Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz GreenGoblin #38 üzenetére
Sajnos a forintos ar nagyon huzos.
Viszont azt elfelejtik megemliteni, hogy a Samsungoknal a trade-in (regi telefon becserelos) mokaval eleg jo arat adnak a regieket (siman piaci ar), vasarlashoz kapsz bont, sokszor ajandekot (elovetelben pl. eleg nagy erteket), es az aruk valoban kellemesen beesik par honap utan, foleg akcioban.
Ez a telefon minden hibajat javitva eleg jo vetel lesz karacsony elott, valami jo kis akcioban. Addigra a firmware is kiforr, tapasztalatok is lesznek, es az ara is bemegy a kellemes szintre.
Csak hat sajnos iden karacosnykor is ez a velemenycikk lesz fent a telefonrol a PH-n, es aki tajekozodni akar, azt fogja hinni, hogy egy rakat tularazott sz.r.
-
GaS-
aktív tag
válasz GreenGoblin #58 üzenetére
Köszi!
EclipseGT: csak az összefoglalóban néztem. -
GaS-
aktív tag
válasz GreenGoblin #92 üzenetére
Ha gondolod fussunk össze és megmutatom a játékot
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ja ez amin a Snapi repülő üzemmódban van, a másik meg nem. Tényleg mérvadó teszt. Már másik forumban is próbálkoztak vele.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
BusinessGuy
őstag
Itt meg eléggé semennyire...
Frissebb fw nem preview ugye..
[link] -
Tiger.
nagyúr
Jó szar ez a mali gpu, sztem még az i5s gpu-ja is erősebb.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tin
veterán
válasz GreenGoblin #49 üzenetére
En nem ertelek. Igen, magas a nyitoara, de ez nem olyan, mint az iPhone, amire minimalis akcio van neha, es vegig magasan tartjak az arat. Igenis szamit a beszamitas is, mert egy 3 eves teloert is adnak normalis penzt, ami csokkenti az arat. Raadasul a keszulek ara is esik, es pont a Samsung szokott rendes, 10% feletti idoszakos akciokat is tartani.
En a Note20 Ultrat 730€-ert vettem 2.5 honappal a megjelenes utan, teljes aron, igaz, nem Magyarorszagon. Beszamitas nelkul! Na most ha te azt mondod, hogy az draga, akkor nem tudom, mit mondjak erre. Ja es meg -30% tartozekkupont is adtak hozza, bocs.
Aki teljes aron veszi most, az is kap beszamitast, kupont, es raadasul kap hozza egy 200€-s TWS-t, amit eladhat, ha nem kell neki, ezzel is csokkentve az arat. Amugy meg a flagship ennyibe kerul. A Huawei is csak azert olcsobb, mert nincs GMS, gondolod, hogy kulonben nem kerulne ugyanennyibe?
-
Tin
veterán
Ez csak egy teszt, valami specko teszt szoftverrel. Varjuk mar meg a valos teszteket, es abbol itelkezzunk. Meg a Mi 11 hasonlitasa az S21U-hoz sem mervado, mert nyilvan mas a hutes, es a szoftver is a ketton.
Majd ha osszeeresztenek ket S21U-t, mindkettot egy mar stabil szoftverrel, egy helyen (nem ugy mint a videoban, ami nyilvan nem is egy helyen keszult), akkor lehet iteletet mondani. Addig csak a feltetelezes megy. -
Tin
veterán
válasz GreenGoblin #129 üzenetére
A lehetőség megvan. A S21U-ról meg nehéz úgy beszélni, ha most jelent meg. A kupon meg értékes ha tartozékot veszel, akár töltő, akár tök. de szerintem te csak kötekedni jársz ide.
-
Teal'C
veterán
válasz GreenGoblin #159 üzenetére
De akkor is tanulságosabb lenne mint nem túl objektív videókat és cikkeket olvasni nézni.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tin
veterán
válasz GreenGoblin #150 üzenetére
Ezt a Note20-hoz kaptam. 30% tartozékkupon, 3 hónap Game Pass Ultimate, 4 hónap YT Premium, 6 hónap Spotify Premium, meg még pár hasonló. Ott van a Samsung Members alkalmazásban. Fél évig lehet aktiválni/levárásolni a vásárlás után.
Ha drágának találod, ne vedd meg. De azért idejönni a topikjába, hogy csak fikázd, nem sok értelme van. Te azt hiszed, hogy ez a véleményed, de szerintem 1 hónapos regisztrációval inkább figyeld, hogy működik a közösség, ahova be akartál lépni ahelyett, hogy lehülyézel mindenkit, meg valótlanságokat állítasz. Ez ugyanis nem vélemény, hanem trollkodás, és ha a való életben csinálnád, lehet hogy nem csak szócsatára számíthatnál.
-
Sirandrish
legenda
válasz GreenGoblin #167 üzenetére
Nyitok még vagy 3 S21 topikot, kérlek oda is írd már be vagy 64szer hogy drága...
A másik topikba még nem olvastam elégszer...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tin
veterán
válasz GreenGoblin #167 üzenetére
Nem vitázom, a hozzászólásaid magukért beszélnek. Ha színpadra van szükséged, bérelj magadnak.
-
sub71
aktív tag
válasz GreenGoblin #342 üzenetére
Igazad van. Erre való a moderálás. DE, hogy az óvodás példánál maradjunk, arra, hogy két gyerek egymás haját tépi, nem az a megoldás, hogy az óvónéni (topikgazda, moderátor, stb..) ugyan ezt teszi...szerintem...
-
Sirandrish
legenda
válasz GreenGoblin #377 üzenetére
Ez valaha cél lesz? Szerintem sose
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sub71
aktív tag
válasz GreenGoblin #405 üzenetére
Ez igaz, viszont mielött, veszek tévét, mobilt vagy akár egy mosógépet, elolvasom a teszt/et/eket róla és általában ez befolyásolja a döntésem, ebben az esetben is ez történt...
#401janeszgol Köszi, megnéztem, én fehérre hajtok, hátha összejön... eBayen láttam 780€ ért generalüberholt-ot, még várok, hátha egy picit lejjebb megy....[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz GreenGoblin #548 üzenetére
Csak hogy ne legyen.:
Ma jött frissítés telre, valaki tapasztalt bármiben előrelépést? Leírásban kamera is meg volt említve.
Még nem nyüstöltem agyon tegnap óta, nekem így passz javult-e bármi. -
szenesember
aktív tag
válasz GreenGoblin #548 üzenetére
...és még drága is
-
Sirandrish
legenda
válasz GreenGoblin #757 üzenetére
1. Én oktatok, és nem engem oktatnak!
2. Oktatások között nyomkodjuk!
3. csittpszt nemmészinnen?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MadMancs
veterán
válasz GreenGoblin #766 üzenetére
Már akinél. Saját topikjába szerintem belefér a tapasztalatok megosztása, egészen addig míg nem másik telókhoz van hasonlítva. Annak semmi értelme.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
HaliGab23
senior tag
válasz GreenGoblin #964 üzenetére
Pfff, hát nem tanácsos leejteni.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
BusinessGuy
őstag
válasz GreenGoblin #1569 üzenetére
Nem, szimplán defektes verziót kapott amit simán visszavinnék 14 napon belül garba ezekkel a problémákkal.
-
Sirandrish
legenda
válasz GreenGoblin #1569 üzenetére
Itt azért néhányan előrendelték a cuccot, és senkinek sincs hasonló gondja. Szóval nem az S21U a sz*r, hanem az ő S21U-ja szar...
Gari gondolom van rá...éljen vele...ennyi!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest