Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taknyoshal
tag
Legújabb szoftverrel is rossz videót készít a telefon? Úgy hallottam, hogy az N82-vel szemben alulmarad. Nem javítottak ezen?
-
Taknyoshal
tag
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam a táborhoz.
Nagyon tetszik a telefon. A GPS még a házban is talál jelet. A kihangosítás nem tetszik, jobbat vártam, N95-höz képest gyengusz. A tetején nagyon jó a billenytyűzár kapcsolója.Valaki tudna írni vagy mutatni egy listát hasznos alkalmazások neveiről?
11.049-es szoftver van a mobilomon, T-mobilos. Van ennél újabb?
Köszönöm
-
Taknyoshal
tag
Hogy lehet beállítani azt, hogy mutassa a naptár bejegyzéseit, az e-maileket meg ilyeneket? Szóval, hogy én állítsam be mit akarok. Nem az ikonokra gondolok, hanem ami alatta van. E51-en még sikerült régen beállítani, de itt nem találom.
-
Taknyoshal
tag
Az energiatakarékos mód mit befolyásol?
-
Taknyoshal
tag
válasz ludsimon #1697 üzenetére
Ooo ez azért nem tűnt fel mert a legalacsonyabb fényerőn használom alapból, így nem változott semmi.
Igen oda is szoktam de ritkán, mert nem olyasmiről van szó ami engem is érdekel.
Múltkor írtad azt a kutas hsz-t, de nem tudom, hogy hogyan kell térképet váltani a garminban.
-
Taknyoshal
tag
Megnézné valaki akinek fehér telefonja van, hogy a dobozára mi van írva? Nektek is az, hogy N79/SL?
Köszi
-
Taknyoshal
tag
Van zenefelismerő program erre a telefonra?
-
Taknyoshal
tag
Fasza, működika Shazam, nagyon jó program.
-
Taknyoshal
tag
Kerestem Soroksáron egy utcát, Nokia Maps lazán megtalálta de a Garmin "nem is tudja", hogy ott utca van. Miért nem?
-
Taknyoshal
tag
Ez a frissítés elérhető szolgáltatós telóra?
-
Taknyoshal
tag
Valaki osztott meg már a számítógépével fájlokat Wifi-n keresztül? Hogy kell beállítani?
-
Taknyoshal
tag
Szerintetek lehet kapni valahol Polar pulzusmérős mellpátot a telefonhoz?
Nektek agybadugós headset járt a telefonhoz vagy milyen?
-
Taknyoshal
tag
Nálatok is ilyen lassú a biztonsági mentés?
Szerintem 1 pixel miatt nem cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
Taknyoshal
tag
válasz ludsimon #2006 üzenetére
Én is marhára meg vagyok elégedve a telefonnal, igazából a kamerájával és a hangszórójával nem annyira. Nem olyan jó a minősége(kamnak) és a lencsevédő alá bemegy a kosz és karcolja. N79 hangja N95-höz képest kutyafüle.
Egyébként frankó telefon.
Ezt sokáig meg szeretném tartani, minden igényemet kiszolgálja. -
Taknyoshal
tag
Nektek nem tűnik úgy, mintha a kijelző egy ici-picit el lenne csúszva felülre?
ezen a videón a kép forgatása miért animált? Nekem nem olyan.
Honnan lehet megszerezni a teljes QuickOffice-t?
[ Szerkesztve ]
-
Taknyoshal
tag
válasz ludsimon #2155 üzenetére
Ronny3 és ludsimon
Lehet, hogy Ő más telefonokhoz van szokva, ezért nem tetszett neki.
Nekem semmi problémám vele, igaz a kamerájától Én is többet vártam.Anyagiakra nem térnék ki, T-s gari van rá.
"recseg ropog, unalmas symbian, gyenge kamera, csúnya"
Engem valahogy ennél a telefonnál nem zavar a recsegés, bár annyira nem is recseg.
Unalmas symbian. Hááát, én anno ezért váltam meg az E51-től, mert unalmas volt a menüje. Helyette vettem egy fiatalos W910-et, ami nagyon szuper menüvel rendelkezett. Kamera tényleg kicsit gyengusz, nekem bejön külsőre a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Taknyoshal
tag
Boldog karácsonyt minden N79 birtokában lévő személynek.
ludsimon: hálózatit nem lehet ingyen hívni a T-nél 10 percig ingyen?
-
Taknyoshal
tag
Boldog új évet és boldog új T-mobilos szoftvert kívánok.
Nincs hír T-s szoftról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest