Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
és laposdockkal van, grat!
főoldalra is mehet sztem.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
rum-cajsz
őstag
Vaterán vettem, amerikai beszerzés. Egyben volt a teló, lapdock és multimédia dock. 130-at fizettem érte. És szerintem megérte váltani Defyról, egyrészt sokkal simább a kezelése, másrészt a Lapdock sokat dob az élményen. Van amikor már be sem kapcsolom a gépem otthon, csak belenyomom a telefont a laptopba és megnézem, ami érdekel.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
törölt tag
gratta a cucchoz. M2-ről én is szívesen váltanék erre a kombóra, ha nem kellene ilyen eszement sokat ráfizetni
-
-
danih
veterán
El tudnád mondani mit is látunk pontosan a képen, mi mire szolgál?
-
-
tildy
nagyúr
kivancsi leszek mikor erkezik az elso olyan notebook, aminek az egere egykiveheto mobil erintokijelzoje lesz....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
defymoto
senior tag
[link]kb 15-ezer ft
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Még mindig nem értem. Mire is jó ez a dock? Pontosan mit valósít meg?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
Igen, igen, így már értem. De számomra ez körülbelül olyan, mint a táblagép. Biztos jó, de nem látom értelmét. Akkor egy netbookkal jobban járnék, és főként lényegesen olcsóbban kijönnék. A másik, hogy én biztos egy idő után teljes véletlenből letörném a dokkoló részét, olyan idiótán lóg ki.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
rum-cajsz
őstag
nos. lapdock kontra netbook:
jol latod a dolgot, a lapdock kb arra valo, mint a netbook. csakhogy annyi a kulonbseg, hogy mara ez mar joval olcsobb, es a telefonoddal minden hardveres es szoftveres problemadon tul leszel.
Ugyes fiuk megcsinaltak mar azt is, hogy nem a motorola lebutitott linuxat kell hasznalnod (ami az esetek 80%-ra eleg lenne), hanem felvarazsolhatsz egy teljes ubuntu linuxot, es igy egy teljes erteku netbookot kapsz ketmagos procival. 50k alatt. azert ez eleg jo ar.a tableteket meg szerintem azoknak talaltak ki, akik halmozzak a kutyuket. e-readernek nem opti,alis, internetezesre kenyelmetlen, multimediara alkalmatlan. nem lesz hosszu eletuk szerintem a jelenlegi formajukban.
-
rum-cajsz
őstag
valoszinuleg kiprobalom, de ehhez meg nekem is olvasgatnom kell, mert nem akarom elcseszni a dolgot.
Jelenleg a motorolas webtoppal hasznalom az ekezethianyt leszamitva ez is eleg lenne nekem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest