Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz Soltee #32778 üzenetére
Tudod,hogy sokan b@szogatták,ezért most kicsit a háttérbe húzódott.Ketten + ő teszteltük,és igen ez egy sallang mentes rom.
Szerintem ha beszélek vele akkor megosztja veletek is ...Kicsit durci de úgy sem bír a vérével Tisztelni kellene egy kicsit jobban! Sokat tesz a "brigádért" ,ezért ennyi megjár neki.
Ha valakinek szüksége van erre a ROMra akkor privit neki,és én is beszélek vele. -
nagyúr
válasz Soltee #32860 üzenetére
Direkt szedtem ki! De ha kell, délután felteszem neked egy zipes telepítőben az LG BACKUPOT
Amúgy nem hiába szedtem ki, nem szeretem a KÓKÁNYOLÁST, pont ilyenkor jönnek elő a hibák ha egy teljesen más rendszerre vissza állítjátok egy korábbi romnak a dolgait!
És jön a siránkozás hogy ez nem jó, az nem megy, amaz nem működik!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Soltee #33061 üzenetére
toto0569 kolléga már leírta, én is az Ultimate Backup -ot mondom, elég ez a free verzió, de ha kell hogy tudjon felhőbe menteni megveheted a Pro verzióját is!
Ha nagyon kell a gyári LG Backup ide feltettem -> LG_Backup-twrp-install(ha betöltött az oldal Ctrl +S et nyomj és lementi a gépre) twrp -ből telepíted, mint egy ROM -ot NEM kell sem előtte sem utána WIPE, csak felteszed és restart!
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
válasz Soltee #33204 üzenetére
Szerintem nem találni kiugróan magas akkuidővel kernelt - illetve nincs annyi különbség, hogy mondjuk ezzel vagy azzal 2x annyi lenne az üzemidőd.
Te magad tudod optimalizálni az akkuidőre a géped.
Pl. ha nem vagy csak ritkán kell a mobilnet kapcsold át csak GSM módra ezzel is tudsz növekedést elérni.
Kapcsold ki az animációkat
Illetve amivel a legtöbbet, hogy segédprogrammal undervoltage-olod a cpu-t illetve lejjebb veszed a max. frekit, governor-okkal játszol stb.Használj Te is szabad szoftvert !
-
Gaberking
senior tag
-
hito
nagyúr
válasz Soltee #33315 üzenetére
Ha nem látsz különbséget, akkor az azért lehet, mert éppen nem olyan helyzetet videózol ahol szembetűnő a különbség. 60fps és 30fps-sel való videózás közti különbség leginkább a videón látható mozgó objektumoknál látszódik, pl.: nagy szél ahogy tépi a fákat, autók mozgása, sportjelenetek és még 1000 helyzet. De én mondjuk ezek nélkül is látom a különbséget, ha a kamerát mozgatjuk egész máshogy néz ki a felvételen, sokkal folyamatosabb.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
nagyúr
válasz Soltee #33516 üzenetére
Elsőre kicsit nehéznek tűnik pedig baromi egyszerű! itt találsz leírást mit hogy kell
---------------------------------------------------------
Gazsi00, laca.1 : Nagyon trükkös ez a STweaks megtaláltam honnét és mi telepíti vissza és ezeket is töröltem de még ezek is vissza települnek restart után! Valószínű magában a Dorimanx kernelben is benne van az stweaks és onnét másolja magát vissza, de azért még keresgélem mit lehetne tenni hogy ne másolja vissza magát!akkor marad a jegelés és minden franko!
-
horimiki72
aktív tag
-
eladogeppc
veterán
válasz Soltee #34226 üzenetére
Hát az xdabbed-et.
De fasza ez az időjárás widget anomália.Szerk: Korábban linkeltnél van 1xűbb megoldás.
Widget törlés, majd widget újra kirak, szól hogy téma kell, és voilá már tölti is lefele.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
nagyúr
válasz Soltee #34282 üzenetére
Ha nem csinálsz Hard Reset -et KDZ telepítés után, értelem szerűen megmaradnak a dolgaid mivel nem kerül törlésre sem a DATA particíó sem az Internal Storage(Belső SD memória)
De ez nem igazán ajánlott! Mert előbb-utóbb sorba fognak jönni a különféle hibák!
írd le pontosan melyik romra mit tettél fel vagy mit írtál át? és ugye NEM felejtetted el módosítás után a JOGOKAT beállítani?
