Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hauptmann

addikt

válasz SeatZola #23698 üzenetére

Azt nem tudom, hogy a haver gépe milyen volt, elfelejtettem megnézni, de független, így gyanítom, hogy Exynos (holnap kiderül).

Azt, hogy hol gyorsabb, illetve a 3 hol laggol, ahol a 4 nem, azért kérdem, mert nálam, az én felhasználási körülményeim között a 3 nem laggol sehol, a Real Racing 3 is ugyanúgy fut a 3-on, mint a 4-en (tesztelve). Így én nem látom a sebesség különbséget.

A kijelzőkben pedig egyszerűen nem látom a QHD előnyét, netezés közben sem (biztos rossz a szemem). De majd holnap megnézem fénykép visszanézésnél is.

Jó cucc a 4, de én nem látom azt a fejlődést, ami mondjuk a 2-3 között volt (a 4 újdonágai, mint a QHD, ujjlenyomatolvasó, pulzusmérő teljesen érdektelenek nekem). Amikor először fogtam a 3-at a kezemben, egyből elkapott az 'ez kell nekem' érzés. A 4-nél elmaradt ez. Főleg most, hogy kiderült, nincs benne pl. hőmérséklet szenzor, és más lehetőségek, amit szoktam használni, nulla késztetést érzek, hogy váltsak. Az szintén nem izgat, hogy nem az aktuális csúcsmodellel rohangálok. Így marad még egy évig a jól bevált 3.

[ Szerkesztve ]

• Hauptmann

addikt

Az szerintem lényegtelen felhasználói körülmény, hogy pl. az Asphalt 8 egy másodperccel hamarabb tölt be, a videó szintén. Egy Excel tábla viszont valóban fontos dolog lehet.

De én olyasmire gondoltam, hogy xy játék, program a 3-on akadozik, laggol, míg a 4-en akadásmentesen fut.

[ Szerkesztve ]

• Parallaxis

addikt

Pl. a telefonykönyv gyorsabban indul, az Asphalt8 gyorsabban tölt be. Gyorsabban indul el egy videó. Egy nagyobb .xls filet elöbb betölt.

Azt hiszem meg kell lesnem egy Exy-s jószágot is :)

Kár, hogy nem csináltam videót, de amíg mind a két készülék itt volt én is csináltam alkalmazás teszteket és sehol nem volt látványosan gyorsabb a Note 4 (az Asphalt 8 konkrétan Note 3-on töltődött be hamarabb :) ).

A kijelző pedig netezésnél igenis jobb. Plusz ha nagyobb felbontású fotókat nézegetsz akkor is.

Semmi különbséget nem látok. Illetve egyetlen helyen láttam érezhető különbséget, mégpedig a recovery-ben, ott, ha közel hajolok a kijelzőhöz, akkor a Note 3-nál látható, hogy kicsit "szőrösebbek" a betűszélek. De ez sem látszik normál használati távolságból.
    Ha te látsz érdemleges különbséget, akkor örülj, mert nagyon jó szemed van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés