Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz persil #29247 üzenetére
Srácok bocs az offért, de ezt meg kell veletek osztanom
Most nyomott a kezembe munkatársam egy iPhone 3g-nek látszó tárgyat, először majdnem bedőltem, de kézbe véve azonnal látszott, hogy olcsó kínai replika.(abból is gányabb)
Egy telefonszámot szeretett volna kinyerni, de nem tudta, szóval megkért engem. Na mondom, nagy cucc kiolvasni a telkönyvből egy számot, szóval elvettem a hölgytől a készüléket.
Jött a feketeleves Ez valami elképesztő Először is nincs telefonkönyv, hanem a "phone" nevű alkalmazást indítva kapunk egy menüt(elég összefüggéstelen dolgokkal) amiben van "névjegykeresés" (mer'hogy a fele angol, a fele magyar ). Ide kattintva a képernyő alsó ötödében(!!!!!!) felugrik egy billentyűzet(az egyébként 3.2es kijelzőn) teljes qwerty-vel, ékezetes betűkkel együtt! Sejtitek mekkora volt egy gomb...
Elképesztő nehézségek árán(3.2es rezisztív panel, meg érzésre valami 4-500mhz-es fejletlenebb processzor... sok sikert Charlie) beírtam a keresett nevet. Vagyis írtam volna, de ha tettem ékezetet a névbe, akkor csak 4 karakterig írhattam ki a nevet... Amire persze nem volt találat. Ékezet nélkül kiírhattam az egészet, persze arra nulla találatAzt már meg sem említem, hogy bal felül ott volt az iOS-es visszagomb, amit megnyomva egyszerűen kilépett a menüből Sebaj, mert jobb oldalt alul meg egy "vissza" felíratú gomb is volt, amire kattintva... kilépett a menüből
Elképesztő
Ha cserélik, lehet elkérem és felajánlom a mobilaréna stábjának egy tesztelésreEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...