Amúgy ha kell tudok adni TWRP -ből telepíthető javító csomagot és nem kell megint mindent újra telepítened, mert ez helyre állítja a hibás xml fájlt!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Soltee #34437 üzenetére
Felteszed a telóra ezt a Free Root Browser -t
letöltöd ezt a mixer_paths.xml -t
Felmásolod a telóra a mixer_paths.xml -t, el indítod az előbb feltelepített Root Browser -t, megkeresed a Storage/sdcard0 mappát és itt megkeresed amit felmásoltál a telóra mixer_paths.xml -t, ezután a mixer_paths.xml -en rajta tartod az ujjad, és a felugró ablakban kiválasztod a Copy -t
Valószínű valamelyik műveletnél felfog jönni a SuperUser kérelem ablak, amit engedsz neki!
elnavigálsz a system/etc mappába és itt megnyomod bal alul a paste gombot, itt megfogja kérdezi hogy felül akarod -e írni, itt rányomsz a Yes -re
kis idő után alul megjelenik egy felugró kis üzenet, hogy pasted mixer_paths.xml
ezután a mixer_paths.xml -en rajta tartod ismét az ujjad, és a felugró menüből kiválasztod a permissions -t
a felugró ablakban PONTOSAN így jelöld be a pipákat!
Majd okézd le, ezután még ellenőrizd hogy valóban át állítódott a permission rw-r--r-- -et kell látnod!
Ha ez is rendben van mehet a teleónak egy Restart!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Soltee #34448 üzenetére
Pontosan melyik ROM -volt a telódon?
az xml -fájl abból a zip ből(G2 mic fix V2.zip) van amit korábban teis próbáltál, meg az összefoglalóban is benne van!
Én ezt az xml -t soha nem próbáltam, mivel én saját magam írtam-szerkesztettem az xml -t a ROM -jaimhoz!
2.dolog lehet vagy hibás ez az xml, vagy nem jó arra a ROM -ra amire éppen te akartad feltenni!
Valaki ami már próbálta feltenni a G2 mic fix V2.zip -et megírhatná hogy nála működik -e és hogy milyen ROM -ra tette fel!
Gazsi00 : akkor ezek szerint teccik amit meg buheráltam Dorimanx 4.81 es KERENEL -t?majd ha teszteled hosszasabban azért még írhatsz beszámolót, mert eddig akikről tudok, 3.kolléga tette fel, és jobb ha minél több visszajelzés jön róla!
zazenke : annak úgy működnie kell ahogy leírtam az a 2 dolog lehet amit fentebb leírtam!nemsokára megosztom a v3.4 sLite ROM -ot majd azt tedd fel! Amúgy meg ha valakinek van TWRP -je és ilyen xml -es mókolástól (FÉL)tégla lesz a telóból twrp -ből 1.perc alatt helyrehozható! és nem kell kínlódni KDZ -kell!
[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
válasz Soltee #34534 üzenetére
Én imádtam, de be kellett látnom, hogy nagyon lassú mai szemmel nézve. Gyakorlatilag csak telefonálni, fényképezni és GPS-ezni lehet vele. Böngészésra pl teljesen alkalmatlan. A kamerája még mindig nagyon jó, és sötétben a xenon miatt százszor jobb képet készít mint bármelyik LED-es. Nappali fénynél, napsütéses időben azért a G2 valamivel szebbet lő.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Soltee #35702 üzenetére
Mármint mit honnét tölthetsz a TWRP -t megtalálod felül az összefoglalóban!
Közben bele néztem a T-s romba annál más gond van, mégpedig az hogy a CUST mappából szedi az APN konfigot mert a system/etc -ben jó a apns-conf.xml fájl!
Ez is orvosolható könnyen csak le kell cseréni a CUST mappát egy STOCK OPEN -re!
Letöltés itt => D802_V20D_Cust
TWRP -ből felteszed nem kell wipe -ot nyomni mert bele tettem a telepítőbe és magától megcsinálja!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Corgan82
aktív tag
válasz Soltee #37411 üzenetére
Nem raktam fel csak láttam, hogy megjelent.
Gaberking: Nyugi nem fogok többet írni neked, bár a legutolsó hsz-odra is tudnék reagálni, de nem fogok, mivel ez a fórum nem erről szól, csak már elegem lett abból, hogy bizonyos embereknél egy kivételével minden ROM le van fikázva és csak a DM ROM létezik, és úgy, hogy esetlegesen ki sem próbálták azt normálisan, ezért írtam amit írtam. Én is megkérnélek, hogy te se reagálj többet az én hsz-aimra. Köszönöm. További szép estét !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- SONY LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest