Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz margithid #7429 üzenetére
Nexus S-em sosem volt, de a ZTE Blade-től kezdve mindent szinte ugyanúgy kellett csinálni. Ez az 5. Android, amit használok, ha egyet láttál, akkor mindet láttad.
Mondjuk a TWRP nekem sokkal kényelmesebb, mint a CWM, még ha a touch verzióval hasonlítjuk is - de ez nyilván ízlés dolga.
CM, illetve nem kevés egyéb verzió forog, van stabil kiadás is (pl. SlimRom 5). Nekem egy bajom van minddel: A GPS teljesen béna a gyárihoz képest. Hiába tettem alá a gps.conf-ot a gyáriból. Jobb lett, de nem hozza ugyanazt a szintet.
A gyári ROM magyarítása, ha nem akarsz ART-ra térni, tökéletes. Leírás a bevezetőben.
A custom ROM-ok kényelmi beállításai nekem hiányoznak, de a GPS miatt folyton visszatérek a gyári valamilyen verziójához. Ez pl, amit most nyúzok, a gyárira épül, hozza a jó dolgait, de nem teljesen magyar, és nem is nagyon alakítható, telepítéskor lehet megadni a modokat: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2702540
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest