Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benzol
aktív tag
Nekem ilyen átlátszóm van 3 hónapja és még nem sárgul, de ennyi pénzért el is várom!
///\oo/\\\
-
pècsimunkás
addikt
[link] 2 x 2 fólia . Ha le ejted a telefont , jobb a tok , de nekem nagyon tetszik ez a telefon tok nélkül , így inkább lefóliáztam . Amit írtam a linkben : nem gyűjti az ujjlenyomatokat - nem jelentősen , nem karcolódott eddig , és bubi mentesen szépen fel lehetett rakni .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bmt50
senior tag
A 3:4H-nál fotózol max felbontásban, 25 megapixelen.
Ne érts félre, nem akarok dönteni helyetted, de a 3:4-es felbontástól eltérők rosszabb vonalélességet, több képzajt adnak. Ekkor ugyanis a szoftver alkalmazza a bixel binning-et a képalkotás során: magyarul 2 szenzorpixel információját dolgozza fel és gyúrja össze a jobb minőség érdekében.
A kamerák közül csak a 25-ös, és a 8megapixeles ultraszéles között választhatsz. A 3. kamera csak a mélységélesítésben segít, önállóan nem használható.
Egyébként a fényképmódok fölötti 2fa-3fa csúszkával válthatsz kamerát, de az ultraszélestől is csak sok fény mellett várhatsz tűrhető minőséget.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
draco31
veterán
Erről nem tudtam, de sokadik próbálkozásra megcsinálja a fotót.
De szerintem egyszerűbb a gombokkal, hangerő le és bekapcs gomb egyszerre megnyomni. És látni fogod egy kis animációval, ha csinálja a képet.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
DrKapocs
őstag
Egyetértünk. Értelmetlen kérdések tucatját teszed fel, sokadjára (pl: hogyan lehet hangerőt növelni, mi a nehéz a telefonban, screenshot készítés módja, van-e video erről... na ne már...youtubeon még a duck wc tisztító gél használata is fenn van, szerintem ez is ott lesz), így valóban kijárna már egy. Ezekre a kérdésekre a google/youtube első találata ad választ. Kb. pont ugyanaddig tart oda írni, mint ide.
-
attilam
őstag
-
bmt50
senior tag
A képfeldolgozáson csiszoltak, de nemtom melyik helyzetben.
Az a baj, hogy ezek a pici CMOS kamera szenzorok zajos képet adnak, mert a bejutó fény kicsi, és a szenzor pixelei is túl közel vannak egymáshoz. A helyzeten nem segít a bayer szűrő sem, ami a szenzor előtt szűri a színeknek megfelelő hullámhosszú fényeket, mert a CMOS szenzorok színvakok.
Tehát a nyers képi információt szoftveres utómunkával teszik szebbé. Ebben képfeldolgozó algoritmusok segítenek. Itt aztán van mit csiszolni, mert minden témához eltérő beállítások kellenek.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
raider21
aktív tag
Valószínű "szándékosan" nem volt annyira jó, mint amit maga a beépített hardver engedne; de ugyan ez igaz az ujjlenyomatolvasóra is, az említett frissítés kapcsán. Ha jobb, gyorsabb, stabilabb készülék kell a vevőnek, akkor vegyen A70/A80/A90 vagy S szériás Galaxy telefont, ez ma a tipikus üzletpolitika, de nem csak a Samsungnál van ez így!
Ugye a képernyő alá épített szenzor ezzel a frissítéssel megtáltosodott önmagához képest! Nem, nem lett továbbra sem tökéletes közeli, de önmagához képest fényéveket gyorsult, és sokkal stabilabb, üzembiztosabb lett! A kamera esetében valószínűleg a szoftver képfeldolgozó algoritmusain csiszoltak, így jobban kihasználható lett az f/1,7 értékű 25 Mpixeles főkamera képessége. A széles látószögű 8 Mpixeles kamera esetében max. a hordó effektust javíthatja az új szoftver, mert ebben az érzékelőben nem nagyon van már több, de ezt nem próbáltam ki. Persze ezek az észrevételeim csak egy tippek, mert nincs konkretizálva, hogy mit is fejlesztettek pontosan azon túl, hogy javítottak a kamera stabilitásán és a képminőségen.raider21
-
MadMancs
veterán
Ha lóbetükre állítod akkor ilyen. Lehet normál is. Fölötte a üzenetek mezőben két újjal közeledő és tagolódó ujjakkal lehet állítani ( kint ha össze akarnád csípni a kijelzőt).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Szerintem nem. De ha nem online hallgatsz zenét jobb választás a gyári samsung music. Annak van widgete. De AOD on is vezérelhető ami zenét játszik le ( samsung music, spotify, youtube music, deezer amit próbáltam)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pècsimunkás
addikt
Nekem ezt ajánlották: [link]
A QCY- tól jobb a fórumtársak szerint. Unokahúgomnak vettem, gondoltam veszek magamnak is egyet, de a Xiaomi Piston 2- t is alig használom. Na, az szenzációs, lehet mondani: különösen ajánlott !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
MadMancs
veterán
Há a gyári billentyűzetet használod akkor a fogaskerék a betűk felett. De gyárilag ki van kapcsolva. Legalábbis nekem mind a 2x úgy kellett bekapcsolni.
-
MadMancs
veterán
Melyik része? Tálca akkor a tűvel amit adtak hozzá ( bal felső oldal). Ha tálcából a sim akkor alulról, de fejreallitod magától kiesik.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Mert kellene [mutatnia] ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
MadMancs
veterán
Telefonszámnak nem sok köze van PIN hez.
Beállítások - biometr. Azon - egyéb biztonsági beállítások - sim pin beállításai menüpont alatt tudod pint módosítani /kikapcsolni. SIM kártya kezelő másra jó. Egyébként célszerűbb SIM 1 be használni ha csak 1 SIM van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- eBay
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Synology NAS
- CSS topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.