Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Én is megnéztem A50, majd S20+ nál is, illetve most ahogy írtad ezen is. Első kettőnél működött rendesen csak (persze kinek mi) szerintem OneUI már túlnőtte. TouchWiznél még fényévekkel jobb volt, de OneUI jól sikerült.
ANC most melyik is? Zajkioltásnál nem vettem észre semmi változást, Környezet hangjai viszont szuperül működik, bár csak halkabb zenénél, hangosabban hallgatva meg mindegy, zene elnyomja külső hangokat hiába szól mindkettő fülembe. Ettől függetlenül szuper szerintem. Útközben/munkahelyen úgyse üvölt zene.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Gigabyte alaplap topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs