Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz james008bond #23058 üzenetére
Nem egészen. Nem automatikus. Úgy hívják, hogy VoWiFi. Szolgáltatótól (és persze készüléktől) függ, hogy működik-e. Ezenkívül beállítás kérdése, hogy használjuk-e.
-
sgeza
veterán
Nem azért állt át mert "BTU" romot tettél rá, mivel olyan nincs. "Elmentél" az OXM független csoportból, majd vissza. Ilyenkor, ha nem csinálsz SIM resetet, akkor az adott rom, jelen esetben a független OXM, a csoport alapértelmezett CSC kódjára áll be, ami a BTU. Ha ugyanezt a XEH kóddal töltöd le, ami ugyanaz a firmware, ez esetben akkor is BTU-ra állt volna be.
De végeredményben a lényeg, hogy az lett, amit akartál![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Miért vesztené el a világosságot?
Egyébként ez nem természetesen kopás, hanem egy "baleset" következménye. Persze ettől még lehet, hogy beleesik ebbe a kategóriába, viszont amit kolléga javasol, az hasznos lehet. A horpadást, mint esztétikai hibát írják szerintem. Ha a csatlakozónál van a horpadás, ami miatt nehezebben megy bele a csatlakozó, az nem esztétikai hiba, és akadályozza a használatot. -
sgeza
veterán
válasz Bence004 #23087 üzenetére
Én azt gondolom, hogy ha a csatlakozónál sérül, ami miatt a normál használat változik, mert nehezen megy bele a csatlakozó, adott esetben még feszül is a bedugott állapotában, akkor nem kérdés számomra, hogy javítani kell. Úgy értem, hogy nem utasíthatják el. Más kérdés persze, hogy ha te nem akarod javíttatni, akkor nyilván nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Ununqatrium #23120 üzenetére
Ezt ki mondta neked, hogy szaggatottak a felvételek?
-
sgeza
veterán
válasz Ununqatrium #23123 üzenetére
Hát én ezekből nem indulnék ki. Nekem soha nem volt még egy röccenésem sem, pedig mindig 4k 60fps-sel rögzítek. A digitális stabilizálás kapcsolható, nekem az az első, hogy kinyomom, mert hülyeség. Így nem tudom, hogy bekapcsolva milyen. Van optikai, tök feleslegesen rontja a képet a digitális pluszban, ráadásul levesz a képből.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz h_benjamin #23141 üzenetére
Ha lenne, én a helyedben akkor is a simple-nél maradnék. Az az OTP sajátja. Miért akarsz átmenni egy "idegen" szolgáltatóhoz? Az plusz egy lépés, és abban sem vagyok biztos (de lehet, hogy nem így van), hogy ha nem a bank sajátjával fizetsz, akkor a banki rendszerben nem látod, hogy mit fizettél, csak annyit, hogy Google pay vagy Samsung pay fizetés. Nem gondolom, hogy előnyöd származik belőle. Az más kérdés persze, ha valamilyen szubjektív okból neked azok jobban tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
Nem kavar be valamilyen külső alkalmazás?
Egyébként kapcsold be az alkalmazások menüben a rendszeralkalmazások megjelenítését, majd keress rá a Bluetooth kifejezésre! Azoknak szerintem törölheted az adatait, hátha az segít. Vagy kezdd csak a sima Bluetooth nevű alkalmazással!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz telefonmágus #23180 üzenetére
De van, csak nem jelzi felül.
Vagyis most lehet, hogy keverem a Telekommal, nem tudom, hogy BTU esetén konkrétan tiltva lenne, persze nem kizárt. Mondjuk nem értem, miért tiltják, ha tiltják.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz telefonmágus #23196 üzenetére
Miért ne menne vissza?
-
sgeza
veterán
Miért ekkora probléma, hogy közölte, hogy kilép? Máskor, ha valaki csak ennyit ír, azonnal jönnek a kérdések, hogy mi lett helyette. Ne görcsöljetek már ennyit, atyaég!
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #23272 üzenetére
Nekem mondjuk soha nem csinált még ilyet, pedig sokszor nézek én is úgy videót vagy bármit.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #23289 üzenetére
Amúgy a kezdőképernyő elforgatása engedélyezve van? Milyen háttérképet használsz?
-
sgeza
veterán
Elvileg induláskor kéri, ha nem azonos a SIM kártyád régiójával a készülék aktuális CSC kódja. Ha nem kéri, akkor gyári alaphelyzet után elvileg kellene! A SIM kártya természetesen nyugodtan legyen bent. Ha nem kéri, akkor nyomj recovery menüből gyári alaphelyzetet! Ha így sem, akkor próbálj variációkat kivett SIM kártyával, gyári alaphelyzettel, SIM kártya betett/kivett állapotával!
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #23298 üzenetére
De neked a vége TMH, nem? Azokat nem lehet helyrebillenteni. De neki eredetileg is XEH. Olyan nincs, hogy az ne lehessen XEH CSC-n
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #23302 üzenetére
Pedig az is roppant egyszerű (mármint a download mód)!
Mondjuk csak ebben a nálad is előfordult esetben van ez a rendellenes jelenség. Nem mellesleg még mindig nem próbálta ki senki egy harmadik szolgáltatós rom közbeiktatásával történő flashelést![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz dkovizoli #23304 üzenetére
Pont erre volt az az ötletem, hogy a telekomos S10-re előbb feltenni valamilyen egyéb szolgáltatós (!) romot, akkor nincs mese, kénytelen arra beállni, mert az csak azt a kódot fogja tartalmazni, a BTU-t nem. Hátha ezzel megzavarjuk a lelkivilágát, és ezekután rátéve a függetlent esetleg beállítható XEH-re. De ezt még eddig senki nem próbálta ki tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #23306 üzenetére
Ha újra hozzád kerül, és nyomhatsz gyári alaphelyzetet, akkor csak eggyel több rom telepítés!
-
sgeza
veterán
válasz Imi1981 #23313 üzenetére
Használ valaki még Freemail-t?
Egyébként szerintem a kimenő levél kiszolgálódnál lesz a gond. Már nagyon régen nem kellett ilyennel pöcsölnöm, de annakidején ez úgy volt, hogy az aktuális internet szolgáltató kimenő levél kiszolgálóját kellett megadni bármelyik levelező rendszerhez.
Nem akarsz inkább megválni a freemailtől, és valami értelmeset használni? -
sgeza
veterán
válasz Imi1981 #23317 üzenetére
Világos.
Úgy rémlik, hogy a freemail is használ már titkosítást. Én arra gyanakszom, hogy nem megfelelően vannak beállítva az smtp adatok.
Meg is van: Olvasd el a kliensbeállítások részt! A régi felületnél van az, amit korábban írtam, az újnál meg az, amit itt fentebb.
Nem tudtok megadni másik címet? Én nem nagyon erőlködnék már a freemaillel.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
De hogy raktál fel vodafone-os romot? A Vodafone független romot tesz a készülékre. Vagy létezett valahol, valamikor vodafone-os rom az S10-re? Tehát VDH/VDH/VDH/XXX-re állt be akkor?
Csak a biztonság kedvéért kérdezem, ha netán véletlenül figyelmetlenségből függetlent tettél rá, akkor ez ne legyen egy tény, ami alapján már senki nem próbálja meg újra, holott esetleg mégis működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest