Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kts88
aktív tag
Én is ilyen problémákkal küzdöttem nemrégiben, az otthoni "csoda" gépemre kellett volna valami gyors oprendszer (celeron 566@850, 192Mb ram 10G HDD). Leszedtem egy csomó linux-ot és a nagyvason (adatlapomon) létrehoztam egy virtuális gépet és végigpróbáltam őket.
A feltétel az volt, hogy megegye az ntfs-t, és az ékezetes karaktereket megegye. Az UHU teljesítette is a feltételeket, ráadásul ha lecsökkentettem 64Mb-ra a ramot (a virtuális gépben) akkor is nagyon jól ment.
Hazajöttem, gyorsan felraktam, és örültem, hogy megy. De ekkor észrevettem, hogy tekeri mint állat a procit, és elég lassan is ment. Azóta maradtam az XP-nél.
Úgyhogy, egyelőre csak adatmentésre használom a SLAX nevű disztribúciót. Pedig ez már jó lenne a p3-ra is, de ékezetes karakterek nincsenek. Ráadásul a 190Mb-ba belefért minden (film, internet, pdf olvasó, cd író)
Remélem senki nem veszi flame-nek, saját szubjektív vélemény.
De ha tud valaki egy jófélét, akkor szívesen kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest