- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Gyomorban ez az egész neccces, ugyanis a főnökön apámék kipróbálták, és nem működött...
-
villamos
őstag
Tegnap jártam említett csodállatos hipermarketban (tecskó). Éppen gazdaságos savanyúcukrot vásároltam nagyszülőknek (be kellene vizsgáltatni ezt a csodát, nem tartalmaz e valamiféle narkotikumot, mert nem tudnak meglenni nélküle, és iszonyú ribilliót tudnak csapni, ha elfogy...
) Látom ám, hogy akciós a Mentos, egyet fizet kettőt kap méghozzá. Mondtam, soha vissza nem térő alkalom, 130 Ft-ért két csomaggal, meg hozzá még a kóla, , 200 körül, megér ennyit egy kis móka!
Hulladék cső meg akad otthon...
Egyből rohantam a kólák felé, végignéztem a kínálatot. Természetesen a javasolt coca-light -ot kerestem, hiszen azzal érhető el a legjobb hatás. Nézem, nézem, és hirtelen hiányérzetem támadt. Nembaj, hátha nem figyeltem, ezért végignéztem mégegyszer a sort. És akkor vettem észre, hogy hiányzik. Nincs Coca -Cola a polcokon! A világ legnagyobb üdítőital cég termékei nem kaphatóak a tecskóban!
Ez azért dúrva, kéremszépen! -
-
Miért nem linkeltek az EepyBird eredeti site-ját [link]
Itt fent van az összes videó, leírják a többi szénsavas genyával és egyéb cukorkákkal végzett kísérleteiket stb.
Az én gyerekkoromban sem ez a hülyeség volt a menő, hanem a gyufafejekből, alu 1 Ft-osokból és szigszalagból készült pukkancs, amit a villamossínre lehetett tenni, vagy a hipermangán+glicerinkúp kombó alufóliába csomagolva, esetleg az Olympos-os flakonban égetett pingponglabda. Változnak az idők, változnak a hülyék. -
harry
veterán
Itt van egy összetettebb kísérlet, a Dominó effekt: [link]
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
-
Bero
aktív tag
-
Loha
veterán
Kb. hasonló hatása van ha diétás kólába, megpróbáltok kristálycukrot tenni
Porcukorral gondolom még jobb -
Racecam
nagyúr
Nem tudom, de nálam ez nem címlapra való hír, úgyhogy le is szedtem.
-
Blaise
veterán
Én is láttam, amikor a csávónak fent és lent is jön ki az anyag
-
villamos
őstag
Kérdés csak az, hogy a TG kólával, vagy a Viva kólával működik e. Ezek jóval olcsóbbak, mint a Coca... Meginni, meg nem merném őket
-
simonzé
addikt
És ez poén?
Hmmm... Ennyire bénává vált volna a világ, mióta kinőttem a hülyegyerek korból? Nekünk még a szteppelő macska volt a poén (4db kóláskupakkal), meg a résnyire nyitott ajtó tetején a vödör víz, meg mittomémmi. De ezen nem is mosolyogtam. Bennem van a hiba? -
dragonfx
veterán
3 hete mondta ezt 2 spanom és nem akarom elhinni, de 300ft megér ennyit hogy utánajárjak, csak megfelelő ruházat és hely kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest