Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Milyen vásárlási kód és hol?
-
Dízeles
aktív tag
Válaszaim helyesek.De most így vissza olvasva némelyikről azt sem tudom eszik vagy isszák.Főkép az a mikró makró rádiós...
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Gergő_
őstag
Reméljük a legjobbakat, mindenkinek sok szerencsét aki helyesen válaszolt
-
japy
őstag
Válaszoltam mindegyikre remélem ,hogy jól!
-
Mosquitoo
senior tag
Áááh elrontottam a 4.et!
Sok szerencsét a többieknek!
kagyula: Adjatok fix IP-címet a karácsonyfának, hogy a csomagok odataláljanak! - haha ezen jót nevettem!
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
-
DeltaPower
addikt
úgy tűnik, nekem is 5/5
múltkor nyertem már egy egérpadot gamepodon, hátha most is szerencsém lesz"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Oszkár26
tag
Hali hogy tudom meg pl most hogy nyertem e vagy sem????????
Az összes válaszom jó lett[ Szerkesztve ]
-
mv
aktív tag
Köszönöm, hogy játszhattam.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Idhren
csendes tag
Vazz...
A négyest el***tam...De ha egy cuccra ki van írva, hogy mp4 lejátszó, és így is hirdetik (leírásokban nem szerepelt, de az 1-5 értékelős cuccot se láttam, azt ti megtaláltátok?), akkor az mitől nem játszik mpeg4 videót?
Komolyan kérdem, hogy okuljakHajrá nektek
Sony Xperia Z2
-
MODERÁTOR
Mivel lezárult:
1.
Mit jelent az OTA funkció az Alcor HD-2000 MPEG4 HD DVB-T set-top-box esetén? - Over The Air – adásból történő automatikus firmware-frissítés || Legfelül, a felsorolásban megtalálható.
2.
Melyik megállapítás igaz 100%-ban az iAudio S9-re? (A helyes válaszban mindhárom állítás együtt igaz!) - Állítható videolejátszási sebesség / Bluetooth 2.0 / Kapacitív AMOLED érintőkijelző || Funkciók és Műszaki jellemzők fül
3.
Melyik iRiver lejátszónál található meg együtt a következő két funkció: Bluetooth 2.0 átvitel támogatása és rezgő visszajelzés kezelés közben? - iRiver SPINN || Beépített vibramotor és Bluetooth csak ennél a készüléknél van.
4.
Melyik funkciót nem tudja az iRiver T6 a felsoroltak közül? - MPEG4 videók lejátszása || Funkciók - Képnézegető - Nagyítás funckió / Funckiók - Adattároló funkció - Windows XP/Vista kompatibilis / Képek - 3. sor első két képén látszik hogy osztályozható a zeneszám, 1-5 csillagig / Műszaki jellemzők - Felvétel - WAV (ADPCM) 11.025kHz/22.05kHz/44.1kHz iRiver T6
5.
Milyen információkat jeleníthetünk meg a Revo Pico Radio Station kijelzőjén az INFO gomb nyomogatásával DAB üzemmódban? - Térerő – Műfaj – Pontos idő || Letöltés fül - Magyar nyelvű DAB használati útmutató - dab_hasznalat.zip - 340 kB
Akár a gyártó honlapjáról is le lehetett tölteni a használati útmutatót, ami segít megválaszolni a kérdést.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Dashes
őstag
Köszönjük a játékot!
"Melyik funkciót nem tudja az iRiver T6 a felsoroltak közül?"
Nem volt időm, ezért csak átfutottam a kérdéseket.., a többi jó lett. -
Cyto
csendes tag
ááááá választ megtaláltam de nem állítottam át! Hihetetlen!! Ezen elbukni
-
DJ.Gróf
aktív tag
Ez a ..... zene értékelős dolog. hát-hát. Azt hittem utolsó kérdésen fogom elbukni.
-
Hugo85
aktív tag
Ne haragudj, de szerintem az ID3 tagnak nem sok köze van a csillagozós cucchoz, legalább is alapjáraton nincs. Az igaz, hogy az újabb verziókba szinte bármit bele lehet kódolni, és lehetséges, hogy ez az mp3 lejátszó is ezt teszi, de ez egyáltalán nem következik abból, hogy támogatja az ID3 taget.
ID3 taget (szinte) az összes mp3 lejátszó támogat már sok-sok éve, ez az, ami tárolja a szám információit, már a legelső verzióban is.
Itt főként előadó, szám címe, album címe, zenei stílus, kiadás éve a domináns, aztán az újabb verziójú ID3v2 tagek már tudnak mindenféle egyéb dolgokat tárolni, mint a szerző URL-je, illetve későbbi verziókban képet (album borító) és egyéb szöveget is.
Amúgy, aki nem először játszik az szerintem már a saját "kárán" (azért ez mégis csak egy játék ) kitapasztalta, hogy a játékhoz kapcsolódó fórumtémát érdemes nagyívben kerülni, mert az emberek csak túlbonyolítják a kérdéseket, és összezavarják, félrevezetik egymást (természetesen nem szándékosan). Egyedül, nyugodtan és görcsölés nélkül sokkal jobb esélyekkel indul az ember. Maximum azt érdemes megnézni, hogy melyik az utolsó kérdés. Szerintem.
Sok sikert minden helyesen válaszolónak a sorsoláson, akiknek pedig nem jött össze: sok sikert a legközelebbi játékon.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
én erre a biztos választ a lejátszó hivatalos tesztjében olvastam miszerint a készülék nem képes MPEG4 videók lejátszására. Ez a csillagos pár mp-re engemn is bekevert, mert nem olvastam róla semmit, de mondom erre van egy 100%-os nem válaszom akkor ez lesz aztán kész.
Amúgy a játék történetében elősször 100%-ra sikerült , nekem
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
raskolnikoff
őstag
5/5 nekem is
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
veterán
5/5 nekem is
amúgy már ez a nem tudom hányadik játék ahol helyesen válaszolok, s eddig még nem nyertem semmit sem :'(
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Nekem is 100-as de hol a lista?
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Timyyy
őstag
5/5
Komolyan mondom nem hiszem el hogy ennyire nem tudtok olvasni...
A zárást követően 2-3 napon belül lesz eredmény!!!!!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
zsolt19900
őstag
jolvan na csak itt irjak hogy nyertek mondom honnan tudjak...
de most mar tudom[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
MODERÁTOR
na 5/5 Már csak huzzanak ki
Everybody lies.
-
hemaka
nagyúr
egyet elrontottam És nem azt, amelyiket tippeltem
-
firdae
újonc
Az google-ben találtam egy linket:
"There are a nummerous MP3 tag editors that allow you to stamp a rating for each specific MP3 song from "Unrated", to "1" through "5" stars in the ID3 tag." Gondoltam az eszköz is erre képes. A csekély angol tudásomból, meg a T6 leírásából ("ID3 Tag támogatás") azt tettem össze, hogy amiatt tudja csillagozni. Így, utólag végiggondolva igazad van, hogy a támogatás az nem = szerkesztés.
A lényeg, hogy 5/5 .Hajrá Magyarok!
-
joe-ker
senior tag
Megint telitalálat!
És szokás szerint megint nem nyerek semmit -
Ice!?
őstag
Első pH!-s nyereményjátékom. Remélem maradandó emlék marad. Én megtettem érte mindent. 5/5
-
G4ga
őstag
Sikerült mindenhova ... jól válaszolnom... eddig mindig jól vlaszoltam, de soha se nyertem ... talán most ...
látom sokan a 4. kérdésen buktak be ... tény hogy a csilagolos variációra én se találtam sehol utalást... de elsö ránézésre levonható volt, hogy egy ONLY mp3 lejátszóról van szó, ergo a MPEG4 / videjó fájl lejátszása abszulute kizárt!
Grat mindenkinek!
Várom a sorsolást! -
kisninja
őstag
5/5 hátha most nyerek is valamit.