Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ambavir
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam az 1. hsz-t. Ennek ellenére kérdezem, hogy erre a telefonra mely romot ajánlanátok.
Jó a stock, de CM-t is szívesen használna a leányom. Valszeg főzött lesz, mert úgy szeretném, hogy ne kelljen külön appot használni a kiterjesztett ext-hez.
Eredeti gyári rommal működik most.
Melyik CWM-t használjátok?
Köszi.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz papa019 #6151 üzenetére
Köszönöm. De még áruljad el légyszíves, mi az az SE. Nekem Ace-m van, úgyhogy nem tom. Az lenne a beépített?
Az 1. hsz-ben említett Odin még ajánlott?
Hoppá! Mehet a képen lévő romra? Akk nem is kell az Odin, bocsi.[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz papa019 #6153 üzenetére
Tudom, nekem Ronin Xperion V4- van fent. Már rájöttem, csak szerkesztéssel írtam. Csak eszembe jutott, ha kellene, jó-e.
Megnézem.Menete hasonló, mint enyémnek.? Wipek, stb? Estleg tudod hol találom itt a fórumban telepítése pontos menetét?
[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
Ez a Gio telenoros gyári romja?
-
Ambavir
aktív tag
válasz papa019 #6174 üzenetére
Megint megállt a Gio-nál. Mennyit várjak rá? Vagy kezdjem újra és maradsz velem?
Nem értem. Enyémre simán rátettem az Xperiont.Ha nem induulm kezdem Odinnal stockkal és megyek előlről. Maradsz?
[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6185 üzenetére
Kapott újra 2.3.6-os gyárit. Viszont ha felteszem a fenti CWM-t, és végig megyek a wipeokon, már nem indul.
Ezen a romon pedig csak 4 menüpontos CWM van. Azzal még rootolni sem tudtam neki. Mármint az újabb CWM-mel.
Tudom, hogy takarítani kéne előtte- Xperion V4-et használok az Ace-men.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz papa019 #6188 üzenetére
Nem, nem keverem. Feltettem a gyárit, majd a CWM-t, majd wipeok után próbáltam a CM7-t.
Volt, hogy már wipeok után bootlop lett belőle.
Ebben a eomban a rec. csak 4 menüpontot tartalmaz, wipeolni, menteni nem tok belőle sajnos.
Az ajánlott rootot sem engedte installálni.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6190 üzenetére
Tudom, köszönöm. De azért 15-20 perc már sok lenne, nem?
Minr írtam, az Ace-n Xperion van nekem, biztos tudod, az is CM. Tehát nem először próbálkoztam vele.
Csak én vagyok sorscsapott mindég: ami másnak 1, nekem 3 óra.
Mindegy, most rátettem gyárit, Link2-t, aztán este újra. Csak kislányomnak is megtetszett a CM, ezért akartam. Igazából plusz belső memónak indult.Igazából tán ott akadtam el, hogy az első CWM-ek nem működtek. Ami csak későn derült ki. Nem jöttem rá, hogy azzal van a hiba. Mert miért is nem csatolja az SD-t particionálás után? Még az én telefonom sem akarta csatolni. Ami rec-ben szépen lement?
Nem állt össze a kép. Közben meg ott volt a vasárnap este sok-sok kiskorú csemetével....[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6192 üzenetére
Tegnap kaptam itt pár linket. Odinnal felrakható CWM-et, másikat is, Cm7-t, abból kettőt is.
Melyre is gondoltál? Most 2.3.6 van rajta.
Mint írtam, belső mem növelése volt a cél, csak tetszik leányomnak én CM-em.
Nincsen rajta sok minden annyira.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
-
Ambavir
aktív tag
válasz papa019 #6202 üzenetére
Nem ezzel volt problémám. Belefutottam a CWM telepítés utáni particionálásba. Így magamon...S a végén az idegtől összeborultam.
Ezzel én is tegnap: csakhogy utána meg nem látta a telefon a kártyát. Mindkettő Primary, Fat32 és Ext4.
Asszem.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6204 üzenetére
Nem enyém a telefon. Kisleányomé. Ő szeretne több helyet.
A Ronin féle CM-ben az Ace-emen particionálás után automatikusan műkszik a dolog. Nem kell semmilyen alkalmazással, egyébbel ügyeskednem.
Elébb-utóbb csak megoldom.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6206 üzenetére
Igen, át lehet. Csak attól még a belső memben marad sok-sok minden. Ami foglalja a helyet.
Az Xperion amarullz scripttel (a romba beépítve) az SD ext-jét látja belső memnek. Semmit sem lassít a telefonomon.
No, ezt még nem tom: a CM 10-ben van hasonló, vagy kell hozzá külön?
Másik teló most nem néz ki. Szolgáltatósok hűségidővel a telefonjaink.Megválaszolva: kell hozzá az App2...
[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6210 üzenetére
Hallgatom. Győzzél meg.
Azért függ az SD-től is, nem? Pl egy Class 10-es....Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6213 üzenetére
Na, ezt nem ismerem. Majd ránézek. Köszönöm a tippet.
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6215 üzenetére
Most akk mi is van? Adsz egy tippet, aztán mégsem?
Úgy gondolod nem tudom véghezvinni? Bár amilyen sorscsapott vagyok, könnyen megesik.[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6217 üzenetére
Bocsánat, nem voltam itthon. Orvoshoz vittem a két szélső gyermekemet
Nem szenvedni szeretek, hanem megoldani dolgokat.
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6244 üzenetére
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6246 üzenetére
Megkaptad? A helyesen írt emileddel?
-
Ambavir
aktív tag
válasz mgTerminator #6248 üzenetére
Kérlek.
-
Ambavir
aktív tag
Ha kozmopolita telefont szeretnék, ki tud segíteni?
-
Ambavir
aktív tag
válasz Armagedown #6939 üzenetére
Egyszerű. Szeretném T-s kártyával is használni. Van egy pluszom lebeszélhetőséggel.
Az SIII-hoz kaptam. Az már a másik T-s szolgáltatóval fut.
Virágnyelv volt, bocsánat.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz Armagedown #6942 üzenetére
Igényeim, azok vannak. Meg telefonom is hozzá. S III.
Viszont van ez a kis Gio a családban (leányomé volt, őhozzá vándorolt az Ace-m, ez meg hozzám, második telefonnak. Viszont Telenoros. S én mindegyikesnek szeretném.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz Milestone2 #6944 üzenetére
Tudom, hogy kb ennyi köszönöm. Csak szeretném én megoldani, nem fölösben pénzt kiadni.
Ha megy, természetesen.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest