Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz kexjocy #5830 üzenetére
Ötlet: használd egészséggel
A jelenlegi legfrissebb rom van rajta, elvileg jön frissítés (majd kiderül, van még kb két hete ahhoz, amit ígértek). Alternatív romok vannak, én személyszerint nem ajánlom, az aosp (cm like) eddig két telefont tett gallyra, amiről tudok. Teljes rendszer mentéseket ajánlott csinálni, cappa72 mester leírásai alapján. Dióhéjban ennyi
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #6757 üzenetére
Az elsőben véletlen úgy hagyták. Igaz telefonálni nem lehetett vele (a hívott fél nem hallott engem).
Most úgy tűnik a további kiadásokban már nem. Át lehet állítani, de nem jegyzi meg a beállítást, visszaáll az első SIM 3G-re. De majd kísérletezek még. Az a baj hogy az első javításhoz még hozzájutottam, de azóta nem kapok a havertól új ROM linket (vagy nem is jelent meg? Ezt nem hinném)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Chaser
legenda
válasz kexjocy #7024 üzenetére
Megnézem
Murphy(O.o) A hasonlat nagyon sántít. Sztem evidens, ha egy sim-ről indítom a hívások 95+ %-át, akkor jó lenne ha arról indulna automatán. Nem hiszem, hogy nagy elvárás így 2015-ben hogy be lehessen állítani egy alapértelmezett sim-et.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #7404 üzenetére
Van olyan hogy nincs 3G… aztán van…
SZEVASZ FŐNÖK!
Rég láttalak (hallottalak)! Gondolom annyi időd nincs hogy megnézd (kipróbáld) azt a k…va CoolUI 3.0-t, hogy mi a fenéért nem megy benne a GPS… ?
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
-
_ak_
addikt
válasz kexjocy #7415 üzenetére
Nem hangerő le + bekapcs kell?Most hogy már többen is használjátok a bétát. Mi a véleményetek, hogy van az, hogy a Google Play-ből frissen telepített Messengerre jelez a Mi Store, hogy van még frissebb. Forrásnak ugyan úgy a Google Play van megadva. (verziószámot illetően tényleg van frissebb a frissen telepítettnél)
Persze elfogadom, hogy régiónként frissítenek itt is, és amúgy is megkaptuk volna, de mi van a Facebook appal? Abból a Mi Store-on keresztül érhető el egy frissebb verzió, ami nem csak, hogy verziószámban nagyobb, de ha jól látom más is, ugyan is ezzel lehetőség van szinkronizálni a kapcsolatokat fényképestű mindenestül, úgy mint régen, csak mi az hogy Baidu a forrás? Ez egy félhivatalos módosított app lenne a kínai piacra?
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #7418 üzenetére
Megadtad a jogot a MUT-nak? Teljesen más a root rendszer mint v5 volt.
Nem véletlen írtam az előbb a javító zip-ről, amit telepíteni kell közvetlen a ROM telepítés után.
Nem tudom, ha átnevezed update.zip re akkor updaterrel felmegy-e…[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #7420 üzenetére
Samsungban nincs Rebooter app? Mi történik ha a MUTnak azt mondod Reboot to recovery? Semmi vagy rossz helyre visz? Ha van Rebooter az hová visz? Ha nincs, ez az app, hová visz?
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #7526 üzenetére
Ezt nem jelenthetem ki, de az biztos, hogy akik Updater-rel tolták fel, azok ma kaptak frissítést OTA-n keresztül, nem kell az internetet feltúrniuk frissítőfájlokért.
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #7557 üzenetére
Vagyula Mester tegnap este megadta a választ.
CSAK A HIVATALOS BETA TESZTEREKNEK NIGHTLY!!!
Nem a recovery-n, meg az updater-en múlik.
Mi "tolvajok" akik csak "lopjuk" a v6-ot, nem jár, mi örülhetünk hogy Weekly-ként működik.
A XIAOMI-nál ott a lista, az a 30 account, aki hivatalos teszter, az több dolgot tud elérni, mint mi "halandók".(Buta hozzáállás szerintem a XIAOMI-tól, hogy mindössze 30 embernek adták meg ezt a lehetőséget)
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #7991 üzenetére
5.3.24 beta.
Nem hiszem, hogy nekem lesz még valaha fenn v5...
Komoly teszt majd hazafelé, ahol nincs WiFi lehetőségem.
Az biztató, hogy eddig ha átállítottam a Dataforgalamat SIM2-re, akkor nem írt ki mellé 3G-t, most meg ha kikapcsolom a WiFit, igen.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz kexjocy #9713 üzenetére
Ezt olvasd el, hátha...
Furcsa, hogy az egyik készüléken simán megy, a másikon meg nem.
Szerintem sokakat zavar az Aroma installer és esetleg rosszul állítanak be valamit, de lehet nem....Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest