Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SJaika
tag
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Költői kérdés: mindjárt itt van május 1! Még mindig semmi hír, vagy esetleg valami hír értékű infó?Samsung Galaxy A52S
-
jFox
addikt
válasz Lajbymester #807 üzenetére
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Gloob
addikt
-
Lajbymester
tag
Az ablakváltót sikerült megoldani a Buttons Remapper nevű alkalmazással: [link]
Home long-pressre beállítottam, és így teljesen úgy működik mint ha gyárilag így lenne. Még root se kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz Lajbymester #811 üzenetére
Melyik ROM-ban?
-
jFox
addikt
És a gyári task switcher jött vissza, vagy ezt az Omnikey-t programoztad rá?
-
Lajbymester
tag
Valami SD fix nem létezik Nougatra? Be....ok hogy a google-nek le kell tiltani csomó alkalmazásnak az SD kártya írást... A Sygic nem indul el pont ezért, illetve FTP-n se tudok másolni a kártyára... 6.0-n működött de ott is csak az XInternalSD modullal... Felidegesít... minek van SD kártya a telefonomban ha semmi se fér hozzá???
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz Lajbymester #815 üzenetére
Ez hasznos információ. Berakom az okosságok közé.
6.0-n is volt már ez a jogosultság kezelés. Nem valami régi Sygic-et próbálsz? Az újjaknak fel kéne lenni készítve rá.
-
Lajbymester
tag
Oké.
Igen, régit próbáltam. Nem is lenne problémám ezzel, mivel ad lehetőséget arra, hogy csak az az alkalmazás férjen hozzá, amit a felhasználó engedélyez. Így nem szemetelődik tele minden hülyeséggel az SD kártya. A probléma ott kezdődik, hogy a régebbi alkalmazásoknál teljesen elvágják a lehetőséget. Meg sem kérdezi a rendszer, hogy akarom-e hogy hozzáférjen a kártyához... Olyan mint ha a google le akarná szokatni az embereket az SD kártyázásról... Azt tudom, hogy a nexusokban azért nem volt kártyafoglalat soha, mert ellenzik. A felhőt erőltetik, csak tudnám minek. -
SJaika
tag
válasz Lajbymester #818 üzenetére
Mert van felhő szolgáltatásuk, amiért lehet fizetni.
Magyarul pénzért.Poco F5
-
SJaika
tag
Valami történt.
Nem panaszkodik a telefon a frissítés keresésnél a rootra.
Eddig rögtön kiabált miatta.Poco F5
-
MrGuriga
újonc
Sziasztok kedves Oukitel K6000Pro tulajdonosok!
Sajnos én sem bírtam már kivárni a gyári Nougat frissítést és sikerült belefutnom egy hibába.. Sajnos elkövettem azt a butaságot hogy az első hibaüzenetnél felajánlott "format all an downloadra "kattintottam azóta ezeket a hibákat kapom ...
Sajnos nem találtam preload file-t meg lk -t a telefonomhoz valót ... Lenne itt valaki aki segítene visszahozni az életbe szegényt?
Lécci -lécci
-
krealon
veterán
válasz MrGuriga #822 üzenetére
A "format all" nagyon rossz dolog. Mindent visz, mint a piros hetes.
0-ik lepes mindig legyen az, hogy lemented az aktualis rendszert, hogy legyen hova visszallni, ha valami felresikerul.
Tovabbi info a Android DUAL SIM (két SIM) MÉLYVÍZ topikban.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Ha jól láttam, akkor a mega.nz-n kint van a 7-es droid a telefonra. Az Oukitel face csoportban lett posztolva. Még nem néztem meg, ép csak rápillantottam. Jelenleg telefonról vagyok. Ha jól láttam 800+ mega. Van ott valami tools is, meg a folyamat is. Aki tudja, nézze meg.Samsung Galaxy A52S
-
Lajbymester
tag
Ezt nem OTA-n kéne küldeniük? Vagy legalább az oldalukra töltötték volna fel. Olyan érzésem van, mint ha valakinek a főzött romjának a linkjét megosztották volna. Na mindegy, kicsit amatőr szagú. De ha működik, akkor semmi probléma. Valaki kipróbálhatná, mert én vagy 2 napja raktam vissza a 6.0-t.
-
Gloob
addikt
válasz Lajbymester #826 üzenetére
Meg kell várni, amíg felkerül a Needromra is. Ott majd lesz róla több infó is, és ki is fogják próbálni. Ha lesz róla több infóm, és azok kedvezők is lesznek, akkor a hétvégén talán. Persze csak ha lesz rá időm is.
Samsung Galaxy A52S
-
jFox
addikt
Végre már valami jó hír. Belinkelnéd az adott posztot? Nem vagyok facebook lakó.
Hétvégén ki is próbálom.mod: most látom fent van a needrom-on is. V21
Akkor semmi sem menti meg a frissítéstől.[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
Feltettem az Oukitel facebook csoportban közzétett 7-es androidot, még épp újratelepíti az alkalmazásokat a playről, de jónak tűnik. Ha valakit érdekel, közzétehetem a módját, annyira azért nem triviális, ráadásul nem igazán jó drivert linkelnek a facebook hozzászólásban.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
Telepítéshez keresni kell megfelelő mtk preloader driver-t, majd azt feltrükközni a gépre. Windows 10 esetén ez a következő képen zajlik, letöltöd a megfelelő drivert, majd a start menüben a Shift billentyűvel együtt nyomsz az újraindításra, a megjelenő kék képernyőn összeügyeskeded, hogy ne csak aláírt drivereket telepíthessen, majd legacy eszközként telepíted a drivert.
Utána a Facebook-on linkelt mega.nz-s linkről letöltöd a flashtool-t, a ROM-ot, majd ezen youtube videó mintáján telepíted. Amire figyelni kell? Hogy pontosan azt csináld, amit a csóka a videón, mert bármi picit változtatsz, nem jön össze.Eddigi tapasztalatok:
Kamera jobb lett, pár funkció eltűnt, pár megjelent, lett valami k-betűs billentyűzet, egy Paralell Space nevű cucc, meg beépített rendszer optimalizáló, amit első dolgom volt kikapcsolni persze. Mintha kicsit jobban melegedne a hátlap, de az attól is lehet hogy egyfelől gyári flipp tokban hordom amúgy tehát nem érzem, másfelől ugye folyamatosan dolgozott az elmúlt órákban.
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Gloob
addikt
válasz Lajbymester #836 üzenetére
Hát ez van! Egyébként megy a root is, jó a recovery is. A recovery is simán FlashTool-ból megy, csak arra kell vigyázni, hogy a recovery mellé adott scatter-t kell használni! A gyári ROM-hoz adottal nem megy fel! A SuperSU telepítése után KELL a Dalvik wipe, különben bootlop a vége.
Egyébként azt az xpossed-et soha nem használtam.Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
válasz Lajbymester #836 üzenetére
No most jöttem csak rá, hogy az a szerencsés foltozó mit is akar jelenteni. Én is használom a Lucky-t, de nekem nem kell hozzá az xpossed. Van valami ami igényli?
Samsung Galaxy A52S
-
salaud
aktív tag
Aki frissített 7.0-ra, annak a menügomb viselkedése változott? Mert nálam pont a menüt nem hozza elő, egyből az alkalmazásváltót hozza, érintésre is.
-
ballimr
csendes tag
Sziasztok. Valaki leirhatna, hogy kell feltenni a facebookon megjelent android 7.0 lepesrol lepesre, sokan halasak lennenk erte...
-
Gloob
addikt
Van a topicnak egy mélyvíz része is. Ott pontosan le van írva minden. Az igaz, hogy nem erről a ROM-ról van ott szó, de semmi nem változott, csak az éppen aktuális ROM-ot kell használni. Tegnap azt is írtam, hogy nem muszály a multiflashert használni, megy a sima FlashTools-al is. Olvasd el a mélyvízben az írásomat.
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
No a linket megkaptad már. Annyi, hogy abban a leírásban a TWRP telepítése van leírva, itt pedig ROM-ot telepítesz. Tehát a ROM letölt, és kicsomagol. Van abban egy cheksum ellenőrző is, azt lefuttat. Utána a FlashTool elindít rendszergazdaként, majd a kicsomagolt ROM-ban lévő scatter file betallóz a FashTool megfelelő helyére. Ez után a FlashTool leellenőrzi a ROM-ot. Telefon kikapcs, FlashTool-ba beállít, hogy firmware update. . Download gomb megnyom, és a telefont csatlakoztatni a PC-hez. Van kb 2 sec időd rá. Miután felismerte a telefont és csatlakozott is hozzá, elkezdi a flashelést. Ez kb 5 perc. Ha mindent rendben csináltatok, akkor megjelenik a zöld nagy pipa, hogy oké. Itt már a telefont le lehet húzni és újra kell indítani. Egy darabig eljátszik magában, majd megjelenik az új szoftver. Lehet örülni!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
No mi újság azzal a 7-es droiddal? Ki mit tapasztal? Mindenki igen hallgat. Pedig egész jóra sikerült. Az aksival is jól bánik. 2 nap, 9,5 óra kijelzőidő, egész nap folyamatos net. Hol mobil, hol pedig wifi.
Samsung Galaxy A52S
-
salaud
aktív tag
Én már megírtam, lásd feljebb, én elégedett vagyok, a menügomb viselkedésének kivételével, de azon tudok segíteni, ha akarok...Jó lett a kamera, akkuidő is minimum ugyan olyan, kicsit gyorsabb is lett érzésre. Jó kis készülék!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest