Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Te miről beszélsz? Nekem pl.: ILO rom volt a Note 10-en. Samsung által kibocsájtott, tök jól működött. Nekem pl.: hívásrögzítő miatt volt ez fent.
Ez a ROMolgatás teljesen veszélytelen, de legalább akkora veszély van benne, mint a jelenlegi ROM-odban.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
sputyi70
aktív tag
A Sammobile egy elég régóta létező oldal, megbízhatóak és ők is a reklámokból élnek. Gyári érintetlen, nem tákolt buhera romok vannak fent. Teljesen legálisan telepítheted ezeket a romokat mivel gyári érintetlenek. A Knox sem ugrik tőle. Odinnal nyugodtan mehet fel.
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
Na.. ne inkább mennyél és igyál egy hideg kubut te cégtulajdonos ...
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
bordi10
senior tag
nem az én linkem, ez a gyártó weboldala...iránymutatás-segítség a részemről...majd a kedves kolléga eldönti, hogy hol veszi meg
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
iceQ!
addikt
-
MadMancs
veterán
Vodánál is csak 1 QR. Visszaváltás ugyanaz mint T (csak személyesen), viszont itt 1 QR többször használható (új telefon, véletlen törölt profil, stb). Ezt viszont nem lehet kinyomtatni, mert online fiókban a QR hez tartozó aktiválási jelszó változik.
Ha nem sürgős én még voda eSIM nem ajanlom. Működik rendesen, meg minden. Viszont nem mindenkinek sikerül még a váltás zökkenőmentesen. Plusz az se tiszta még hogy díjmentes vagy 2500Ft.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Capella
senior tag
A fizikaira visszaváltás miatt én egyelőre messze kerülöm az eSIM-et. No meg néha előfordul, hogy olyan készülékbe kell rakni, amibe normál SIM kell. Pl. USB LTE stick, akárcsak egy próba idejére, vagy bármi egyéb.
Nehogy már korlátozva legyek.
Akkor lenne frankó az eSIM, ha online és ingyen oda-vissza lehetne váltani.
Így meg részemről kenjék a hajukra, egyelőre. -
-
iceQ!
addikt
Elhagyod az fizetős téma. Én a vodanal mindig azt mondom hogy készülék váltás miatt lesz a csere. Ez tuti szöveg.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
legenda
Ha megrongálódott, vagy nem tudod bemutatni (eltulajdonítás például), akkor mindig is fizetős volt az ászf szerint, más kérdés, hogy nem minden ügyintéző kérte, vagy számlázta ki.
Ha simán csak méret...stb. miatt vált valaki, akkor bármikor megteheti és díjmentes.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kemdom
tag
Megtennéd nekem ( lécci ), hogy bekapcsolod a pop-out viewert, videónézés közben swipeolsz egyet homescreenre, és megnézed, hogy a lebegő YouTube ablakkal a képernyőn elkezdesz görgetgetni? Kíváncsi vagyok, hogy másnál is 60Hz-re korlátozza-e ilyenkor a kijelzőt.
Azért furcsa nekem ez, mert a YT appban, ha videó megy és közben olvasgatom a kommenteket, simán megy a 120Hz, és kicsit érthetetlen, hogy amikor szeretném a popup viewt használni, akkor minden 60hz-en megy."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
-
kemdom
tag
Lehet, valamit nagyon gyorsan kellett fixálni. Nekem is feldobta 10 perce, már optimising apps lépésnél vagyok. Lássuk!
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
-
kemdom
tag
Há. HÁHÁ. HÁ.
Megvettem a telefont egy hete. Panaszkodtam, hogy Premium YouTube-os pop-up ablakkal a képernyőn a telefon 60Hz lockon van.
A mai frissítés javította.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
-
bordi10
senior tag
-
Zoolee19
senior tag
-
Sirandrish
legenda
Ez megfordult a fejemben, csak sajna a netem egy kalap sz*r, és kábellel sokkal gyorsabb lenne..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
DEX milyen? Adatátvitelre? Tudom hogy az is a wifimet használná, de egy füst alatt legalább DEX-elnék is egyet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest