Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlika
aktív tag
válasz Balázs1986 #23474 üzenetére
Nincs benne.Geszcsúrz csak a gyári és azokból gyúrt romokban van eddigi tapasztalataim szerint.
-
deminos
aktív tag
Megnéztem és ahogy Zlika mondta előttem valóban nincs benne, de nekem nem is hiányzik.
Más: Felraktam az új NOVA HD 1.0.2-t, mert a leírás szerint javított az LG weather widget-en (nálam az előző is jól működött) és már lehet választani az új LG-s boot animációt, de nekem valamiért nem azzal tölt be a teló, hanem a Nexus-os boot animációval. Valaki rakta már fel az újat és próbálkozott ezzel rajtam kívül? Mert kíváncsi vagyok, hogy én voltam-e a béna vagy még nem egészen kóser a dolog.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Levi941127
senior tag
válasz Balázs1986 #23478 üzenetére
Az On-Screen Phone alkalmazást lehet telepíteni külön MIUI romra?
-
Zlika
aktív tag
válasz Balázs1986 #23478 üzenetére
Nyugi nekem is szokott hiányozni.Nehéz sztem nélküle picit mozgatni a kurzort.Amugy meg csak oldalbaba**od a telót és már kész is...
-
Levi941127
senior tag
válasz Balázs1986 #23480 üzenetére
Akkor lehet visszapakolom a gyári szoftvert, és egyébként ez olyan mintha tv-hez kötném a telefont? mert eddig nem igazán használtam és nem is érdekelt, de most kicsit felkeltették a figyelmemet ezek a kommentek
-
motoflug
őstag
Nos sajna egyelőre meghaladja a keretem ez a telefon,max 60-ig mennék el,de annak olyannak is kell lennie!
Viszont ez brutális (számomra),hogy tulajdonképpen "konzol"-ként is lehetne használni. -
babosf
aktív tag
válasz Balázs1986 #23501 üzenetére
köszönöm mindenkinek a segítséget.
nem néztem végig a video-t, (majd megteszem) ha jól értem az e-bay -es cuccban nincsen üveg és ugyanúgy át kellene raknom a régiből? (mint a videoban a töröttnél csak itt nem másik megy vissza)
üdv.Galaxy S23 Ultra
-
peter_27
aktív tag
válasz Balázs1986 #23501 üzenetére
Még nem rendeltem meg. Lehet az lesz nálam is, de ez a kollégámon is múlik mennyit szán rá. Te mennyiért vetted? (ha ide nem akkor Pü-ben, elárulod?)
Galaxy S10
-
babosf
aktív tag
válasz Balázs1986 #23505 üzenetére
köszi Balázs, és neked is végig kellett csinálni a video-n látható szerelést?
Az üveget magad raktad bele?
üdv.:Galaxy S23 Ultra
-
Levi941127
senior tag
válasz Balázs1986 #23525 üzenetére
megkérhetnélek hogy dobj egy linket ahol van oc verzió is?
-
dfcwolf
tag
válasz Balázs1986 #23529 üzenetére
Hálás köszönet!
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
wolruf
őstag
válasz Balázs1986 #23550 üzenetére
Nem látom a kdz telepítőt Akarom akarom Ez a magára találás térerő vesztés után nálam amúgy is kritikus. Leállok cégnél mélygarázsba, kb. 20 perc!!! míg magához tér. Ilyenkor inkább ki/be kapcsolgattam. Azt hittem, ez valami Telenor gond megint, de így, hogy itt írták, akkor ez inkább szoftveres bug volt. Hátha javítja a lassulgatást is, úgy már vígan jó lenne ICS-ig A többi részét már komálom ennek a telefonnak
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
haxxika
senior tag
válasz Balázs1986 #23561 üzenetére
Nincs vmi kdz kicsomagoló progi? Anno mikor az LG Arenamat moddolgattam, akkor alapból kdz fájlok voltak, de ki kellett őket csomagolni, aztán felhúzni a rendszert.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
jooker82
nagyúr
válasz Balázs1986 #23604 üzenetére
Az enablert azt irtam is,h on-on van...de milyen inaktiv gombra kell kattolni?
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jamesvitaze
csendes tag
válasz Balázs1986 #23608 üzenetére
Na rájöttem 2 óra szenvedés után, hogy mi volt a gond csak az aksi merült le. De ezt nem jelezte a telóm mert reggel még 91% volt az aksim és rá 2-3órára meg már le is merült, pedig nem is használtam.
Azért kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #23662 üzenetére
Érdemes lehet ezt felrakni CM/MIUI alapú ROM-ok alá?
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #23664 üzenetére
Amit linkeltél az ahhoz tartozó RIL-t merre találom?
(#23666) Balázs1986: Ebben van 4 fls fájl is. Melyik kell belőle?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #23666 üzenetére
Tudod mit? Inkább örülök annak, hogy most jól működik és inkább nem cseszem el kísérletezéssel.
-
Máté94
addikt
válasz Balázs1986 #23662 üzenetére
Mos b*sztam el. tehát akkor hogyan is kell ezt a baseband-et felrakni? Egyesével berakni CP bin sorba őket és Smartflash-el telepíteni?
-
Máté94
addikt
válasz Balázs1986 #23671 üzenetére
Sikerült felküszködni valahogy végül...
-
Máté94
addikt
válasz Balázs1986 #23674 üzenetére
Működik.
Kell bármilyen benchmark, vagy valami? -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Balázs1986 #23690 üzenetére
lehet hülyeséget mondok, de a kdz frissítés nem csak gyári rendszeren működik, cm-re kdz pedig nem jó?
-
tami92
aktív tag
válasz Balázs1986 #23690 üzenetére
az a gáz h előtte már fölraktam a v20s-t és utána gondoltam kipróbálom a guest hybrid romot. de elfelejtettem cwm-et telepíteni és így elszállt. ezért újra nyomta a kdz-t és utána jött a boot loop. mégegyszer megpróbálom a kdz-t de utána ha nem lesz jó akkor marad az nvflash.( ott a drivert hova kell telepíteni mert teljesen szétvagyok csúszva és fogalmam sincs. és h utána mi a menete a telepítésnek. remélem tudsz majd segíteni mert nagyon kéne a teló.)
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Balázs1986 #23694 üzenetére
ha jól emlékszem még Rotate írta korábban, hogy kdz-t csak gyári rendszerre rakjon mindenki.
-
tami92
aktív tag
válasz Balázs1986 #23694 üzenetére
cm9 volt de már 1 hete kb a stock 2.3.4. volt fent csak kint maradt a cm9 kiírás. az a gáz h xp-m van. és nagyon nem találom h hova kéne mint kéne telepítenem a driver-t
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz Balázs1986 #23739 üzenetére
Már, hogy a fenébe ne lenne engedélyezve! :-) Én voltam amatőr, s én felejtettem ki Ám nincs tippem arra, hogy miért nem jó. Már egy órája szenvedek vele.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz Balázs1986 #23742 üzenetére
Néztem ott is, de jelenleg is aktív. Pedig tuti csak valami kis gond van, de nem jövök rá, hogy mi az, s nagyon bosszant. Főleg, hogy tényleg nagyon kell. Általában e-mail-ben küldöm a dolgokat, de most muszáj lenne mms-ben. De nem akar összejönni...
-
kurion
senior tag
válasz Balázs1986 #23745 üzenetére
az a vicces hogy gépek nekem is felismerik Driver nélkül wajIUI-val de a DVD azt írja hogy ismeretlen USB....
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
eladogeppc
veterán
válasz Balázs1986 #24001 üzenetére
Én erre szerettem volna választ kapni ...
--> Sziaszok !
--> Kinek van itt nagyon jó LG szervizes ismerőse ??
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Levi941127
senior tag
válasz Balázs1986 #24003 üzenetére
egyébként a cm 7.2 miben tér el a cm7-től?
-
user1.0
csendes tag
válasz Balázs1986 #24003 üzenetére
Balázs:
Milyen romod van fent? Nekem v20q és random lemerül meg újraindul, eddig sosem csinálta lehet valami szar bekavar a marketről.
Szemezek a cm7.2-vel de még nem szántam el magam rá.
Amúgy ennél be lehet állítani, hogy a kezdőképernyőn 5 helyett 4 ikon legyen alul mint a gyárin? -
bull84ghia
őstag
válasz Balázs1986 #24423 üzenetére
Régen volt már , de ha látom a srácot akinek eladtam akkor megnézem
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Balázs1986
addikt
válasz Balázs1986 #24433 üzenetére
szerk.:
bocs, de letelt az idő, és most látom, hogy hülyén fogalmaztam: tehát pontosítva, a második felsorolás (0502, 0824, 1120) az itt forgalmazott 2x-ekkel nem működnek. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Balázs1986 #24452 üzenetére
Örülök, hogy vége a vizsgaidőszaknak
-
defy456
aktív tag
Ugyan úgy használtam mint azelött. Erös használat közben is és készenlétben is jobban merül
Egy régebbi temasek kernelt hasznalok.
A videóknál ilyesmikkel próbálkoztam sikertelenül. -
Kloss
őstag
Basszus olvass te is
Idéztem a szövegből, ha gondolod lefordítom. Direkt kiemeltem a lényeget. -
defy456
aktív tag
válasz Balázs1986 #24457 üzenetére
Semmi új programot nem raktam fel. Romcsere nem segített, de akkor megpróbálom a kernelt újra felrakni.
Köszönöm a segítséget.
Most ahogy felraktam töltőre abban a pillanatban elment a kép, és nem reagál a bekapcs gombra....
Aksi ki vissza...[ Szerkesztve ]
-
suppe
tag
válasz Balázs1986 #24468 üzenetére
ezen nem veszünk össze... amúgy meg nekem kb. eddig tart a tudományom
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
zsoltix
tag
válasz Balázs1986 #24464 üzenetére
Köszi, lehet összefüggés hogy miuihu hoz tettem fel etana 3.0.34 stock kernelt?
Viper26: frissen volt újra indítva a teló és semmi nem lett telepítve mostanság.
[ Szerkesztve ]
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Balázs1986 #24457 üzenetére
Pedig azt hittem végre visszatérsz hozzánk
-
zsoltix
tag
válasz Balázs1986 #24473 üzenetére
újra telepítettem a kernelt hátha megoldja, amig az alap cm7 kernelt használtam nem volt gondom csak viszonylag gyorsan merült most etanaval nagyon gyorsan és 4 szer újra indult már ma a telefon és 2 szer befagyott teljes.
Más kérdés: Miui alatt létezik, hogy nincs fm rádió funkció? Van valami megoldás, hogy legyen?Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
eladogeppc
veterán
válasz Balázs1986 #24473 üzenetére
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI
Szerintem ez az oldal pont ezt célt szolgálja. Megadja, hogy gyárilag milyen firmware való hozzá, illetve hogy hova tartozik a készülék.
Ennél több bizonyíték miért kellene ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
peter_27
aktív tag
válasz Balázs1986 #24482 üzenetére
"http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI"
Az oldalt úgy kel használni. hogy az IMEI helyére beírod az imei számodat.
Nekem ezt adja az oldal.
OK (XXXXXXXXXXXXXX)*szerk LGP990 APNNDW 103KPAE111160 20110325 V20Q_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/APNNDW/V20q_00/V20Q_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/APNNDW/V20q_00/V20Q_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EI GSM
Nekem ebből nem sok információ derül ki, talán annyi, hogy 2011.03.25 gyártották, és a legfrissebb elérhető rom verzió a V20Q(#24472) eladogeppc
Am nekem is Made in Korea és nálam csak az "európai" BB-k jók.Galaxy S10
-
eladogeppc
veterán
válasz Balázs1986 #24482 üzenetére
Megelőztek, de valószínűleg elég gyorsan tanulok, mivel sokat kérdezek, és rengeteget kísérletezek. Ez vagyok én.
De hogy nehogy én legyek mán a hüle, ezeken el kell gondolkodni.
Nekem is ajánlották a linket, de azért hozzáteszem, már nem először van P990-em, csak frissítenem kell a tudásom , mivel a ROM-ok előrehaladottak lettek. Annó nem sok emberke volt még a fórumban.A link biztos hogy él , magad is láthatod !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz Balázs1986 #24492 üzenetére
Kedves Márkatársam.
Valami szerintem neked itt nagyon homályos.
Amint az adott linkről, illetve az általam adott külön linken megkeresed a PNN azaz PANNON-os romot és KDZ-vel felrakod, nincs más teendőd, hiszen az tartalmazza a telefon EREDETI BaseBandjét és RIL-jét !Hát neharagudj meg, de te nem érted. A KDZ-ről azt állítjátok nem takarít ki mindent.
De mind a BB-et, mind a RIL-t beállítja a telefon gyári állapotára.Ha valaki maradni akar a gyári BB/RIL párosnál, akkor CWM-ből alá tol egy frissebb Rebuildelt ROM-ot, mivel az nem bántja sem a RIL-t, sem a BB-t többnyire.
ÜDv !
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Balázs1986 #24504 üzenetére
Köszi, akkor majd kipróbálom hogy van e észrevehető változás ha bekapcsolom
-
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #24649 üzenetére
Kb ezt mondtam én is.
Nem is baj. Pusztuljon a flash a webről, sosem volt oda való.
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #24698 üzenetére
Note az nekem szörnyen batár, hiába szeretik többen a volt SGS userek közül, számomra elképzelhetetlen.
S2 pedig ugyanaz a méret kb, mint az O2X. S3-nak is megfelelne még a mérete, esetleg Galaxy Nexus sem lenne olyan rossz, a hardverbuzulás annyira nem érdekel.bostone:
S2-ről S3-ra váltók közül viszont többen is mondták, hogy nem éri meg a pluszt. 85k is sok egy ilyen "kacatért", nem hogy az S3 ára.Nem az ICS miatt, az is csak egy szempont, támogatásban a 2X is nagyon rendben van, ami a házi dolgokat illeti, nem tehetnek az LG/Nvidia tököléséről.
A 2X már-már tökéletes határát súrolja, számomra. Lehet írok még róla egy cikket logout-ra. Amivel bajom van az igazából a kamera, bár az sem vészes, a tömege és a mérete (ugyanilyen méret mellett lehetne nagyobb kijelző, nagy az érintőgomboknál), de azt mondom, hogy nálam még az akku is rendben van. Esetleg a tartozékkínálat lehetne szélesebb, jobb minőségű. Tényleg nagyon szeretem a telefont, és tudom, hogy objektíve nem valószínű, hogy megéri a plusz pénzt. Számomra az ideális kijelzőméret a 4,3" fele van, de SGN méretben a 4,65-öt is elfogadnám azért...[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
reflxx
aktív tag
válasz Balázs1986 #24702 üzenetére
nope :| Nincs még valami ilyesmi amit be kellene állítanom?
-
bull84ghia
őstag
válasz Balázs1986 #24702 üzenetére
No problem, èn is ìrhattam volna hogy a második gondra irtam
[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest