Hirdetés
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #48 üzenetére
Kalandor, lezso?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DigitXT
nagyúr
Vagy egy megváltozhatatlan (és kereshető) "születési név" paraméter.
Az a durva, hogy már a Miért moderáltuk? topik sem elérhető, így ha csak
egy hatalmas plecsni jön szembe a hirdetőnél, hogy kitiltva, sose derül ki,
miért. (Valszeg nem csaló, ha tempbant kapott: inkább személyeskedett.)
A permbanosok érdekesebbek... emlékszem olyanokra, akik aláírásban is
kiírták, hogy kik voltak korábban, mert kaptak újabb esélyt. Mások inkább
a rendszert kijátszva csináltak maguknak. (Na ők nem dicsekednek vele.)Persze mindenkinek jár még egy esély. (Az a kérdés, 8-10 "előző" név is?)
Valahogy úgy érzem, akinek nincs rejtegetnivalója, nem kezd csereberébe...
Más meg eljátssza a Robin Hood idevágó jelenetét a boszorkánnyal. -
Argos
őstag
Remek, köszi!
(#48) kovy29:
Mivel a fórum képe nem változott és az egységes betűméretet tartani kell, valószínűleg maradni fog a 12 karakter.
Ha, elkezdesz egy regisztrációt ott láthatod, hogy még mindig annyi a max.
Ez egyébként arra is tökéletes megoldás, ha meg akarod nézni, hogy a szándékolt új nick-ed nem foglalt-e.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Apollyon
Korrektor
Azért, mert szerinted valaki nicket vált(ott), azt kizárólag csak sunyiságból tehette? Kis rosszindulatot érzek a mondadódban, annak ellenére hogy nem is ismerjük egymást.
Egyébként nem titkolom, ezt a nicket máshol is használom, ezért váltottam itt is erre és ez jobban tetszik.* De köszi hogy reklámozol engem, ellenben nincs rá semmi szükségem* Amúgy ha rejtőzködnék, akkor nem épp azt kéne hogy máshol használt nicket itt ne adjak meg? Ha esetleg érdekel még egyéb részlet, privátban folytathatjuk.)
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Bjørgersson
félisten
Sebaj, megoldottam 8-ból.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DigitXT
nagyúr
Robin Hood, a fuszeklik fejedelme megvan? Latrina volt a boszorkány neve.
Megkérdezték, hogy hogyan? "Megváltoztattuk! Azelőtt Szarháziak voltunk."
Szerintem nagyjából ennyi értelme van kivenni a két kötőjelet is...Iscariah meg (más topikokban) űzött sportot abból, hogy ŐT aztán a neten
nem lehet megtalálni senkinek, és itt is számonkéri, hogy reklámoztam ŐT.
Szerintem azóta kétszer megbánta, hogy beírt ide, s nem csodálkoznék, ha
kimoderálódna a HSZ-em, és az avatarok átnevezését erősen támogatná... -
Bjørgersson
félisten
Te szedsz valamit?
-
törölt tag
Kicsit fura érzésem van, a megszokott egyéni avatarok alatt az új neveket olvasva. Alapjaiban változik a ph ezzel az átnevezősdivel.
-
Apollyon
Korrektor
LOL
Igen, közösségi kémoldalakat valóban nem használok. Ez a nickneves fórum meg azért nem ugyanaz, mint egy fb profil.
Inkább azt támogatom, ha megoldják a nicknév history-t, korlátlanul visszakövethetően, vagy akár ha nyitna valaki egy topikot a lokálban kiből ki lett, és oda is beírom magam az elsők között. Az avatarom nem cserélem le, felőlem ott is nyugodtan maradhat a régi név
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
DigitXT
nagyúr
Az hatalmas élmény volt amúgy, amikor szóba került egy régi-régi sztori egy
régi-régi tagról (ja, akkor még nem voltál regelve a fórumra, bocs), ami amúgy
elég vicces történet volt, erre kisvártatva rám ír egy vadidegen, hogy nem úgy
volt az, nem is azt csinálta, hanem...! Az önfeljelentés klasszikus esete LOL.De aztán a helyben kommentelő moderátor is egyértelművé tette, hogy tudja,
hogy a vadidegen kicsoda, hiába is tagadta "publikban". Ki előtt? Azt ő tudja.
(Leginkább az adminok előtt. Bár ennyi év után egyszerűen ráhagyják. Írtam,
hogy mindenkinek jár még egy esély, és úgy látszik, évek után élni tud vele.)Ui: régen jóval kisebb volt ez a közösség, és sokkal több "ismert" név volt itt.
(Nem feltétlen kell rosszra gondolni. A híres nem feltétlenül hírhedt is, ugye.)Egyébként én kérek elnézést, hogy szóba hoztam, csak baromi fura volt egy
tagot látni megköszönni a lehetőséget. Teljesen más név alatt. Mert ugye így
ennek semmi értelme (ha nem tudod, ki volt). Ha azt írta volna, hogy köszi
én voltam XY, mostantól Z vagyok, az más kérdés. De mea culpa. Befogtam!Apollyon: akkor még egyszer elnézést... Azt hittem titkos, ha itt rögtön nem
jutott eszedbe, hogy meg kellene említeni, ha már bejelentetted a változást...
Szerk: megjegyzem, a nincs szükség "reklámozásra" is erre hajazott...[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Szolgálati közlemény: a prémium funkcióval rejtett tagok neve leköveti a változást.
Mondjuk ez várható volt, ha alapvetően "user id" alapján történik a tagok kezelése. -
Apollyon
Korrektor
Abszolút köszönő szándékkal írtam a topikba. A reklámos dolgot azért írtam, mert furcsa volt látni bazinagyban a (régi) usernevem a topikban De még régebben, úgy 1-2 évvel ezelőtt gondolkodtam rajta, hogy tiltatom a userem, és ezzel a névvel újraregisztrálok. De végül elvetettem, még egy furcsa névvel is többet ér egy 10 éves reg.
Féloff: viszont csak úgy szólok, hogy a nick váltással a ph nyereménynél lévő, nem hivatalos kalaptipp játék statisztikái elvesztek.
-
Cathfaern
nagyúr
Azt meg tudom nézni valahogy, hogy egy név foglalt-e?
Szerk: semmi, rájöttem
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Chaser
legenda
hány karakter lehet a maximum a névben?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DigitXT
nagyúr
Ha esetleg az ignore elől akarna "elrejtőzni", akkor bukta. Mondjuk elég gáz,
hogy amúgy személyeskedni így is tud... És persze fogalma sincs, hogy rejtve
van, tehát normál esetben falra hány: kellett nekem kijelentkezve visszaolvasni?Szerk: viszont egyetértek Loveless-szel, hogy furcsa változás lesz ez. (Sajnos.)
A manuális ignore-t összezavarja, a régi emlékekkel meg összeveszik.
(Mutatnak egy - egyéni - avatart, mondok hozzá egy nevet. Aztán csodálkozok.)[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
fizetes sms-el mikor lesz aktiv?
hüllő
-
kukinyo
addikt
Én ezt egy nagy marhaságnak tartom. Illetve egy kis bevétel szerzésére (hozzáteszem ezzel semmi bajom). Ki mit csinált eddig a fórumon, hardveraprón vállalja tetteit és mondatait.
Ha nevet vált valaki, az eddigi hozzászólásainál is változik a név? Vagy úgy kezelik mint egy soha nem látott usert? A hardveraprón a pontjai ugyan azok maradnak? Mi van ha valakivel nem akartam üzletelni (mondjuk mert a privátokban átb@szós szaga volt), ezek után pedig ismét egymásra találunk?
Ezt csak úgy lehetne normálisan megoldani hogy a mezei userek is nyomon tudják követni a változásokat.
Például egy nyilvános topikkal ahol rá lehet keresni a régi és az új névre. -
félisten
Érdekes új funkció! Már bennem is többször felmerült, hogy más nick-et kellett volna választanom, de most meg már annyian ismernek (mint a rossz pénzt), hogy elég nagy mellényúlás lenne.
Mindenesetre jó, hogy van ilyen lehetőség. Aki 13 évesen pl. pocskoszoru néven regelt, azzal nem volt semmi gond, viszont 30 felé már...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DigitXT
nagyúr
Mivel a név csak egy paramétere a felhasználónak, és a sorszáma nem változik,
ezért igen: mindenhol megváltozik a név, a régi HSZ-eknél, privátoknál, esetleg a
rejtett tagoknál, stb. Szóval ha valakivel priviztél korábban, más néven, és azokat
az üzeneteket nem törölted ki, akkor a beszélgetés folytatásakor látszani fognak.Én is néha meglepődök, amikor vkivel szót váltok, hogy 10 éve is váltottam?
Amúgy ez egy másik probléma, hogy kegyetlen mennyiségű privát van, és sokat
segítene, ha egyszerűen törölnénk őket. Viszont exportálni nem lehet, szóval így
nem marad meg a "levelezés", ami később még jól jöhet (így inkább nem törlöm).Szerk: egy helyen marad a régi név, ahol megszólították a tagot simán HSZ-ben.
Mivel egy időben "tűzzel-vassal irtották", ha egymás után sok HSZ-t írt, ezért ez
teljesen általános megoldás volt. Igaz, visszaolvasni egy ilyen beszélgetést elég
nehéz volt eddig is. Ezután meg egyenesen rémálom lesz, de egy ideje már úgy
tudom az a policy, hogy külön embernek külön HSZ-t, így nem szólítgatjuk meg,
akkor ilyen gond nincs. (Csak flood-oltnak néz ki egy téma, főleg, ha az illetőnek
egy szolid háromsoros aláírása van, és kb. egy szóban válaszol mindenkinek.)Viszont a megszokás nagy úr, és a hosszú szerkesztési idő is támogatja ezt.
Valahogy nem áll rá a kezem, hogy egymás után betoljak 3-4 HSZ-t egy topikba.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
lehet valahol olyat, hogy rákeressek foglalt e már amire változtatni szeretném ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Воланд
titán
És akkor mostmár minden moderátor tisztában van azzal, hogy ha valaki több hsz-re reagál a válasz gombbal az nem hsz gyűjtés akar lenni és nem véletlenül nem áll neki adott user felhasználó nevet meg hsz számot másolgatni?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
dying_star RIP, avatárhoz illő nick ON.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Na meg a topikgazdak.
-
Balrog
tag
Engem is érdekelne, hogy a régi már nem használt nickeket mikor szabadítjátok fel. Már régóta megszeretném változtatni a nevem, de sajna a kiszemelt név egy inaktív felhasználóé.
Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.
-
DigitXT
nagyúr
Nade ha 10+ éve beregelt, kérdezett valamit, utána az oldal felé sem nézett?
Miért is kell görcsösen ragaszkodni hozzá, hogy az általa foglalt, de neki már
egyáltalán nem kellő név felszabaduljon? Azért az ritka, aki regelt és semmit
nem csinált. Ha már regelt, akkor valószínűleg egyet kérdezett is, és az bukó.
(Emlékszem, hogy volt erről szó, de ha ez a vége, sok név nem szabadul fel.)[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
A félreértések elkerülése végett, van valamilyen korlát, hogy a levetett nevet más valaki mikortól regisztrálhatja?
Például ha nincs egyéni arcképem és nevet váltok, az előző nevemet ugyan azzal az általános képpel ugye nem tudja senki sem öt perc múlva birtokba venni?
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
DJ. Ru$y
félisten
A "sima" Rusy-t pedig egy olyan tag akinek nem is értem, hogy lehet azonos a reg, utolsó feltűnés és az utolsó bejelentkezése és e mellé 200 hozzászólása. (Gondolom valami rendszer migrálás utáni állapot?)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest