Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MBazsee

tag

válasz Vakegérke #28 üzenetére

Halkan megsúgom, hogy játékra egy másik gépet használok, amin Xp van, de az a gép sok netet nem kap, nem szabad, mert összeszed mindenféle betegséget. :)

Mandrivát most akarom kipróbálni, szerintem hétvégénél előbb nem lesz belőle semmi.

Ja igen, a kernelfordítás - az én meglátásom szerint- nem nagy dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy bármikor visszaállhass egy másik kernelre, ha elszúrtál valamit, és ismerni kell a gépedben lévő hardvereket. (erre meg vannak okos parancsok, amik kiírják neked a hardverelemeket mindenestül)

• Lenry

félisten

válasz Vakegérke #28 üzenetére

tényleg próbáld ki az Ubuntut... én már majd' egy éve használom, és ezzel a kernel fordítgatós dologgal most ismerkedek csak...

egyáltalán nincs rá szükség

az ubuntu használata meg egyszerű mint az egyszeregy. programok telepítése egy synaptic nevű programból történik: bepötyögöd a program nevét, kidob egy listát, kipipálod, hogy mi kell, letölti feltelepíti, annyi dolgod van csak, hogy amikor kész, használatba vedd a szoftvert... ennyi

minden pár kattintás, esetleg nagyon kevés parancssori írogatás, de abban meg szívesen segítünk

szüleim már pl nem is használnak windowst, azt mondják nekik sokkal egyszerűbb a linux.
    (és én is örülök, mert nem lesz tele a gép minden szutyok vírussal meg féreggel etc. pedig a windowson volt védelem, mégis sűrűn kellett újratelepíteni, amíg át nem tértünk linuxra)

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés