Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
-
xZer0kidx
senior tag
válasz KTTech #10748 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam!!!
Bár néha elég hosszú az idő mire hajlandó d.s-be menni, de remélem 4.04-el ez is megoldódik...Igen időközben rájöttem ,de a fenének nem tudtam körbeírni, hogy miért gyárin szeretném a cuccomat, de ti gondolom megértitek
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
206 cc
senior tag
válasz KTTech #10965 üzenetére
Nem, így nem kell a triangle away....és megmarad a gyári kernel is...majd utána telepít egy mobil odint és olyan kernelekkel kísérletezik amilyennel akar...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Ben96
tag
válasz KTTech #10963 üzenetére
Cleanote leírásában azt írta rootoljam, majd mehet rá a rom, ezért akartam GB-n rootolni. Úgy értelmeztem, cleanotenál alapfeltétel a root. Ami most rajt van, minden gyári, érintetlen, de nem látja azt a rohadt fájlt. Azon vagyok, hogy legyen CWM-em, de CWM.zip-et nem merem használni, de lehet azt sem látná.
-
Reggie0
félisten
válasz KTTech #11244 üzenetére
Jaja. Az enyemen igy nez ki:
http://postimage.org/image/4e7ac3f0l/Balra a laptopom monitorja(a betekintesi szog miatt nem igazi a kep, de a 3-mas mar azon is olvashatatlan), jobbra a kulso monitor lathato.
Viszont azt is eszrevettem, hogy a videokon a fekete teruleteken neha szurkes negyzeteket/maszatokat lehet latni. Viszont, ha az MX Video Playert hasznalom sw dekoderrel, akkor ez a jelenseg majdnem megszunik. Szerintem a hw dekoder is hibas...
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz KTTech #11313 üzenetére
A Criskelo ROM-nak vége a Note-n, kiszállt belőle, nem lesz újabb (nincs már meg a telefonja, így nem foglalkozik vele, a Crash ROM-ot még támogatja). Akiknek Note2 vagy SGSIII van, azoknak lesznek új Criskelo ROM-ok.
Ezek alapján megyek én is CleaNote v6-ra...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Cyberpunk
félisten
válasz KTTech #11318 üzenetére
Eladta a lelkét.
CleaNote-ot használtam egy ideje. Nálam nagyon merült a készülék. Most gyári stock rom + custom kernelt használok. De még nincsenek nagy tapasztalataim, mivel itthon vagyok így nem használom. Majd melóban.
Ja s az ICS browser is zabál rendesen, pedig flash nincs fent, és a fényerőt is visszavettem minimumra. Opera Mini-vel jó 30%-al kevesebbet kajál. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
törölt tag
válasz KTTech #11603 üzenetére
Kipróbáltam. PowerAmp-ban bekapcsoltam az Eq-t és a preamp-ot feltoltam max-ra. Előtte beállítottam, h az EQ 7dB legyen. Torzítás nélkül nyomja még így is CM9 alatt. Nagyon brutálisan szól
Érdemes egyszer unalmas órákban ugyanazt a zenét a két fajta ROM-on meghallgatni. A PowerAmp preamp már nem is kell
-
djapor96
senior tag
válasz KTTech #11747 üzenetére
én felraktam, de cm9-en behal tőle a videó lejátszás..... vagy nincs hang, vagy ha van hang, akkor 1mp-enként leáll a film....
nem csak a mx alatt, hanem a cm9 lejátszóján is...leszedtem és minden megjavult...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
SolymossyBal
tag
válasz KTTech #11766 üzenetére
Sajna a használt készülék vásárlásakor pár dolog elkerülte a figyelmemet. Például a gyári fülesen feltüntetett cég neve ugyan S-sel kezdődik, de nem amsung-ra végződik... Hanem onyEricsson-ra. :|
Megnézem a PowerAMP-ot, hátha.
Amiért a szoftveren nem szerettem volna változtatni, az a Google Listen c. alkalmazása, amit JB alatt a podcastokhoz használtam. Ha megoldható, hogy a Listen-nel eltöltött epizódokat a PowerAMP megtalálja és lejátssza (normál MP3-akról beszélünk), akkor boldog felhsaználó leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest