Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
válasz lexter00 #743 üzenetére
nem hasznalhato.. az informacios dolgok igazak erre is ami ott van.. de root meg romokat meg a flashelheto dolgokat nem tudod a gion hasznalni.. barolvastam mar h valaki tett fel gio ra ace romot es csak par dolog nem mukodott vele..
es a gio n nincs gorilla glass.weide
ugyan ugy mint barmelyik masik programot.. bemesz a marketre a telefonoddal, rakeresel pl h live wallpapet es ami ingyenes azt le tudod tolteni...
-
BDave
őstag
válasz lexter00 #926 üzenetére
Rosszul írtam, mert nem kifejezetten Telenoros ROM-ot kell visszatenned. Olyat nem fogsz találni sehol, nincs külön Telenoros ROM. Egy olyan ROMot kell visszatenned, mint amilyen előzőleg volt (gondolom 2.3.3 valamelyik verziója) és ha az fent van, utána be kell állítanod rajta a kiszolgálót. De ezt nem tudom hogyan kell.
porse: én azt olvastam, hogy hosszabb távon nem éri meg mindig rajta hagyni feleslegesen a töltőn. Attól függetlenül, hogy lekapcsol magától.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz lexter00 #1154 üzenetére
most jött sms telenortól ezzel a szöveggel. tájékoztatjuk hogy tarifacsomagjába foglalt adatforgalmát kizárólag online APN kiválasztásával tudja igénybe venni. ( mellesleg nem tudom miért mikor a 3g is ment rajta mikor megvettem... )
előfizus vagyok flottás.[ Szerkesztve ]
-
szakmaster
tag
válasz lexter00 #1200 üzenetére
Igen, az rendbe van, hogy a telefonszámhoz van rendelve a net előfizum, az viszont már meglepetésként ért, hogy a régi telóba megy a net, az újba ugyanazzal a SIMel pedig nem...profilbeállítások ugyanazok, Voda honlapján is fent van a feltöltőkártyásoknak szóló beállításprofil. De holnap mindenre fény derül, besétálok a Vodába és remélem megoldódik a probléma
Más: amikor SMS-t írok nem látom sehol, hogy mennyi karaktert gépeltem be összesen, és nem kicsit meglepett, mikor 3 darab SMS árát számlázta ki Elő lehet csalogatni valahonnét ilyen számlálót? (régi telókba szokott lenni)
-
snemeth
aktív tag
válasz lexter00 #1225 üzenetére
Nekem is 100 megás volt, aztán áttértem 30 megásra, amit 32 kbitre lassítanak le, miután elértem a 30 megát. Teljesen jól használható Opera Minivel még ezzel a sebességgel is. Szóval ha teheted, akkor olyan netre fizess elő, amit lelassítanak, mert tényleg nagyon jól használható akkor is. Én is így használom.
-
porse
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz lexter00 #1372 üzenetére
Bocsi, de nem tudtam, hogy ez már warez. Igazából ez az első okostelóm, eddig egy majd' 7 éves W300-am volt, szóval nem igazán vagyok még képben, hogy ki kivel van. Kicsit olyen ez, mint amikor megkaptam az első PC-m. Anno örültem neki, hogy el tudtam indítani rajta a zenéket, aztán kész.
De idővel beletanul az ember a dolgokba... -
papa019
senior tag
válasz lexter00 #4163 üzenetére
Biztosan ír valamilyen hibaüzenetet. Attól kicsit okosabbak lennénk.
Az Enhanced236 - stock 2.3.6 Rom frissült ma! Láttam sokan használjátok.
(#4164) 98bja: 12 napja tette ki az AOSP oldalra a JB Source-ot a Google.
Egyébként "friss" hír, hogy a telefon elején található kis hangszóró is működik már.[ Szerkesztve ]
-
awakening87
aktív tag
válasz lexter00 #6860 üzenetére
Az bizony nem jó.
Úgy tudom, hogy igen, mert elvileg a Gio USB-csatlakozója külön cserélhető.
Nem lehet, hogy kissé ki van törve a nyákból a csatlakozóaljzat? (esetleg elengedett a forrasztás)[ Szerkesztve ]
SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
myke01
senior tag
válasz lexter00 #6876 üzenetére
Lehet az is ! Az aláírásodban szereplő rom nálam nagyon bugos. Többször megbolondul ,és nem riaszt például híváskor,SMS érkezésekor. A "gyári" zenelejátszó akadozva játssza a zenéket. Ahhoz képest ,hogy ez a gyári "továbbfejlesztett" verziója ,ami elméletileg "sallangmentes"; ez sokkal több f@xságot futtat a háttérben ,és jobban zabálja a RAM-ot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest