Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Van deréktámasz, csak a képen nem látható (amúgy már rég használom azt is) és nagy megelégedettséggel használom ezt a remek széket.
Használatnak nyoma sincs rajta
OLED TV-n semmi negatív tapasztalat a böngészőt illetően, 1440p-n használom a géphez, amúgy 4K , de HD+ a TV adás többsége. -
Hali!
Két dolog van ami probléma lehet.
-Nincs deréktámasz a széken
-nem jó tévén böngészőt teljes képen nézni. .Ablakosban nézni jobban emészthető. -
Tikakukac
titán
Égbe rakott monitor, ok, kimagyarázható.
A műbörben megdöglő golyszlikra kéne még valami, hogy azok miért nem sülnek meg
Minden rohadt gémer széket ilyen okádás anyagból kell gyártani, épp ezért jó szűrők: ha valami gémer, na olyat nem veszünk
-
Viktor77
titán
válasz
CsabaSteel #13 üzenetére
Inkább itt.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Gamer széket szeretnék venni de a keret az max 40.000-75000ig. Igazából több félét is néztem és márkába is és nem igazán tudok dönteni, hogy melyik éri meg jobban. Amiket néztem márkába az a Warrior, Diablochair, Irish, Raidmax. Melyik lenne a legjobb választás kényelem szempontjából? Olyat szeretnék venni amit nem 2-3 évre veszek de ez sok mindentől függ gondolom meg első gamer székem lenne. Várok pozitív és negatív véleményeket.
-
-
Szép darab, nem is egy olcsóság
. Kicsit közelről nézed azt a nagy TV- t, én a 32"- ost 130cm- ről bámulom, és szék nem kell mert kanapéról tolom.
-
-
válasz
MaxxDamage #8 üzenetére
Örülök neki, ha neked így kényelmes, ezért ha sokat ülsz az új székben a gép előtt, akkor fontos az ergonómia.
-
válasz
Speeedfire #7 üzenetére
Jaaa...igen!
Erre jó a székre helyezett "nyak-párna" , aminek köszönhetően a test tartás megfelelő.MD
L -
Speeedfire
félisten
válasz
MaxxDamage #6 üzenetére
Erre írta. A szemednek a monitor felső peremével egy vonalban kell lennie. Így a nyakad és a gerinced most folymatosan terhelve van.
-
-
válasz
MaxxDamage #4 üzenetére
Szerintem nem egészséges, ha ilyen magasan van a monitor, de biztos van valami oka...
-
-
BoB
veterán
Az egy monitor, vagy TV-n nyomod?
-
-
Gamer szék: plusz 5 FPS minden játékban vele
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok,Nos rávettem magam (nagy nehezen) , hogy leváltsam a JYSK -ben vásárolt székem (nem mai darab) egy komoly...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest