Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz raider21 #4160 üzenetére
Az A50 a szolgáltatóknál még nem kifutó. Hogy más áruházak esetleg már futtatnák, az más kérdés.
Minden esetre tény, hogy szolgáltatói kínálatban nemhogy az A51, de még az A50s sem kapható.
Még magyar webáruházat sem hallottam, ahol ezeket árulják ...nem mintha érdekelneHivatalosan májusban jön a 10. Elképzelhető viszont, hogy lesz június is, mire XEH-esek és telekomosok megkapják kishazánkban.
P9 Lite-hoz képest élmény lesz használni az A50-et, tekintve az EMUI agresszív ram-kezelését[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Dreko147
friss újonc
válasz raider21 #4252 üzenetére
Kipróbaltam én is 5Ghz-en:
Router mellett 100-120 mbps
Routertől 3m-re 70mbps
Routertől 6-7m-re már alig-alig látta a kapcsolatot(nem is csatlakozott)
Fél emelettel lejjebb már vak volt2.4Ghz
Router mellett 40mbps
3m-re 6-7mbps
Fél em. Lejjebb 1-2 mbps(ugyanitt egy galaxy j4+ 40mbps) -
-
-
MadMancs
veterán
válasz raider21 #4361 üzenetére
Köszi.
Körbenéztem, de az általam megbízható boltoknál nincs számottevő különbség. Most is volt egy balhé hogy kamu webáruházat jelölt ajánlott megbízhatónak árukereső ( azóta eltávolították). Viszonylag sürgős mert párom P9 Lite telója kb az utolsókat rúgja.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pècsimunkás
addikt
válasz raider21 #5679 üzenetére
Tényleg olyan, mintha hardver csere lett volna .
Nagyon jó, és gyors minden. Na, most azt mondom, hogy nem laggol a telefon !
Vajon milyen lesz a FR utàn? Gondolom mégjobb. Csak nehéz lesz neki állni. Mire mindent újral etöltök, beállítok, testre szabok... Előre félekEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
válasz raider21 #9070 üzenetére
Üdv a klubban. Annyiból örülök a panaszoknak, hogy nekem a 11-es verzió után repült egyet telefontartóval, és nem tudtam eldönteni egyértelműen, hogy azért e... mondjuk nem sérült külsőre. Azóta már volt magától újraindulás és ahogy Te is írtad fagyás menet közben is. Így viszont az Android 11 miatt lehet.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Xbox tulajok OFF topicja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi