Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Butatelefonra ugyanúgy fel tudod másolni a névjegyeket mondjuk google fiókból, éppenséggel én is ezt használom. Kicsit tovább tart mintha SIM kártyát tenném át, meg ugye kell hozzá egy számítógép internetkapcsolattal.
Abban egyetértünk hogy egy ilyen alap dolog bekerülhetett volna a WP-be (sok minden egyéb mellett), de ez van, majd orvosolják. Amúgy meg, a fontos névjegyeket egy fapados telefonban is fel tudod másolni a SIM-re.
MOD
gurabli
DfP-re úgy tudom még nincs 8.1, vissza kell tenni a 8.0-t.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Palibá
tag
Ja ezt tanusíthatom, mert én is megfigyeltem egy telenoros bemutatódarabot, valami 3-4 világos folt volt a tetején.
Szóval a Skype és Gtalk működésről mit tudtok tulajok, mert most elbizonytalanodtam. Lehet hogy 8.1-el romlik el, vagy már sima 8-on is? Ez a két funkció lenne a legfontosabb. Amellett hogy akkuüzemidő, meg egy értesítési led sem lenne rossz. L70-en és L7 II-n elvileg mindkettő frankó. előbbinél még a ram is elégnek tűnik és idei, ergo valszeg tovább lesz támogatott, mint a tavalyi. Kicsit félek hogy MS szemétmódon lehúzza a rolót az 520/620/625 triónak, és mondjuk nem lesz skype meg Gtalk kliens egy idő után, ha már most is szemétkedik, és ezelőtt is láttunk már sajons sokszor tőle olyat, hogy keresztbesz*rta a vevőit, hogy tessék innentől kezdve nincs, és vegyél másik telefont. 1GB RAMmal és 4.4-el talán kicsit jobban biztonságban érzem a jövőt az LG-nél. De ha szerintetek nem így van, akkor írjatok bátran! Előre is köszi!
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
Sweet Lou 6
addikt
Live webs felületén könnyebb, majd úgyis szinkronizálódik.
sweetlou6.wordpress.com
-
pitius
tag
A Here Drive/Here Drive+ a Marketről letölthető, és mintha már WP8 első bekapcsoláskor is csak a "parancsikonja" volt a telefonon és már indításkor navigált is fel a Marketre, hogy töltsd le.
Szó mi szó, Marketről tölthető (WP8.1 alatt meg már a full, megkötések nélküli verzió)
...pitius...
-
Namelesske
addikt
Itt a leírás: [link]
tt vannak a csomagok: [link]Lumia 520
RM-914
059S7H0 RM-914 VAR EU HU AL BA BG CY CZ GR HR AV
059S8R3 RM-914 VAR HU T-MOBILE SL
059S9Z7 RM-914 VAR EU HU TELENOR SL
059S3M5 RM-914 VAR HU VODAFONE SLTermékkódok, hogy tudd milyen verziót keress.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
-
törölt tag
A PfD-vel nem a Cyan-t kapja meg az ember, hanem a még ki nem adott MS-féle frissítéseket, ami jelenleg a 8.1.1 (az lesz majd a Denim a Nokiától). Ha az MS kiadja, akkor a Nokia belenyúl valamennyire, majd az jön a nem-PfD-s telefonokra.
galervin93: Nálam ilyen szerencsére nem volt, egyszer fordult elő, hogy csak hangosítani engedett, de egy zárolás+feloldás azt is megoldotta. A kezelőgombok is működnek. Nem lehet, hogy csak egy számot kezdtél lejátszani?
mikersz1: Nekem pont ilyen volt PfD alatt is (8.1.1), sőt, most a fényerőt sem veszi le takarékos módban Nem foglalkoztam vele, majd megnézem, hátha egy beállítás az oka. Ráadásul Cyan alatt már találtam egy oldalt, amin a beágyazott YT videó elfeketíti a képet, PfD mellett ez megoldódott, legalábbis úgy gondolom. Nem tudom biztosra, mert azt az oldalt azon nem teszteltem. De ezt leszámítva tényleg mindenben ugyanaz
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest