Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simtu

senior tag

válasz persil #29247 üzenetére

Végül is én is fel szoktam ébredni akár a rezgésre is. :D
    Az LG widgetjei telepíthetők a mókolt romokra amúgy? Nekem Blackem volt egy darabig és azon eléggé bejöttek.

• persil

nagyúr

válasz persil #29247 üzenetére

Srácok bocs az offért, de ezt meg kell veletek osztanom :D

Most nyomott a kezembe munkatársam egy iPhone 3g-nek látszó tárgyat, először majdnem bedőltem, de kézbe véve azonnal látszott, hogy olcsó kínai replika.(abból is gányabb)

Egy telefonszámot szeretett volna kinyerni, de nem tudta, szóval megkért engem. Na mondom, nagy cucc kiolvasni a telkönyvből egy számot, szóval elvettem a hölgytől a készüléket.
    Jött a feketeleves:D Ez valami elképesztő :D Először is nincs telefonkönyv, hanem a "phone" nevű alkalmazást indítva kapunk egy menüt(elég összefüggéstelen dolgokkal) amiben van "névjegykeresés" (mer'hogy a fele angol, a fele magyar :D). Ide kattintva a képernyő alsó ötödében(!!!!!!) felugrik egy billentyűzet(az egyébként 3.2es kijelzőn) teljes qwerty-vel, ékezetes betűkkel együtt! :D Sejtitek mekkora volt egy gomb... :DDD
    Elképesztő nehézségek árán(3.2es rezisztív panel, meg érzésre valami 4-500mhz-es fejletlenebb processzor... sok sikert Charlie) beírtam a keresett nevet. Vagyis írtam volna, de ha tettem ékezetet a névbe, akkor csak 4 karakterig írhattam ki a nevet... :D Amire persze nem volt találat. Ékezet nélkül kiírhattam az egészet, persze arra nulla találat :D

Azt már meg sem említem, hogy bal felül ott volt az iOS-es visszagomb, amit megnyomva egyszerűen kilépett a menüből :D Sebaj, mert jobb oldalt alul meg egy "vissza" felíratú gomb is volt, amire kattintva... kilépett a menüből :D

Elképesztő :D
    Ha cserélik, lehet elkérem és felajánlom a mobilaréna stábjának egy tesztelésre :D

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák