Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi642
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy lg optimus 2x en mit kell beállítani ahoz hogy pc suite csatlakoztassa a géphez mert csak háttértár módban csatlakozik!
-
norbi642
tag
Sziasztok,bocsi a zavarásért de olyan gondom lenne hogy felszeretném törni a telefont,és ebben kellene segítség hogy ha letudnád írni hogyan kell lépésről lépésre mert szeretnék rá dobni kis proci tuningot,de ez az egy akadály van még előttem!köszi a segítséget,jah és ezután a feloldás után oprendszer meg ilyenek megmarad?
-
norbi642
tag
válasz Vizinyenyec #28477 üzenetére
Az a progi megvan de oldalt van egy fül az marad auton,és remegyek a root fülre?telefonon nem kell semmit állítani csak usb t csatlakoztatni?
-
norbi642
tag
válasz Levi941127 #28480 üzenetére
ez meg is történt,de lefagy a program miután kiírja a daemon valami dolgot!és ez után használható tovább a telefon?nem kell tennem semmit?
-
norbi642
tag
Nem tudjátok miért lehet az hogy telepítem az optimus 2x drivert mégsem látja a telót a gép?
-
norbi642
tag
Sziasztok miért van az hogy 2x rootolásnál odáig elmegy a dolog hogy rooting device 7 waiting for device és pakk megáll!?köszi a segítséget!
-
norbi642
tag
És annyit ir csak hogy wait for device
-
norbi642
tag
válasz Vizinyenyec #28513 üzenetére
hát nem tudom nekem itt áll csak és kész!hiába nyomkodom a képernyőt
-
norbi642
tag
válasz Vizinyenyec #28515 üzenetére
hát ezt nem értem!Aktiv a képernyő mert világít mikor indítom idáig elmegy és kész!
-
norbi642
tag
Sziasztok tudna valaki segiteni hogy gyari rendszert hogyan kell lecserelni valami jobb ra?
ha letudnatok irni a lepeseket es hogy mit hogyan azt nagyon megkoszonnem!elore is koszonom -
-
norbi642
tag
Sziasztok nem tudjátok véletlenül miért nem látja a gépem a telefonom,valami android platform usb modem drivert nem tud feltelepíteni és így a pc suite nem látja!
[ Szerkesztve ]
-
norbi642
tag
válasz Levi941127 #28679 üzenetére
win 7 et!
-
norbi642
tag
válasz Levi941127 #28685 üzenetére
tegnap tetetm fel új rom ot eddig a gyári volt azzal ment!
[ Szerkesztve ]
-
norbi642
tag
válasz Levi941127 #28688 üzenetére
gueste2x v3.7 elvileg ezt sokan dícsérik!
-
norbi642
tag
válasz Levi941127 #28698 üzenetére
külön nem tudok drivert letölteni hozzá?a united lg drivers már le van töltve és telepítve!
-
norbi642
tag
válasz Levi941127 #28703 üzenetére
hát azért köszi a segítséget,még egy kérdésem lemme!A tegnap rom felrakása óta a filmeket akadozva játsza le!Procihúzásnak lehet hozzá köze?vagy mi lehet a baj?
-
norbi642
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy le tudná e írni nekem valaki hogy hogy tudok romot cserélni xperia mini telefonomon!Már nagyon lassúcska meg akadozós szegény!Köszönöm előre is a segítségeteket!Tudom hogy nagyon nem idevaló a kiírás de eddig is sokat segítettetek és gondoltam most is megpróbálok először hozzátok fordulni!Köszönöm
-
norbi642
tag
Sziasztok,témákat hova kell bemásolni hogy lássa is őket a telóm?Üdv mindenkinek és köszi
-
norbi642
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy létezik androidhoz java runtime és djvu mert a telefonon netet elég sokat használok és van pár oldal amikhez ez nagyon jó lenne!Köszi a válaszokat és a segítségeket előre is!
-
norbi642
tag
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy miert lehet az hogy feltelepitem a telefonomra a need for speed et a menuje tok jo a jatekban viszont nincsenek szinek feher minden!Koszi a valaszokat elore is!
-
norbi642
tag
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy miert lehet az hogy feltelepitem a telefonomra a need for speed et a menuje tok jo a jatekban viszont nincsenek szinek feher minden!Koszi a valaszokat elore is!
-
norbi642
tag
Sziasztok!Játéktelepítéséhez tudna nekem valaki segíteni?
-
norbi642
tag
Sziasztok!Az ilyen aksi kímélé és aksi élettartam kímélő app ok nak van valami értelme,és ha van,akkor mondana valaki valami jót?Köszi előre is!
-
norbi642
tag
válasz Ferenczi Áko #30206 üzenetére
Köszi erre lettem volna kíváncsi mert felraktam egyet de semmi változást nem vettem észre
-
norbi642
tag
Sziasztok!letudna irni nekem valaki hogy hogy kell feltenni ezt az elerheto ics t honnan lehet leszedni es hogy erdemes e mi a velemenyetek errol!?koszi
-
norbi642
tag
Sziasztok,tudna valaki egy oldAl linket miui rom ra es velemenyt ra?koszi elore is
-
norbi642
tag
Feltettem ezt a romot,nemtudjátok hogy lehet cpu overclockingot csinálni rá?
-
norbi642
tag
le tudna valaki nekem irni hogy kell kernelt cserelni es hoy honnan lehet letolteni miui 2.10.7 hez cpu overclockosat!
[ Szerkesztve ]
-
norbi642
tag
válasz Vizinyenyec #30458 üzenetére
És azt hol tudom letölteni?
-
norbi642
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1923478 ez a hangminőséget hivatott javítani vagy mire jó?Telepítés simán recovery vel?
-
norbi642
tag
Sziasztok feltettem a telomra egy wiui 12.2.7es tömör hozza symbiosis kernelt of sat most csomoszor fagy a felöl meg neha évekig gondolkozik mire megmozdul!Szerintetek mi leheta baj?
-
norbi642
tag
Hupsz bocs!szoval feltettem egy wiui 10.2.7 es romot es egy symbiosis kernelt oc vel es most csomoszor akad a telo lefagy ùjraindul meg ilyenek!mi lehet a bibi?
[ Szerkesztve ]
-
norbi642
tag
Jah es asszem ics
-
norbi642
tag
Jah es asszem ics
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés