Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
Az a fura hogy egy másik gépen sem látja a Zune a telefont.
Szervíz ?
Új telefon, nesze neked ... vagy csak én vagyok a béna -
audi100td
nagyúr
válasz Воланд #13554 üzenetére
2db notebookon próbáltam, mind a kettő Thinkpad, egy 8 éves T42-es és egy 4 éves X61-es, mindkettőre ma telepítettem a zune-t. Eseménynaplót hol tudom megtekinteni? A driverek egyébként mindkét esetben felmentek rendesen, az eszközöknél is megjelenik a telefon, csak zune nem tud rá valamiért kapcsolódni.
-
audi100td
nagyúr
válasz Воланд #13558 üzenetére
VSS-nél: [link]
PC Doctor: [link]
Restart Manager: [link]
A PC doctor egyébként egy lenovo-s system utility, diagnosztika meg ilyesmi.
Hétvégén úgy is újrahúzom az egész rendszert, ezt nem én telepítettem, így kaptam kézhez a gépet, ráadásul szerintem loader is lehet rajta. Talán az rendbehozza.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
amargo
addikt
válasz audi100td #13541 üzenetére
Tehát két gépen próbáltad, ahol frissen lett telepítve a Zune és egyik helyen sem ment, még a régebbi Zune-al sem. Ugyanakkor a régebben telepített asztalin megy továbbra is.
Jobb ötletem nekem sincs, mint eseménynapló mentést pakold fel valahova és megpróbáljuk kideríteni.
Előtúrok majd otthon egy másik notit és megnézem azzal mi a helyzet.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz amargo #13568 üzenetére
Zsír, bár a hiba okát még nem tudom, de vállalkozó kedvűeknek addig is leírom, hogy lehet előhozni eddig működő gépen is. A kulcs a registry-ben van. No én nem akartam a profilomat szétbarmolni ezért létrehoztam egy újat, aminél feldugva a gépet, bizony engem is ez az üzenet fogad.
jpisti: Én is csak valami hasonlóra tudok gondolni
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
válasz jpisti #13569 üzenetére
Biztosan ebbe bolondul bele, lementettem a változásokat, de most nincs időm kibogarászni és holnapra már nem is fog előfordulni..
Mindenkinek:
Ellenben annyi a megoldása, hogy átállítod a dátumot tegnapra és Zune elindít, telefon felismer - örül -, dátum visszaállít.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
audi100td
nagyúr
Komolyan mondom nem hiszem el, tényleg 29-e volt a gond, elmehetnek a fenébe...
-
jpisti
senior tag
És még a végén igazam lett a szökőévvel... pedig csak poénkodni akartam
Hiába na, a szűzkéz az szűzkéz. várom a söröket!A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
Davey7
senior tag
az MS-nel nem eloszor fordul ez elo. a Zune player-el is volt valami korabban,hogy valami idozavar miatt total leallt,vagy mi
-
MODERÁTOR
Ms beszélt valamit a WP-ről MWC-n, a hétfői bulin, csak Bog-ék nem írtál még meg, legalább is most ezt mondták élő adásban
Everybody lies.
-
l!nk87
aktív tag
most megy matv, és megkérdeztem, hogy a microsofttal mi a pálya, azt mondták lesz majd cikk, volt sajtótájékoztató, csak nem voltak meghívva, de majd adják a híreket
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Ez jó, Zune crash because Febr. 29.
Nekem megy amúgy a szinkron.
PS4
-
balcsida
senior tag
Nem azért van problem, hanem mert áll az Azure, aztán gondolom ide is jutott a hibás tanusítványból.
-
Gulyopapa
addikt
Kérdés : hogy tudok MS pontra vásárolni ... mindenképp kéri a kártya adatait, de én pontra szeretnék ...
-
pixelblondie
senior tag
Ez fantasztikus A Zune csodái.
Még akad pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.Vagyis inkább a zune-nal. Ezek BT-n képtelek kapcsolódni? Eleve a BT kapcsolódással gondom van.És jelzem a laptopnak semmi baja. Párom X2 ese simán pakolászta át meg vissza a cuccokat róla/rajta.
Ez meg látja, hogy ott a laptop, de koppintás,kapcsolódás és zero. Semmi sem történik. A laptop se látja őt. Pedig elvileg látható kereshető a Lumia.as good as it gets
-
Blyan
félisten
válasz pixelblondie #13598 üzenetére
Mi a terved a BT-tal? Csak mert az fájlátvitelre nem alkalmas a WP7-en, kizárólag perifériák használata, fülesek pl..
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nicu71
addikt
válasz jpisti #13584 üzenetére
Hát én csak lestem hogy mi volt itt és pont ma volt többeknek az első találkozásuk a készülékkel,micsoda pech....én is már mindenféle megoldáson agyaltam hogy segítsek a bajbajutottaknak,de ez a szökőnap dolog,erre nem gondoltam volna....
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest