Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz KD6-3.7 #27936 üzenetére
Van olyan HD kódolás, amit a Tegra2 nem támogat hardveresen, ezeket nézd SW dekódolással, és menni fog.
Más: Valaki ajánlotta nekem a Hybrid ROM - ot... mi is az pontosan, és miért jobb, mert az XDA fórumból számomra nem derült ki egyértelműen (igaz, nem is nyálaztam végig elejétől a végéig)
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
everest140
tag
válasz KD6-3.7 #28159 üzenetére
Tényleg nagyon jó, végre megtaláltam azt a romot ami szép, nem lassul, és jó az akksiideje. ( előtte cm 7.2 nightly buildeket használtam, de ott az aksiidő gyenge volt)
Ne felejtsd el előtte a külső SD kártyádról a képeket lementeni, mert úgy jársz, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz KD6-3.7 #29224 üzenetére
Tőled is csak azt tudom kérdezni: Melyik kernel?! (Hybrid 3.7-re vonatkozóan)
A "default" 1.2.1.1 fagy (pont ugy ahogy leirtad), ez ismert hiba... erre adta ki Stefan az 1.3 kernelt... erre egyelőre nem panaszkodtak... esetleg egy próbát megér (3.7R + 1.3 kernel)
Ami még jó megoldásnak tűnik: korábbi stabil symbi0sis kernel (1.1.2, 1.2 ) +3.7R...
Ha esetleg hibrditől elment a kedved nálam django 1.2.1 van, 230-250 órás uptimeok... igaz ez is lassul, de éjjelente purgálja a memóriát igy picit lassabban öli meg a leak...
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz KD6-3.7 #29231 üzenetére
Elég stabil (én gueste alapu flix kernellel használom, de a spica féle verzióra sem panaszkodtak), érdemes esetleg ujabb kernelt feltenni (talan 1.5 van benne guestéből és azóta már ki tudja hol jár). Lassulás ha jelentkezik esetleg nap közben, akkor másnap reggelre töltőről lehuzva ismét jó lesz (ejszakai memoria tisztitás)...
Remelem ezt már csak ICS-re cserélem le (mondjuk jövő héten )
-
atti1848
senior tag
válasz KD6-3.7 #29744 üzenetére
Nekem zene hallgatással nem szívja lefele az aksit.Tegnap előtt dél körül vettem le a töltőről. azóta Wifi-ztem, fényképeztem, volt benne kb 2 óra zenehallgatás, mikor mentem suliba, nyomogatás és most van 13%-on. Szal nem is olyan rossz. 3.7 Hybrid rebuild -es verzióval.
Egy pontos típust tudnál mondani a fülesre?
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
wolruf
őstag
válasz KD6-3.7 #30119 üzenetére
Szerintem az NVFlash neked is megoldaná. Ha jársz a 13. kerületben, szívesen megnézem neked, hátha...
Erre a telefonra szokták azt mondani, hogy nem lehet téglásítani teljesen, szóval még ne add fel[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Kurzuh
aktív tag
válasz KD6-3.7 #30298 üzenetére
[Itt folyamatosan változtatják, ha van valami újdonság.]
Engem is már nagyon izgat, szívesen feltenném már, de Bluetooth hiányában ezt nem teszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest