Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Előre is bocs ha már volt ez a kérdés. Néha az van, hogy elmegy a mobilnetem (3G) aztán csak repülőüzemmód be-ki javítja meg. Előfordult másnál is, van rá megoldás?
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
GT540-em volt, arról váltottam erre a modellre, ami a formatervezést, a felvevő és lerakó gombokat leszámítva mindenképpen előrelépés.. Miután megvettem következő héten meg is úsztattam a Bodrogban, benne volt a táskámban az meg beleborult a vizbe. Gyorsan kivettem az akkut aztán szétszedtem kiszárogattam. Másnap amikor bekapcsoltam annyi baja volt csak, hogy a kijelző háttere foltos lett, gyorsan rendeltem is hozzá egy másik LCD-t. Mire megjött a kijelző valahogy teljesen kiszáradt és eltüntek a foltok, úgylátszik elég tiszta folyó a Bodrog mégiscsak Szóval ha valakinek kell egy kijelző akkor érdeklődjön: [link]
B.
-
Chuck Norris
senior tag
Ha esegleg ezt is a földhöz akarnád verni van egy felesleges displayom Amúgy szerintem üzemidőben is sokkal jobb mint az 540, pont ugyan-úgy használom és két napot ez simán kibír nekem, a régit meg minden este töltöttem. Ami még feltünt, hogy ez a műholdakat is egyből megtalálja a másik meg percekig villogott mire nem történt semmi és lekapcsoltam a GPS-t.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz JociMilan #1991 üzenetére
Szia,
Lehet, hogy van jobb módszer is de nekem az vált be a legjobban, hogy mindent feltolok a gmail accountomba és azt tartom szinkronban az outlookkal. Ha a telefonba beirok egy új számot azt is egyből a G-be mentem és csak a G naptárat használom a készülékben. Azon, hogy ismerni fogják az összes ismerősöd minden adatát szerintem kár parázni mert már úgy is tudják.
A neveket ezzel: [link] a naptárat pedig ezzel [link]. Nem árt azzal kezdeni, hogy az outlook névjegyzékedet kiexportálod valami szöveges állományba.[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Ha jól emlékszem azt mondták, hogy májusban lesz hivatalos 2.3, már kijött vagy lemaradtam valamiről?
-
Chuck Norris
senior tag
Hello Népek,
Felraktam a V20f-et dandroid95 kolléga oldala alapján LGMDP-vel minden gond nélkül. Ez úton is köszönöm a munkáját.
Előtte az volt a telefonon amivel még a pannonban megvettem 10 valami.
A fekete-zöld kinézet se nem szebb szerintem se nem rondább mint a másik.
Pont ugyan-ugy használom a készüléket mint előtte, az akkuidő nagyjából ugyan annyinak mondható.
Egyszer tönrtént olyan, hogy eldobta a hálózatot, ilyen nem volt a régin, az csak a mobilnetet dobálgatta viszont ez meg még azt nem dobta el.
Előfordult, hogy újraindult, nem teljesen előröl, amikor lehúztam a töltőről de az volt idáig is.
Két pozitív van amit észrevettem, az első az, hogy nem dobálja el az sd-t, a másik meg, hogy a zenelejátszó nem hallkul el véletlenszerűen minden számnál pár másodpercig, mondjuk ez a kettő lehet, hogy összefügg.Jó hétvégét.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz miaoumaoi #4324 üzenetére
Ez nálam is szinte mindennapos jelenség, a térerő meg a mobilnet ikon nem zöldül ki, hanem szürke marad. Ilyenkor nem megy a szinkronizáció nem kapok emailt se semmi. A repülési mód be-ki -t használom a probléma kezelésére. Kár, hogy nem tart még ott a tudomány, hogy ezt le tudja kezelni
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
Olyat csinált már valakinek, hogy nem reagál semmit hiába nyomogatom a képernyőt? Szerintem szerviz lesz, az meg legalább egy hónap ha jól gondolom
Üdv
-
Chuck Norris
senior tag
582 óra a telefonom uptime-ja gyári 2.3
Ha meglenne az 1000 akkor csinálok screenshotot. -
Chuck Norris
senior tag
az elzőző kétszer ment el, elnézést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés