Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boky
csendes tag
jó kis cucc, de az ára közel sem kompenzálja azt az extra kényelmet amit nyújt.
-
Black Dragon
addikt
Az elgondolás jó, mert minden benne van ami kell, de ennyiért ember legyen a talpán, aki itthon vesz ilyet.
-
törölt tag
el tudnék képzelni egy olyan lakást, ahol van egy ilyen a hálóban, egy a nappaliban, és szépen kapcsolgathatom, hogy melyikrről szóljon a zene, meg ilyesmi. egy ilyen lakásban már valószínűleg az árcédulája sem lenne annyira zavaró, de azért azzal szemben vannak fenntartásaim, hogy csak a google music-ról szedje a cuccaimat, egy házi szervernek jobban örülnék.
-
Youri
veterán
Halott termék...
RTX ON
-
socialkiller
tag
Nekem ez a design nem jön be főleg nem ennyiért, de a google szemüvegre kíváncsi leszek
Üdv, Patrik
-
shaddam
aktív tag
Tehát akkor újra feltalálták a google tévét? Inkább rakják be alapból a tévébe úgyis a smart tv szóra veszi a paraszt a lapost.
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
dani3l
őstag
Nagyon pofas darab, erdekes koncepcio, bar vemenyem szerint az is marad.. Ahogy a cikk is irja, egyre kevesebb ertme van egy ilyen cuccnak, foleg a smart tv-k mellet. Aki megengedhetne maganak egy ilyen cuccot ennyiert, annak meg mar olyan tv-re is futja sztem. Es mivan, ha mondjuk veszek egy ilyent, es kesobb ugy dontok, hogy lecserelem az androidos telomat valami masra? Akkor majd csak nezegethetem?
Szerintem elkesett par evet, de majd meglatjuk, mindenesetre ertelmesebb dologra is el lehet kolteni ezt a penzt.. -
MrPetya19
addikt
Drágább, mint az epöl tv, de nem wordben lett tervezve(rajz, leketített sarkú négyzet) Apple tv 34ezer, ájfon (független) 157e (4, 8gb) összesen 191ezer
87ezer +Xperi U 80ezer összesen 167 ezer,(és akkor még nem a leggagyibb telefon),,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Hanon
tag
Szóval ez csak a Google Play Music-al működik?
Ami csak az USA-ban elérhető eddig?
...iiiigen?Egyébként totál hülye vagyok ehhez, nem is értem teljesen. Most akkor elvileg az ember fogja és felnyomja a zenéit a Google Play Musicba (vagy vesz onnan?), a Q-t meg összeköti a hangfalával, majd a telefonjával csatlakozik a Q-hoz, plusz közben felmegy a Google Play Musicra és így irányítja a Q-t valahogy? És ha más csatlakozik az adott Q-hoz akkor ő is fel tud rakni zenét? Ez történik, ugye?
Mindegy. Amúgy szép. Szépen világít. Meg mittudomén.
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
GALARDO
addikt
Mennyi?!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
kiskaktusz
addikt
Vastagon fogott a ceruzájuk
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
vicze
félisten
Ott elérhető, ahol a teljes Play is elérhető, ha jól tudom GB-ben is.
Music-ból vehetsz, és online tárhely is egyben.
És igen telóval tudod párosítani, NFC-vel párosítja és Wi-fi vagy BT-n kerseztül kommunikál vele. Music meg ide oda sync-el igen.
És igen GoogleTV újra feltalálása, de ezt ha jól gondolom a teljes android miatt akár konzolnap is lehet használni és vezeték nélküli vezérlővel irányítani, azt hiszem ez a lényegi iránya ennek. -
Totheground
addikt
Az a fehér tablet egészen úgy néz ki, mint egy iPad. Még a front kamera helye is stimmel.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Beri78
őstag
ennyit azért nem ér ez a kütyü
de persze amúgy kellene"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
merkucyo
aktív tag
Drágább , de jobb is mint az apple TV , de messze nem ennyivel .
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Totheground #14 üzenetére
Manapság úgy is mindent i eszközzel kell reklámozni/bemutatni, mert az menő.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
NivoSzaki
tag
szerintem megint egy íránymutató darabról van szó. a google esze ágában sincs nagy tömegben eladni ezt inkább csak megakrja mutatni milyen Luxus Minőségű dolgokat is lehet csinálni a droidból. az emberekben ez az érzés maradjon meg
NexusQ - extravagáns minőségi egyedi stb -
andro_et
tag
Meg kell hagyni, sötétben az asztalon vagy a tv mellett nagyon hatásos tud lenni de ez tényleg csak divattermék, vagy csak demózzák a képességeket
-
anubys1984
aktív tag
Sikerült valami olyasmit alkotniuk, ami még akkor se kéne, ha utánam dobnák. XD
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
Touch-ko
őstag
válasz anubys1984 #21 üzenetére
A Google most valami olyasmit mutatott be amit az Apple 2 evvel ezelott..
Az ara iszonyatosan draga az Apple TV-hez kepest. -
dani3l
őstag
válasz MrPetya19 #23 üzenetére
Hagyjuk mar ezt a wordben tervezest. Van, akinek bejön a letisztult, minimalista dizajn. A telefon arat meg ne szamoljuk mar hozza, tudomasom szerint az Apple TV-hez nem kell iPhone (/iPad/iPod/akarmi).
Ettöl függetlenül nem kene egyik se.Mod.: Az valoban igaz, hogy erösebb, illetve nyitottabb, ugyan ugy, ahogy a mobiloknal is, itt is megvan a ket OS közti különbseg, el kell dönteni, ki mire akarja hasznalni. Mindenesetre en akkor sem latom ennek a letjogosultsagat ilyen aron, de majd az eladasi statisztikak megmondjak, szüksege van-e erre a nepnek.
[ Szerkesztve ]
-
Einstvan
aktív tag
-
Touch-ko
őstag
válasz MrPetya19 #23 üzenetére
Nem wordben terveztek ?Mire gondolsz, bocs, de ezt en most nem ertem
Termeszetesen meg kell vasarolni a tartalmat. Mellesleg ma mar minden TV-n van USB csati, arra meg akar kulso HDD-t is ra lehet kotni.. Tovabba az Apple TV-n WI-Fi-n keresztul is ki tudod tolni a tartalmat akar Mac-rol iPad-rol.
Melllesleg az Apple TV kore egy egesz szolgaltatast kapsz, szerintem korrekt aron.
Olcso? Ha magat a termeket nezzuk (itt a termekrol van szo) akkor joval dragabb.
Ha az atlag vasarlo megnezi a ket termek kozotti arkulonbsegeket, akkor egyertelmuen az Apple Tv mellett dont. Tovabba Apple Tv-t nagyon sok Mac user vasarol, igy ertelme sem lenne a Mac usernek atterni egy Android alapu termekre.[ Szerkesztve ]
-
rolii21
aktív tag
Erdekes. Volt egy ilyen hangfalam regebben ugyan ilyen alakja volt.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
törölt tag
itt is egy szolgáltatást kapsz: ott a play music, movies és tv műsorokat is lehet már venni. szóval szerintem ahol ez az eszköz kapható, ott ez már nem probléma. a wifi dolog szerintem egyszerűen azért van, mert kicsit másképpen épül fel ez a dolog a Google esetében: itt mindent a felhőben tárolsz, esetleg offline elérhetővé téve, így nem kell a telefonodról vagy tabletről semmit átküldeni a Nexus Q-ra, csak utasítani, hogy a marketről mit játsszon le neked. mondjuk biztosan lesz majd olyan program erre is, amivel lehet majd wifin vagy akárhogy helyi hálózatról tartalmat lejátszani, elvégre ez nem olyan zárt és korlátozott platform.
az meg, hogy Mac felhasználók nem ilyet fognak venni, az egyértelmű, viszont úgy általában nincs azért olyan iszonyat sok Mac felhasználó a világon, nem ezen múlik az esetleges sikeressége. -
Robertoq
őstag
-
Touch-ko
őstag
válasz #16820480 #29 üzenetére
Nemtudom, szerintem eleg nagy a Mac felhasznalok szama. Tovabba az Apple tv-t evek ota lehet kapni es akinek bevallt az nem fogja lecserelni a google okossagara. Ha ujat akarnak venni ezek az emberek akkor maradnak a jol bevallt Apple TV-nel.
Tovabba meg az elso feneracios is 40-160Gb verziokkal jelent meg. A nagyobb valtozat nehany hettel kesobb, de tudsz rajta offline movie-t nezni. Az airplay csak hab a tortara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest