Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
válasz ßrainiac #23101 üzenetére
5400 az nem sok Nekem iron kernellel 1500MHz-en 7580-at nyomott Antutuban. Vadonka új beta kernelével 1200MHz-en is olyan 6500-6600 pont körül teljesít (quadrant 3800-4200), ezzel veri kb az egész mezőnyt, beleértve a galaxy tab-ot, galaxy SII-t, vagy a galaxy nexust is.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz ßrainiac #23112 üzenetére
"Az overclock nem ront az akksi idodon egyebkent? Meg miert kell huznod? Alapon lassu?"
Nem ront az akksi időn, mert a minimális OC mellett erős UV beállításokat is használok, illetve mikor a teló sleepbe van, akkor pedig 216MHz-en ketyeg.
Nem lassú 1GHz-en sem, csak úgy vagyok vele, hogy ha bírja és nincs semmi mellékhatása az OC-nak, akkor miért ne legyen még gyorsabb.
-
deminos
aktív tag
válasz ßrainiac #23343 üzenetére
Ha jól tudom, akkor etana még csak a CM7/MIUI alá gyárt kerneleket, tehát azért nem működik neked.
Ezeket a kerneleket találtam xda-n CM9-hez:
Harsh kernel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1561822horse power Kernel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1560773SuperNova kernel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1585414Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
deminos
aktív tag
válasz ßrainiac #23362 üzenetére
Nálam MIUI alatt azért halt meg egyszer kernel install után, mert CWM-es telepítés végén simán reboot system-et nyomtam, többé be se volt hajlandó tölteni, teljes back up volt a vége.
Nem tudom, hogy te így jártál-e el, de kernel install után CWM-ből power off-al lépj ki. Ha így tettél és ennek ellenére nem működik, akkor én nem tudom a választ.
Esetleg próbálj meg másik, régebbi etana kernelt hátha.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Balázs1986
addikt
válasz ßrainiac #23454 üzenetére
"sokkal tobbet tud egy Cyanogenmod". Azért ezt nem mondanám. Inkább azt, hogy másabb.
(#23428) babosf: Ebben a Gueste a ludas. Kipróbáltam anno nem is egy verziót, minddel ez volt egy idő után. "Túloptimalizált" cucc. Továbbra is azt mondom, hogy a HP lehet, hogy nem hoz olyan teszt eredményeket, de hétköznapi használatban nem látok diffit sebességben, ellenben sokkal de sokkal stabilabb.
Zlika és / vagy deminos: Az UI3.0-ból a "Gestures"-t is sikeresen átportolták CM-be, vagy az kimaradt? Ha igen, lehet, kipróbálnám majd szabadidőmben...
motoflug: Ez egy olyan kérdés, amire ha válaszolunk, akármilyen apróság is az, egyből az fog mindig feltűnni Egyébként kb semmi, teljesen élhető a telefon 2.3.4-el. Elvileg a procihasználat lesz jobb a 4.0-ban, viszont 512 (384) Mb RAM mellett szerintem nem hiszem, hogy gyorsabb lesz. De jó lenne, ha nem lenne igazam
-
darthdenes
tag
válasz ßrainiac #24275 üzenetére
Sajnos nem erre gondoltam (a camera ics meg is hagytam). Ez egy widget lenne amit a nova hdban láttam, vahy az xperia s-ben. Ha kirakod a főoldalra akkor látod a fényképeidet úgy hogy mondjuk az utoljára készített van elől a többinek meg látszik a széle mögötte és lehet újmozgatással lapozni közöttük. Hú vazzeg et rohadt bonyolult má.....
Aki nova hd használ nézze már meg legyen szíves mi a fene a neve ennek az ppnak. -
veterán
válasz ßrainiac #27982 üzenetére
Van itt olyan, aki cmrol jon.
Es szetmokolt v20qrol valtottam, nem bantam meg. Sot. Tobb, mint 1het alatt 1 baszakodasa volt, mikor az akksi tulmelegedett. Ebben van egy mod, gyorsabban tolt. Tegnap lemertem : 95 perc alatt fullra tolt.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
-
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz ßrainiac #29263 üzenetére
SPB Shell 3D nekem is megvan, de az a baj, hogy nagyon falja vele az akkut. Még mikor használtam az adw-vel elment 1 napot, de SPB-vel a felét sem. Igaz, hogy gyors,szép, de zabálja az akkut. a TSF shell sokkal barátibb. Nekem az van a tabon, iszonyat gyors, nem is fal az akkuból... Telón még azt nem használtam. Ilyen gyors egy wayteq xtban-70i-n.
-
SamS20
senior tag
válasz ßrainiac #29810 üzenetére
és a tegra 3 jelenléte nem riaszt vissza ?
én lg-t többet nem vennék, max ha hozzám dobják ( vagy ha tényleg megváltozik a hozzá állása a cégnek a telefonokhoz ) elméletileg a 4xre 2013q2 a JB frissítés
Ahhoz képest az S3 már novemberben megkapjaA htc nekem is szimpatikus, tetszik a formavilága, és jó az anyaghasználat is. Viszont engem nagyon idegesítene hogy az aksit nem tudom kivenni (fagyás, akármi más miatt) a tárhely még annyira nem is zavarna mert most is összesen használok ~16gbot
-
Psychonaut
veterán
válasz ßrainiac #29810 üzenetére
Partnero GSM-et nagyon messziről kerüld el. Használt telefont kaptam új helyett, nem hitték el, hogy az (voltak benne fotók is a vásárlás dátuma előttről), majd mikor elromlott a füles, közölték, hogy arra nem vonatkozott a garancia, csak a telefonra, és menjek a fogyasztóvédelemhez nyugodtan, mire igazat adnának nekem, úgyis le fog járni a garanciaidő.
-
Dusee
őstag
válasz ßrainiac #29925 üzenetére
szerintem félreértettél, nem azzal van a gond, hogy microsd-re veszi fel a videókat, hanem hogy milyen microsd-re.
nem a legolcsóbb, kínai piacos kártyát kell megvenni, és nem lesz probléma.
mellesleg azért nem tud a lassabb kártyákra normálisan videót felvenni, mert magasabbra van állítva a bitráta, hogy szebb legyen a videó, de van 100+1 féle camera mod, mindenféle bitrátával, válogatni kell közülük.
az egyszeri user meg eleve nem fog romozni, gyári rom alatt meg ilyen probléma nincs mert ott alacsony a bitráta.gentlemann02: nincsmit. én etana kernellel használtam, de a legújabbal nem volt túl fényes a WIUI.
próbálgasd, hátha rá lelsz valami jó kombinációra.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz ßrainiac #30003 üzenetére
"androidos telefont nem art rendszerint ujraloni sajna - ez nem az o2x hibaja sztem"
Erre a mondatodra írtam. Az Android hibája biztos nem, mert van rá bizonyíték, hogy lehet jól is csinálni (Nexusok). De ha nem is az O2X-é, ergo sem az LG-é, akkor kié?
ツ Headphones on - World off
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!