Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz sziku69 #38416 üzenetére
Wipe factory default reset ez gyárira állít mindent...kb.5-10perc az első bootolási idő ilyenkor...hivatlosan 7es droid ugye nincs rá..én még a knox warranty countert is megnézném download módban... Ha 0x0 akkor OK...ha 0x1 akkor pár biztonsági funkció ugrott...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Diokhan
addikt
válasz sziku69 #38889 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ! Nos ha jól tudom, az N910C az a 8 magos Exynos verzió és nem a 4 magos Snapdragon. Azt mondod, hogy az jobb, mint a másik?
Ok, a kijelzőre mindenképp odafigyelek majd, köszi a tippet!Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz sziku69 #38911 üzenetére
Köszönöm szépen, de sajnos Szolnokra nem tudok elmenni érte, és az ára pedig bőven afelett van, amit látatlanban az ember elhozat postán. Miskolc és közvetlen környékén kerestem, de nincs. De nem akarok ad-vesz topicot csinálni, mindenesetre köszi szépen!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz sziku69 #39031 üzenetére
Mint kiderült, nincs rootolva, pedig az infóban azt irja, hogy a státusz egyedi, de valószinü, hogy mielőtt még hozzám került a készülék, rootolták majd unrootolták gyári rommal. De OEM unlock opció sincs a developer menüben, szóval előtte bootloadert is nyitni kellene... Azt pedig nem tudom, hogy hogyan kell, HTC-n ez teljesen máshogy működött.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz sziku69 #39034 üzenetére
Dalvik/cache ami nem jutott eszedbe.Ezt a részét ismerem, anno HTC-n rengeteg romot telepítettem.
Ok, csak azért kérdeztem, mert a hivatalos romok a sammobile oldalán országokra és szolgáltatókra vannak bontva...
Közben böngészem az XDA-n lévő note 4 romokat és megfigyeltem, hogy ha mondjuk note7 vagy note8 portról van szó, egyik esetben sem működik sem az ujjlenyomat olvasó, sem pedig az AOD funkció, pedig, ha már az ember ráveszi magát, hogy kockáztasson és feltegyen egy custom romot, akkor az lenne a minimum, hogy nem kap kevesebbet az új romtól annál, amit a régi nyújtott...
-
rstwingo
tag
válasz sziku69 #40692 üzenetére
Keresd meg Amoledus-t , hogy Ő hol rendel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest