Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
Hamarosan indul, ez a játék hivatalos topikja. Kérdésekre a válaszokat megbeszélni, célozgatni, virágnyelven segíteni tilos. Szigorúan tilos. A játékot véresen komolyan venni is tilos!
Jó szórakozást mindenkinek!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
jerry311
nagyúr
Sehol egy kérdés. Csak sorsolás lesz? Győzzön a vak szerencse?
-
sgergi
veterán
Ezaz! Játék!
-
szumoo
senior tag
Köszönjük!
A nyúlon túl?
-
Abri
senior tag
Juppi, nyereményjáték
Versenyre fel.
-
Ricco_hun
senior tag
Köszönjük az újabb nyereményjátékot.
Azért kíváncsi vagyok, hogy lesz-e megint ilyen logikai vagyos kérdés. Mert akkor is a végén mindenki azt hitte, hogy ő már biztosan jól értelmezi a kérdést, mégis a fele azt bukta be.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Hujikolp
őstag
-
KMT
addikt
Úgy se nyerek.
-
Zsadi
őstag
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Hátha most nyerek! A Cowon jól jönne. Jól mutatna a Meizu-m mellett. ja és természetesen köszi a játékot!
-
MODERÁTOR
na itt egy újabb játék Bár ugysem nyerek, de hát nem az eredmény, a részvétel, hanem a fontos
Everybody lies.
-
finu
tag
EricssonGH337,388,T10,T28,Nokia8110,8210,6210,5210,6510,6310,8310,6230,6310i,7250i,6230i,6280,6288,8850,6300,LG4XHD,Optimus G,G2,G3,G4.Mate9,Mate10 Pro,P20 Pro, Mate 20 Pro.P30 Pro.P40 Pro.P50 Pro.13 Pro Max.14 Pro Max.15 Pro Max. 15 Pro. 16 Pro.
-
Igen, megint játék! Bár úgysem fogok nyerni, most is szeretném azt a szintet hozni, amit eddig mindig sikerült: hibátlan megoldásokat
-
janos1988
addikt
Na probaljuk meg, hatha most...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
N-vidi-A
őstag
THX! a gamet! na majd most!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
G4ga
őstag
Ehhhhh...
Köszönöm az új lehetöséget. Remélem ezuttal szerencsével járok.
Mindenkinek kéz és lábtörést a játékhoz ... XD -
Mewryck
tag
Köszi játékot!
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
gyga
senior tag
úgy sem nyerek
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
Timyyy
őstag
Ez a 3. nyereményjáték amióta ittvagyok, az előző 2-n mindig sikerült bekerülni a sorsolásba, mostmár nyerni is szeretnék..
Imádunk Parci!!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
CSorBA
őstag
-
MODERÁTOR
Első kérdés fél perc
Everybody lies.
-
rol-and
csendes tag
Várjuk a kérdéseket, és persze a nyereményt...
-
BloodyEddie
őstag
Nah remek, már megint egy játék... kezdhetek megint új accokat regelni, amikkel félrevezethetem a moderátorokat, és beírhatom a fórumba a helyes válaszokat, persze hamis e-mail címet megadva
-
sNORh
addikt
válasz BloodyEddie #24 üzenetére
köszönjük a játékot..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Genius007
őstag
Köszönjük Parci.
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Tomate
veterán
Zsír Egy kis tapasztalatot tuti nyerek!
-
Vistaboy
veterán
Köszi a játékot, de ha elfogadtok egy tanácsot: a következő kérdést tovább tartson megválaszolni 5mp-nél.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
csimav
őstag
SziasztokSok sikert mindenkinek!
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
14adam
addikt
Nagyon köszönjük 1-es kérdésre megis van a válasz
-
adalbert1
veterán
Juhééé, újra játszunk!
Remélem ezúttal összejön valami nyeremény is, nem úgy mint az eddigi x játéknál.
(na ezzel le is fedtem már rengeteg előttem megszólaló felhasználó kommentjét és rengeteg utánam megszólalóét is ). -
Dízeles
aktív tag
Éljen játék!Kezdődik a csihi-puhi.
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
_XXXXX_
tag
Köszönjük az új játékot
"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
gxyb
aktív tag
Srácok lesz egy eladó iAudio U5 2GB-os MP3-lejátszóm...
-
fpeter07
veterán
reménykedjünk hogy a gép kegyes lesz hozzám!
-
slynme
csendes tag
Nekem se volt több 5 mp-nél!
Nem tudja valaki hogy hány kérdés lesz összesen?
Egyébként az első kérdésre a válasz: ...
...áááh, pont most fogyott ki a tinta a billentyüzetből.
-
v.tom
őstag
Sok sikert minden indulónak.
-
vuk777
aktív tag
JAJJDEJÓ!!!
A régi Tv karim úgy se tudom használni és épp venni készültem, asszem elhalasztom 24.ig
...hátha nyerek!!!
Alcor DTV-1000 USB-s MPEG4 HD DVB-T vevő lenne a cél -
Gregorius
őstag
Honnan tudjátok, hogy éppen mit fontolgatok egy-egy (ne merészeld rám költeni a pénzed típusú) családtagomnak ajándékba adni, és azt teszitek fel nyereményjátékba? És miért nem sikerült még egyszer sem nyernem semmit?
Azért kösz. -
ponti_ak
addikt
Játék!!!
Köszi Ph!
Köszi 'patika! -
adnoctum18
senior tag
Előre az U5ért!
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
őstag
Legalább egy sapit pls
-
Kasza08
őstag
Jáátééék kösziköszikösziköszi
-
Frenky89
addikt
Csak, hogy hű legyek a kockasághoz
GL & HF!
-
Rossi
addikt
Harcra fel, győzni kell!
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Kasza08
őstag
Hát ez az első kérdés biza' leizzasztott rendesen Volt vagy 7 mp
Most azért fogok én nyerni, mert:
- Eddig mindig azt mondtam, hogy nem baj, ha nem nyerek. Nem is nyertem. Most azt mondom én fogok nyerni, és közbe tényleg én fogok nyerni
- Már terveztem, hogy veszek valami lejátszót...Azért Parciék nevében köszönöm a lelkes keresgélést és a buzgóságot, de az időtöket pazaroljátok vele
-
VIBO
őstag
Na most nyerek
hajrá mindenkiiPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Tamoo
MODERÁTOR
én nyerek megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest