Hirdetés

2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bul07


bul07
nagyúr

Ha jönnek gépel akkor tudjátok élőben követni a gépet a https://www.flightradar24.com oldalon

Kinézitek a járat számot a érkező gépeknél, ezzel a számmal rákerestek a linkelt oldalon, vagy az telefonos alkalmazásukban, és élőben lehet követni a gépet

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#2) potyautas válasza bul07 (#1) üzenetére


potyautas
csendes tag

Volt már ilyen is. Az említett eset, amikor a lányom ment ki Kőbányáról. Csak akkor indult, amikor Csepelről szóltunk neki, hogy most szállt le a gép. Úgy könnyű, ha van Internet. Áginál viszont még működő telefon se volt.

[ Szerkesztve ]

(#3) PDA_FAN válasza potyautas (#2) üzenetére


PDA_FAN
tag

Fura világ ez. Azt látom, mindenki okostelefonnal a kezében rohangál, aztán kiderül, hogy van, akinél telefon sincs, akinél meg van, az nem tudja, hogyan lehet a telefonnal offline navigálni...

(#4) potyautas válasza PDA_FAN (#3) üzenetére


potyautas
csendes tag

Valóban fura. Ha lekapcsolják a villanyt, mind meghalunk.

(#5) buherton


buherton
őstag

Szívfájdító lehet, hogy ilyen messze laknak a gyerekek. Hiszem, hogy a távolság jót tesz a családibékének, de az országon kívülre költözni már "túlzás". Teljesen megértem az okokat.

A feleségem és én is elkerültünk otthonról. 200 km+. Ráadásul az ország ellentétes oldalain laknak a szüleink. Jee...

Ha szabad kérdeznem, akkor hogy-hogy visszaköltöztetek Miskolcra (avagy környékére)?

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#6) potyautas válasza buherton (#5) üzenetére


potyautas
csendes tag

Úgy tettem, mint a filmeken az amerikaiak. Oda mentem, ahol munkát kaptam. Amikor otthon már reménytelen volt, a lányom lakásába költöztünk. Csepeli cégnél dolgoztam 5 hónapig, de akkor ajánlatot kaptam otthonról (pontosabban a szomszéd faluból.) Hazaköltöztünk, de ez a munkaviszony nem tartott sokáig. A posztban említett Ági lakásába költöztünk. Miskolcon 4 évig volt jó munkahelyem. Már nyugdíjas vagyok, de mindenféle szempontból ajánlott dolgoznom. A mostani munkahely az eredeti otthonomhoz van közel, tehát változik a helyzet azt hiszem megint.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.