Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz Bile Demon #2803 üzenetére
Torx a neve annak a csavarhúzónak, ami kell az előlap lecseréléhez! Én 1 hete cseréltettem le, de eddig semmi baj nincs vele, szerintem ha jól meg vannak húzva a csavarok, akkor nem fog mozogni az előlap.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #2999 üzenetére
most jobban megnézve abban sem vagyok biztos, hogy a fém hengeres része (a vége) egyenes. a fekete részből amikor kijön, mintha pár mm-ig még egyenes lenne. amikor bedugom a telóba, addig rendesen belemegy, hogy jelzi, hogy tölti és mintha "kattanna" is egyet, viszont a vége nem megy bele a telóba (a görbülés miatt) és a fekete rész szemmelláthatóan ferdén áll a végéhez képest...
töltöttem már azóta és látszólag teljesen problémamentes volt. egyszerűen hagyjam így és ne törődjek vele, hogy ferdén áll? most néztem utána, hogy kereken 4 rugó egy ilyen töltő, ez nem kevés pénz érte. persze még inkább ezt választanám, minthogy a töltő miatt menjen szarrá a telefon, mert akkor aztán tényleg probléma lenne. f@szomnak adják ilyen drágán a töltőt. f@szomnak csinálják ilyen kis szarnak a töltő végét ami ilyen könnyen elgörbül. és a f@szomnak kell leb@sznia a vadiúj telómat valakinek töltőstül 2 nap után[ Szerkesztve ]
-
Bile Demon
őstag
-
danaudio
aktív tag
válasz Bile Demon #3059 üzenetére
nekem is ez van a 3. helyen, sztem nem ártalmas
-
pinkypinky
tag
válasz Bile Demon #3067 üzenetére
Fut igen, meg olyan is van, hogy két egyforma nevű task megy egyszerre.
De nem stresszelem magam ilyeneken, van elég bajom így is.
-
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3086 üzenetére
pedig az enyém nem régi fajta, pont nemrég (1-2 éve) lett cserélve, mert a régit nem ismerte már fel a teló, annyira elhasználódott. Ez már ilyen fehér fajta a kék "virággal" rajta
-
Bile Demon
őstag
válasz Bile Demon #3060 üzenetére
Sikerült rájönni a probléma forrására:
ki kell kapcsolni az energiatakarékossági funkciót a WLAN beállítások között. Így nem szakad meg, viszont így langyosodik rendesen a telefon pedig nincs is átvitel csak a wlan kapcsolat van készenlétben, pl a google maps alatt.
Azt hiszem kell vennem egy új access pointot, aminek nem fog gondot okozni az energiatakarékos üzemmód.
Ti milyen AP-t / wireless routert használtok?Bruhe
-
danaudio
aktív tag
válasz Bile Demon #3095 üzenetére
eddig mindenkinek működött benne a 8GB-os, és szerintem majd ha kihoznak még nagyobb kártyákat, azt is vinni fogja.
nagyon egyszerű...azért ajánlanak 2GB-os kártyát ehhez a telefonhoz, mert a nokiának még csak 2 GB-os microSD-je van/volt, mint legnagyobb kártya akkor amikor ezt kiadták, és ugye ők csak arra vállalnak felelősséget amit tőlük veszel... -
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3095 üzenetére
attól, hogy a leírás szerint nem tud 8 gigásat, miért lenen felejtős?
azt azért írták oda, mert ők (a Nokia) nem gyárt(ott) 8 gigás kártyát amikor a teló megjelent és nem akarták hogy ezért más gyártok kártyáit vegyék. egy külföldi fórumról azt is tudom, hogy 16 gigás kártyát is megeszik a telefon, szóval ennyit arról a 4 gigáról -
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3096 üzenetére
Ezt a tekarékmódot hol állítod?
-
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3124 üzenetére
Nálam gmail is be van állítva kliensbe, IMAP-el, így kell beállítani: [link]
-
pinkypinky
tag
válasz Bile Demon #3160 üzenetére
De durva, hogy adtak hozzá USB-t... Az meg még durvább, hogy egy ilyen telóban ilyen lassan lehet csak kezelni a kártyát...
-
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3160 üzenetére
ilyen sebességgel már elégedett is lennék
tényleg kár érte, hogy ilyen lassú usb-je van szegény telnek, ez nem kicsi hiba... -
Barnee1981
csendes tag
válasz Bile Demon #3250 üzenetére
Akkor ilyen E51-esed van?
Igen, a hálózatról "szívja be", a T-s cuccok is megjelennek bent, T kártyával.
MSI E600X-076HU -> N51, K550i.
-
pinkypinky
tag
válasz Bile Demon #3253 üzenetére
Nekem is.
Szürkeimport, de 20-assal olcsóbb, mint Médiákban, ennyit megér a garasos fejemnek.
Szoftverfrissítés után, mikor nem adtam meg product kódot, előjött a default TIM-es interface, amikor megláttam, 2 percig csak néztem döbbenten, és azon gondolkoztam, hogy az üveg sör helyett a jégerért nyúltam volna?
Újrafrissítés megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Szoki
csendes tag
válasz Bile Demon #3255 üzenetére
Hello,
akkor nincs hozzá egyenlőre újabb szoftver, de szerintem ha szoftvert akarsz frissíteni, akkor érdemesebb a nokiánál, mert amit neten keresztül csinálsz az nem ugyanaz.
Üdv.
-
Joe bácsi
őstag
válasz Bile Demon #3255 üzenetére
De az a kód kell.
Szoki: Miben különbözik az otthoni frissítés a szervízétől?
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
rekid
addikt
válasz Bile Demon #3250 üzenetére
HI!
Nemkell aggodni nekem az elözö 6630 asom volt times gyanitom szurkeimport (gsm studios) elolap times volt meg hatlap is) lefrissitettem gyari frissitessel hopp mindjart csak olasz meg masik ket nyelv volt majd atirtam a produkt kodot magyar regiosra megint lefrissitettem nokiassal es gyonyoruen ment magyarul Most adtam el 2 evig birta egyetlen hiba nelkul! ugyhogy no para. nekem nemkopott le a tim. egyebkent igen olasz szolgaltato.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
válasz Bile Demon #3284 üzenetére
milyen mailcimmel csinaltad? (@ utani resz erdekel
Gyáva népnek nincs hazája!
-
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3325 üzenetére
tools->settings->connection->sip settings->new sip profile
profil név: mind1
service profile: IETF
default acces point: [amilyen kapcsolatot alapértelmezetten akarsz, nekem a routerem van ide beállítva]
public user name: [felh.neved]@sipdiscount.com
use compression: no
registration: when needed
use security: no
proxy server: minden üresen, allow loose routing: igen, transport type: auto, port: 5060
registrar server:
reg.serv.addr: sip1.sipdiscount.com
realm: sipdiscount.com
user name: [felh. neved]
password: [jelszód]
transport type: auto, port: 5060ha ez kész, a connection-on belül irány az internet tel., new profile
name: mind1
sip profiles: [kiválasztod a sipdiscountot]nálam így működik gyönyörűen
-
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3335 üzenetére
nem kell gizmo. tools/settings/connections-nél csináld az internet tel profilt, ne simán a connections/int. telre menj az majd azután kön jól ha kész a profil: ott tudsz csatlakozni a sip serverhez vagy bontani a kapcsolatot (ha kapcsolódva vagy, pillanatok alatt indíthatod a hívást) így már remélem menni fog.
-
asadasad22
őstag
válasz Bile Demon #3340 üzenetére
nincsmit
aztán innentől kevesebb legyen az a telefonszámla -
Faby
senior tag
válasz Bile Demon #3458 üzenetére
Köszönöm!
A papír alapú kis könyvecskében nem találtam, de így a netes PDF-ben megvan. Otthon kipróbálom.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
blueMerle
veterán
válasz Bile Demon #5553 üzenetére
3 hó gari? Miva? Új cuccra? Képzavarban vagyok: Magyarország nem az EU tagja? MINDEN müszaki cikkre a csatlakozás óta minimum 2 év garanciát köteles vállalni az eladó, használtra 1 évet. Gyerekek, ez mindenhol így is megy az EUban. Csak Magyarországon nem? És a fogyasztóvédelem?
-
blueMerle
veterán
válasz Bile Demon #5555 üzenetére
Aztamindenit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest