Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz atthany #11045 üzenetére
Értem. És azt mivel magyarázod, hogy az enyém nincs eltörve? Ugyanabból az anyagból van pedig, mint a tied. Amikor olvastam, hogy ilyen gyenge, elkezdtem rá nagyon vigyázni. Nem használom például töltés közben, így nem mozog a csatlakozó és nincs esélye eltörni. Leteszem az asztalra, bedugom, ha feltöltött kihúzom. Fele olyan vékony a ház, mint a telefonom, a kábel viszont vastag és merev. A vak is látja, hogy erre vigyázni kell, mert nincs benne anyag. A kijelző felének az elfeketedése dettó, egymásra vannak zsúfolva bent az alkatrészek, ha megnyomódik vagy meghajlik, rögtön elpattan a kijelző. Kb olyan, mint a ráülve meghajló iPhone-ok esete. Nem kell ráülni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest