Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetif
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Végre én is vettem egy e52-est. Egész jó, a GPS pedig veri a profi navimat is gyorsaságban, mégis az e51-es valahogy masszívabbnak tűnt. Ez kicsit nyöszög. Pedig made in Finnland. Mindegy, ez magánvélemény.
A fórumot igyekeztem átböngészni, de választ eddig erre nem találtam...
Ami miatt kérnék segítséget, hogy egy 4GB memókarira csináltam egy mp3 mappát, hogy a kocsi rádiója tudjon zenélni róla. Feltöltöttem rá kb. 3 GB zenét. Azonban azóta nem tudok csengőhangot változtatni, mert kifagy a teló. Ha kiveszem a memkarit akkor minden OK. Valahogy meg lehet oldani a dolgot? Mármint hogy az mp3 mappám tartalmát ne vegye figyelebe, mint csengőhangokat?
-
kecsetif
aktív tag
Apropó, ha memóriakártyára felmásoltok mp3-at akkor az automatikusan megjeleni a csengőhangok között?
Lehet olyan helyre másolni a memkarin, hogy ne tegye be a választható hangok közé? -
kecsetif
aktív tag
válasz peugeotmate #8791 üzenetére
Az lenne a lényeg, hogy a memkarin lévő mp3-ak ne legyenek a csengőhangok között, mert nehéz 1000 fájl között megtalálni a csengőhangokat.
Ezt valahogy meg lehet csinálni? -
kecsetif
aktív tag
válasz peugeotmate #8893 üzenetére
Én ezt már végleg nem értem...
Volt egy Omniám, aminek a GPS-e folyamatosan szivatott Pest belvárosában. Néha egész jó volt, de gyakran 5-10 percekig is eltartott, mire beindult. Az xtra data letöltése ellenére is.
Ezért vettem egy normális navit. Néha annak is kell 1-2 perc, de ált. már megy, mire beírom a címet.A Nokia E52 viszont nekem mindig 20s-en belül fix poziciót mond, de általában hamarabb. És újratelepítés után is. Szobában is elég ha közel állok vele az ablakhoz.
Már éppen elkönyvelném, hogy a nokia használja a legjobb GPS vevőket. Erre itt meg azt olvasom, hogy másnak meg az e52 olyan lassú, mint nekem az Omnia volt annó!!Ugyanaz a gyártó más vevőket épít be? Vagy a gyártási hely miatt lehet eltérés? Az enyim Made in Finland-os.
-
kecsetif
aktív tag
Nekem 2010.02.01.-es a telóm. Már szinte mindent használtam rajta. Eddig még nem fagyott le 1-szer sem. A képnézegető persze kicsit lassú. De szoftveresen már teljesen korrekt.
A müanyagok viszont tök gagyik rajta, a fém is inkább fólia, mint fémlemez. (Nem egy e51/6300 vagy Samu l700.) De ha már tapiztad és neked OK, akkor nincs gond. Azért valami vastagabb tokot vegyél hozzá. -
kecsetif
aktív tag
válasz old rocker #8961 üzenetére
Többnyire telefonálni szoktam vele.
Már 2003 óta S60-as Nokiákat nyűzök (nem véletlenül), de közben kipróbáltam és birtokoltam, amit csak tudtam.
Az tény, hogy az E52 szoftveresen és hardveresen nagyon profi és kifinomult. De a burkolat eléggé gyengusz, még az elődhöz képest is. Ez már csak ilyen öltönyzsebbe, aktatáskába való telefon. Vagy pedig kell rá egy vastagabb tok. Gondolom itt mindenkinek vastagabb tok van hozzá... (Nyugi nekem is. )De tudom a szerelem egyeseket elvakít!!
-
kecsetif
aktív tag
válasz old rocker #8965 üzenetére
OK, de téged nem egy tőled 20-szor nagyob valami hurcolász fel-alá, vagy ejt le a testmagasságod sokszorosáról...
A lényeg, hogy az E52 tényleg a legélhetőbb kompromisszum a telefonok között. De azért Nokiáéknak burkolat terén lenne min erősíteniük. Szerintem ezt tagadni is felesleges.
Szerintem csak egyszerűen nem akarnak mégegyszer a 6110/6210/6310 hibájába esni. Azaz hogy olyat alkotni, ami akár egy évtizedet is kibír, mert akkor ki venne új telefont?
Azért ha rácsapod az öltönyzsebre a 7es BMW ajtaján, az simán kettétöri. Még jó, hogy suzukim van...
[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
válasz peugeotmate #8967 üzenetére
Egyetértek, sőt kimondhatom, hogy sok "egyeddel" próbáltam már az együttélést, de egyik sem volt ennyire megfelelő (de azért "Ő" sem tökéletes)...
[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
válasz old rocker #8973 üzenetére
Mi ez, ha nem igaz szerelem?
Hálivúdba, forgatókönyvet belőle!! -
kecsetif
aktív tag
válasz old rocker #8976 üzenetére
A durva, hogy a végén én is beleszeretek.
Fura az Omnia után egy olyan teló ami egyszerűen csak működik. Pont ahogy le van írva a manuálba. Ha bedugom a gépbe, vagy rányomok egy menüpontra, minden úgy történik, ahogy kell. Hihetetlen érzés. Le sem bírom tenni.
Mázlista vagyok? Vagy ilyen jó ez a cucc? Azt hiszem az a jó, hogy már egész kiforrott a szoftver.[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
Üdv mindenki!
Az alábbiakban tudtok segíteni?
Szoftververzió: 031.0121. A szállodai wifivel az első 3 óra OK volt aztán 15-20 percenként meg-megszakadt a kapcsolat. Az akku már elég merült volt. A telefon pedig jó meleg. Lehet, hogy ezért csinálta? Sokszor volt valami szerverhib üzenet is. És a dolgok felére kétszer kellett klikkelni, különben nem csinálta, amit kellett.
2. Annak ellenére, hogy a beállításoknál jeleztem, hogy ha internetre akar kúszni a gép, szóljon előre, a GPS sutyiban töltött 3G-n. Persze azóta a kiegészített GPS elől kivettem a pipát. (Persze így sokkal lassabb lett a GPS pozicionálása.) Ez azért genyóság volt. Ami meg különösen fura volt, hogy az elején beállítottam, hogy csak GSM hálózatot használhat.
3. A feltöltött előadás anyagok közül a 40 MB-os pdf doksit már nem nyitotta meg, memóriahiányra hivatkozva. Erre van megoldás? Valószínüleg máskor is szükségem lenne rá.
4. Ha merült az akku mindig leveszi a fényerőt minimumra? Zavaró napfényben. Lehet változatni rajta?
5. Az SMS tárolás mindig átvált belső memóriára, a memkártya nem elérhető üzenettel. De csak amikor megérkezik egy új üzenet. Pedig kipróbáltam több kártyával is.
6. Az előadás alatt kellett volna fotóznom pár diát, de nem tudtam, mert a hangot nem sikerült levennem. Van megoldás?Egyébként mint telefon, jól vizsgázott. Hangminőségben és térerőben is. A többi laptoppal is jól kommunikált. Mp3, rádió jól müködtek. A gyári böngésző nekem jobb volt, mint az opera mini.
[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
válasz old rocker #9288 üzenetére
Köszi. Végül is érthető. Sőt jó ötlet. Egyszer sikerült kinyírnom egy laptop akkut. Kikapcsoltam, az automata kikapcsolás 1%-os töltöttség mellet funkciót. Persze zárlatos lett rögtön az akksi.
A többire esetleg valami ötlet?
-
kecsetif
aktív tag
válasz kecsetif #9283 üzenetére
1. A feltöltött előadás anyagok közül a 40 MB-os pdf doksit már nem nyitotta meg, memóriahiányra hivatkozva. Erre van megoldás? Valószínüleg máskor is szükségem lenne ekkora pdf-et megnyitni..
2. Az SMS tárolás mindig átvált belső memóriára, a memkártya nem elérhető üzenettel. De csak amikor megérkezik egy új üzenet. Pedig kipróbáltam több kártyával is.
3. Az előadás alatt kellett volna fotóznom pár diát, de nem tudtam, mert a hangot nem sikerült levennem. Van megoldás?
Ezekre valakinek valami ötlet? Előre is tankhajó mindenkinek!
-
kecsetif
aktív tag
Valakinek van valami ötlete erre?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
A fórumot átolvasva ledöbbentett, mennyi elégedetlenkedő E52 tulaj van. Ejnye-bejnye.
Ez egy telefon. Annak elsőosztályú. Szép és igényes. E-mailre, sőt még zenére is nagyon jó.
Igaz, van egy csomó funkciója, amire korlátozottan lehet használni, mint GPS, fényképezés/vidózás, netezés. De ez akkor is egy telefon.-Lehet, hogy egy laptopon jobban lehet netezni, de az általában telefonként nem használható.
-Egy átlagos PNA jobban navigál, csak szintén nem lehet vele telefonálni.
-A telós-GPS-es-PDA-n lehet, hogy megnyitod a 40MB-os pdf-et, de folyamatosan szarakodni fog a winmo miatt és telefonként sem lesz túl jól használható.
-És a legolcsóbb kompakt fényképezővel is jobb képeket lehet készíteni, de elárulom, nem lehet velük telefonálni. És folytathatnám még...Szóval telefonnak kitűnő az E52. A többire meg ott van a mastercard, amivel vehetsz igényeidnek megfelelő céleszközöket.
[ Szerkesztve ]
-
kecsetif
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest