobb bongeszo,ez jon be.
Most le szedtem a betat,megnezem itt is jelentkezik e ez a sandbox jelenseg. -
legenda
válasz FrankMonzano #35040 üzenetére
nem, itt nyoma sincs viber futásnak, a chrome fogyaszt, sajnos sokkal többet, mint a gyári böngésző, már a korábbi telefonjaimon is megtapasztaltam, írtam is korábban.
biglion-lord; szia, amennyiben a gyári visszaállítás nem oldja meg a problémát, úgy odin alatt kell re-partition kipipálással teljesen újrahúzni a rendszert, a szoftveres hibára az lehet még orvosság.
ami okozhatja még a problémát;
- amennyiben van a készülékben memóriakártya, úgy azt vedd ki és teszteld úgy is a telefont
- másik sim kártyával is érdemes kicsit használni, amiatt is adódhat a hiba, ha az hibás
nem írtad, hogy milyen s4-ről van szó, (i9500, i9505...stb), de ha i9505 és kint megfelelő gyártói garival vetted, akkor arra itthon is adott 1 év gyártói jótállás.
nem tudni, hogy mikor és milyen készülékekkel volt korábban szervizes problémád, de a hazai és gyártói garis i9505 telefonokra prémium szolgáltatás adott, díjmentesen kimegy házhoz as szervizes, ott akár alaplapot is cserél, szóval nem sok hibalehetőség van a garis ügymenetben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest