Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
a fennmaradó 15-20k-t meg részletben? egyébként nem tudom, ott kellene megkérdezned, ahol hiteleznéd. bár nem látom értelmét, pl 10hóra behitelezni 20.000et, és havonta 2.000-et törlesztenél?
5percig tudod modositani a hozzászolásodat, szolni fognak ennyi új posztért.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Yushchenko
őstag
-
nagyito88
aktív tag
aszem van valami készülékváltási izé mizé hátha ott beszámolnak valamit,de lehet csak a kapcsolat vagy milyen pontjaidat,de ezt sose tudtam rendesen mert nem vetem 3310 esem ota semit szolgáltatotol pontosabban azt is kaptam anyáméktol anno
jajj régi szép idök most meg gps wifi mpx es kamerák nah de ez nem ide tartozik[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jelenleg egyik szolgáltatónál sincs "használtmobil-beszámítás"... tegyem hozzá, hogy sajnos, pedig nekem is lenne ilyen "másra már nem jó" telefonom...
libus: Az nagyon durva lenne, hogy ha kérnének. Azzal saját maguk első "hitelképesség-vizsgálatát" szúrnák nyakon...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
nagyito88
aktív tag
letöltöttem az 5 ös garmin veziot most települt,és full képernyön fut de nekem befagy beállitásoknál... esetleg 10 es soft hátránya
[No warez!!!][ Módosította: Viktor0610 ]
-
kp78
addikt
Szerintem neked is ezt kell csinálnod > [link]
Én a #3286-ban írtam az ilyen gondomról, azt is elolvashatod, de kb. 100%, hogy amit linkeltem, megoldja a gondod.
Hogy a memóriakártyát mennyire fontos megformázni nem tudom, nekem mivel nem sok minden volt rajta, bevállaltam, de megpróbálhatod anélkül is.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Mentés Pc suite-tal, el sem lehet rontani, annyira adja magát.
Hard resetre meg van egy kód, rákeresel akár itt a fórumon is, és meg is van.De este leírom, ha nem megy, csak most mennem kell. Kb. 21 körül leszek újra gép közelben.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)