Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
Azért ebben a nagy sikerben benne van a marketingesek kemény munkája.
Nem önnön (műszaki, technikai) érdemei miatt "sikeres" a Win8.Én is fogom (ilyen kedvezményes áron) az egyik gépem régi Vista-ját Win8-ra cserélni. Mert ebben az esetben egyértelmű az előny.
De ez (az ilyen inditékok) nem teszik semmissé, hogy a Win8 erőszakos és szándékosan "slendrián" a vevők kiszolgálásában.
Nem a vevők érdekét, céljait tartja szem előtt, hanem egyértelműen a cég erőlteti rá vízióját a vevőkre.
Ez pedig szabad piacon, verseny helyzetben megengedhető (maximum bukik a cég), de a monopoliumoknak KÖTELEZETTSÉGEI is vannak. Lehet rájuk kemény jogi korlátokat erőltetni. (Ha nem tetszik, lehet felszámolni a monopol helyzetet, ami nem kisebb megrázkódtatás a cég életében). de ne feledjük a monopolium léte nagyon nagy kárpótlás a korlátozások elfogadásra. A gond, ha a kormányok nem kezelik helyén, vagy rosszul kezelik a monopoliumokat és nem korlátozzák, vagy rosszul korlátozzák azokat, nem a valós fogyasztói érdekeket képviselik.Mondom ezt úgy, hogy (kemény fenntartásokkal), de MS partner vagyok évtizedek óta. Egyszerű felhasználóként is és munkaeszközökként is MS termékeket használok.
Vagyis érted (mert az az én érdekem) is haragszom, nem ellened
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest