Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
Ezt minek írtad le?
Minden a legnagyobb render!
-
moonlight115
őstag
válasz Csoffadalom #2 üzenetére
Jól tetted, hogy leírtad.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Csoffadalom
tag
válasz moonlight115 #3 üzenetére
Szerintem is .
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
walkmanboy
tag
Fura cikk !
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
capulet75
addikt
13 évet vártál hogy bosszút állhass, ahelyett hogy tovább léptél volna. Haver, ilyen lányokkal (akik kitépték az ember szívét) soha, de soha nem foglalkozunk többé.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Csoffadalom
tag
Hát én nem mondanám, hogy bosszút álltam. A bosszú az lett volna, ha össze jövök vele, megcsalom és még meg is alázom. A férje megcsalta, én megaláztam. Munka megosztás.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
capulet75
addikt
válasz Csoffadalom #7 üzenetére
Akkor elégtételt vettél. Így jobb? A lényeg ugyanaz.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Umbar
csendes tag
Én annyira nem lennék büszke erre az egészre, hogy leírjam ország-világnak, de gondolom jól esett kiadni magadból. Egészségedre!
A felnőtté válás első jele, amikor felfedezzük, hogy a hangerőszabályzó gombot balra is lehet tekerni.
-
Muki94
aktív tag
Értem én, hogy megalázni szeretted volna, de ha annyira zavar az, hogy időnként felkeres, akkor nem kellett volna adni neki reményt sohasem... gondolok itt arra, hogy áprilisi tréfa gyanánt szerelmet vallasz, a semmiből bejelölöd facebookon... ezek mind erőt adnak neki, utána pedig értetlenkedsz, hogy miért bátorodik fel ismét.
Szerintem, még ha nem is akarod magadnak sem bevallani, az összes hülyeségével együtt kedveled őt...
-
Arpi
csendes tag
Az egesz irasbol latszik, hogy meg nem nottel fel. Reges regen el kellett volna felejtened, de te rairogattal ("proba keppen" cc) es KERESTED a kapcsolatot vele. Ugyanolyan hibas vagy, mint o, raadasul keptelen voltal megerteni a volt nod mukodeset igy minden probalkozasod eleve kudarcra volt itelve.
A legmelyebb tisztelettel javaslom keress magadnak egy komoly-felnott not aki mellett felnohetsz.[ Szerkesztve ]
Létezik élet cél nélkül?
-
rolii21
aktív tag
Jo h ezt ki adtad magadbol Sok sikert h beken hagyjon!
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
Csoffadalom
tag
Valószínűleg neked és Muki94-ek is igazatok van. Én nem tudhatom, ezért is született meg az írás.
Umbar: Neked is köszönöm a véleményed.
-
Vakegérke
félisten
Nem ártana figyelembe venni, hogy egy ilyen írás publikálásához kell ám némi bátorság. Kitárulkozni pár (száz)ezer ember előtt, akik saját szájízük alapján értékelik a történteket.
Részemről megtisztelőnek tartom, ha valaki megosztja velem, velünk gondolatait, életének, múltjának egy szeletkéjét. Bizalom kell ehhez, nem is kevés.
Én sem értek egyet minden mozzanattal, de mivel elolvastam már a kapcsolódó írásokat is, át tudom érezni az eseményekhez fűződő lelki élményeket.
Nem lehet könnyű feldolgozni a múltat.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Csoffadalom
tag
válasz Vakegérke #15 üzenetére
Sajnos megint igazad van Öreg cimbora. Ez a rohadt múlt mindig ott van a fejecskémben. Nem olyan könnyű elfelejteni a dolgokat, mint ahogy azt mások állítják.
-
capulet75
addikt
válasz Csoffadalom #16 üzenetére
Blablabla. Azt hiszed csak neked zúzták le a lelkedet? Ne legyél nevetséges. Nem könnyű túllépni, de 13 év talán elég rá. Te is csak rinyálni akarsz, meg önigazolni, ez sztem szánalmas. Persze biztos most én vagyok a bunkó, de legyél már férfi.
-
Csoffadalom
tag
válasz capulet75 #17 üzenetére
Nem vagy bunkó. Csak nem akarod tudomásul venni, hogy nálam nem úgy mennek a dolgok, mint másoknál. Se ön igazolni nem akarok, se rinyálni. Csak elmeséltem egy sztorit és kész. Mindenki azt gondol amit akar. Elvégre szabad országban élünk. Még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Teljes funkciójú adapter 4/3 objektívek -- M4/3 vázakon történő használatához
- Új Apple Gyári Earpods Headset - Lightning csatlakozóval
- iPhone 12 64GB Apple garancia + Média Markt jótállás. Akku 100%!
- Újszerű állapotban - GIGABYTE Z390 UD Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest