Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutaj01
aktív tag
Üdvözletem! Annyi lenne a kérdésem hogy jelenleg 10b rom van a telón, és frissíteni akarom 10e-re. Igazából mi a különbség a kettő között? Van amit elvesz? Vagy mit ad hozzá? Telenoros készülék, december elején vettem. Eddig 100%-os működés!
Van tehát amiben jobb a 10e?
Köszönöm!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Szevasztok Urak! Adódott, egy kis problémám...
Láttam itt egy g flex időjárás linket, gondoltam leszedem, kipróbálom.
Elkezdte telepíteni, de sikertelenül.
Gondoltam (én hülye) letörlöm a gyárit, minden zeg-zugból is(szóval az apk sincs meg) és majd úgy feltelepül.
Hát baszott
Újra az egész rendszert nem akarom feltenni, csak a régi időjárás alkalmazást visszahozni, vagy esetleg valahogyan ezt a g flex félét felrakni.
Gyári rom van, meg egy kis root
Miért nem települhet? Mi lehet a baja?LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
-
tutaj01
aktív tag
válasz apaszka #14304 üzenetére
Köszi, van beállítás bőven, de nekem a gyári szebbet lő.
Lőttem mindkettővel gyenge fénynél aztán a gyári egy fokkal élesebb.
Állítottam iso-tól kezdve mindent, majd végül maradt az auto.
De azért még nappal is próba
Fenti kép a lenovo féle.[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Sokan írták a Flex féle romot, gondoltam teszek vele egy próbát.
Egy nap tesztelgetés, de nekem valahogy nem vált be.
Nem volt vele igazából nagyobb gond, bár ha valakinek számít, nekem eléggé megette a ramot(hidegindításkor: max 600 mega, utána már csak kevesebb), illetve a feloldás után volt hogy 2-3 sec mire behozta a főképernyőt, és néha bejövő hívásnál jóval később kezdett el csörögni! Apró dolgok tudom, de ilyen a stock-al nem volt nekem soha.
Vannak benne okosságok, de szerintem a gyári rom a G2-ben nagyon is rendben van.
Nem akarok lebeszélni róla senkit, csak szimplán egy rövid vélemény.
Lehet ezek a hibák másnál nem jönnek elő.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Én is a megát használom de nekem nincs 100mb limit, vígan felment pár napja egy 800megás videó, és van neki pckliens program is! Lehet hogy az újonnan regisztráltaknak már van? Hmmm
[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Nekem sem akart összejönni az Istenért sem, aztán mégis! Vicces, de már mindenhogy próbáltam mire rájöttem hogy amikor a // jelet írod nem mindegy hogy // vagy \\! Megfordítottam a perjelet és láss csodát, működik
-
tutaj01
aktív tag
Szerintetek az normális ha 6 óra 24 perc képernyőidő után 15% az aksi? 18 óra leforgása alatt? Itthon voltam ma szabin, aztán kicsit nyúztam, de semmi játék, csak zene, YouTube, böngésző, wifi folyamatosan, és hívások!
2 nap szokott lenni az üzemidő, csak még nem néztem meg soha a képernyő használatot.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Valaki próbált már lejátszani 4k videót? Jelentem brutális!
Rátettem egy 3 perces 4k UHD teszt vidit, és tökéletes! Kár hogy kicsit sok helyet foglalnak...
Jelen esetben ez a 3 perc 700mega! Cserébe viszont ennyire tűéleset még nem láttam... EszméletlenLG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Napot! Valakit megkérhetnék hogy az előre telepített Google Play apk-t és az odex részt feltenné valahová?
Sikeresen kitakarítottam... A rendszert meg most még nem nagyon akarom újrahúzni... :S Letöltöttem pár félét, de mind összeomlik!
Előre is kösz!
Vagy esetleg gapps valahol? Nem találok....[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
válasz torrente777_ #16131 üzenetére
-
tutaj01
aktív tag
Basszus, közelítek egy abszolút saját rekordhoz
Aksi: 51%
Kijelzőidő: 4 óra 12 perc
Folyamatos wifi+net+szinkron!
Beszarás.... Tényleg van benne telep
(Stock 10e)[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
válasz szabyka95 #16421 üzenetére
Zedge: 38 perc
Böngésző: 106 perc
Igo: 42 perc
Többi meg mókolgatás viber, pár sms és fél óra beszélgetés a mai nap összesen...
Jaaa, igen, így a gps is ment egy darabig
Fényerő automatikus. 50%
Tegnapelőtt pucoltam ki, szinte semmi felesleg nincs most rajta
Brutális[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
válasz Oneil_85 #16452 üzenetére
Átlagban minden nap este mikor hazaérek melóból, felteszem töltőre, aztán kaja, zuhany, és addig fel is tölt. Utána levesz. Nem szoktam éjszakára rajtahagyni. Alvó mód este 9kor bekapcsol(Fényerő 10%, szinkron ki, értesítés ki, hang ki)
-
tutaj01
aktív tag
A Pro 2-romhoz fel kell tenni a stock 4.4-et? Vagy a 4.2-re twrp-vel vígan flashelhetem?
Illetve aki használja/használta van benne valami bug?
Ezen vacilálok most mert amit eddig a v20x-ról hallottam, nem valami kellemes
Esetleg még a Cloudy II...
Igazából nem vagyok most gépközelben, de ha nem is kell akkor feltenném valamelyiket.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Behalt a gépem, de fel akarom tenni a GPro 2-romot. Jelenleg tölti lefelé.
Csak kérdezni akarom hogy nem philz, hanem twrp van fenn... Emiatt lehet belőle gebasz? Csak mert így hogy nincs gép, nem is tudom helyreállítani. Valaki rakta már fel twrp-vel?LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
A TWRP-t lehet számítógép nélkül 2.7-re frissíteni? Tegnap nem jött összea G Pro 2 rom, feltételezem, mert 2.6-os twrp van fenn. Köszönöm
-
tutaj01
aktív tag
Tegnap befagyott a G Pro 2 telepítése... Vissza állítottam twrp-vel a rendszert... Minden ok, kivéve hogy nem fordul a kijelző... Semerre basszus. Erre valakinek ötlete?
-
tutaj01
aktív tag
Na sikerült a hivatalos KK! Telenoros készülék, 10e->20b.
Ráadásul sikerült összehasonlítani egy másik G2-vel, amin még a 10e volt. Az is telenoros, teljesen piszkamentes.
Rövid vélemény:
A két készülék egymás mellé téve:
Rendszer betöltés: Gyorsabb
Két kopp feloldás: Itt igazából nem nagyon vettem észre a kettő között változást.
YouTube: Gyorsabb, de nem olyan látványosan.
Gyári böngésző(Google kezdőlap): Gyakorlatilag ugyanaz.
Hívásinfo: Piszkosul gyorsabb
Viber: Itt kiakadtam! Beszarás amennyire gyorsan megnyitotta a KK
Kamera: Gyorsabb, de ez sem annyira szembetűnő. Igaz a KK-en a fókusz az nagyon jó lett.
Igo, műhold: Ez igen! 8 sec különbséggel gyorsabban lőtte be a KK.
Nekem sistergés sincs zenelejátszásnal. Az aksi meg majd elválik
Összességében csak jobbat hozott nekem. Egyenlőre nagyon smoothLG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
-
tutaj01
aktív tag
válasz Danny365 #27301 üzenetére
Nem, tegnap ahogy feltettem a romot, azóta ez a helyzet... Full wipe, FR, minden volt, de mégis ez a helyzet.
Máskülönben meg nem is tudom hogy hol kell állítani[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
válasz bébi67 #27378 üzenetére
Jah, igen... Főzött. Bocs, azt elfelejtettem. OptimusRS féle GPro2.
Nekem az egyenlőre nagyon smooth minden területen!
"hideg indításból" max 10 másodperc alatt lövi be magát a navi, glonass-al együtt[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
Csak egy kis plusz infóként írom, akinek nem akar menni a 3 betűs navi.
Ezzel szoptam egész nap, mire rájöttem
Ha valakinek az LMT féle Pie support soft key van fenn, nem fogja működésre bírni. Legalábbis nekem emiatt nem ment. Vissza tettem a GMD-t, és tökéletesen működik.
Lehet másnál megy, de nálam nem.
Csak gondoltam leírom, hogy más ne szívjon vele ennyitLG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Napot!
Szerintetek melyiket érdemesebb feltolni?
Az OptimusRs féle pro 2-őt, vagy a Cloudy féle Pro 2-őt?
Jelenleg feltettem az előbbit, de le van szedve a másik is, frissen, hátha valaki próbálta már mindkettőt!
Illetve ezeket a romokat felrakhatom rootolt KK-re is?
Mert láttam xda-n egy twrp-vel flashelhető Stock KK-et.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Estét!
Aki használja az ART-ot attól kérdezném hogy lényegesen változott valami, vagy esetleg még rosszabb lett...
Illetve most jelenleg xdabeb kamera tuningja van fenn, ami teljesen jó, de videónál ha már sötétebb a helyszín, gyakorlatilag semmit nem lát. Ha vissza rakom fényképezőre, minden ok, csak videónál. Esetleg a Jishnu féle jobb lehet?
Köszönöm!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Üdv! Xda-n van 20c stock KK rom, ami recovery-ből flashelhető.
Ha felteszem, ugrik utána a recovery, vagy marad?LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Sikerült feltenni az új dorimanx kernelt, így már tökéletes a Knock Code! CloudyStock rommal, lezárt képernyővel tökéletesen működik! Szigorúan csak azzal nyílik a vas
Vasárnapi boldogságLG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
válasz jooker82 #30744 üzenetére
Igazából a lockscreen-en csak az idő amire néha rápillantok, de részemről kényelmes a power gombbal is.
Annak örülök a legjobban hogy felment a cloudy mellé, mert így már tényleg "űberf@sza" Kitkat, 120fps, 4k, smooth, tényleg teljes képernyő, kiváló aksi, no meg a működő knockcode
Semmi hiba!
Ja, és nekem egyszer havazott a képernyő idén
Úgy kellett lapáttal letakarítani róla[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
Ez az új xdabbeb 3.0 portolt kamera eszméletlen!!!
Nagyon vadállat lett
Brutálisan gyors a fókusz, mind fotó, mind videó téren!
Az elkészült "mű" pedig egyenesen csodás
xdabbeb volt előtte is, de ez mindent visz!
Nyugodtan tegyétek
CloudyStock-on sincs baj, ott van a patch!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Estét!
Ebben az új 20D fémjelzésű firmware-ben van már hide button?
Vagy még mindig nincs?[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
Üdvözlet!
Quick Windows ablakhoz nincs valami egyéb óra stílus szerintetek?
Illetve aki ilyen tokot használ, attól kérdezném hogy tartósak?
-
tutaj01
aktív tag
Napot! Megy itt rendesen az egymás oltogatása...
Csak annyit szeretnék megtudni hogy létezik Quickwindow ablakhoz plusz óra widget, vagy bármi hasonló?
Illetve aki ilyen tokot használ, az meg van elégedve vele?
Nekem ma jött meg, elméletileg eredeti is, de nem tűnik olyan strapának mint ami előtte volt flip tok!
-
tutaj01
aktív tag
Sziasztok!
Ma tettem fel a CloudyStock 2.2-őt, ami mellékesen atom stabil de az időjárás widget megszűnik létezni ha olyan app-ot nyitok meg ahol elrejtődik a softkey... Ha újra kiteszem, működik, de ismét csak addig amíg nem tűnik el az alsó sáv...
A CloudyStock 2.1-ben nem volt ilyen hiba... Valakinek van erre megoldás?
KöszönömLG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
válasz DroiDMester #34390 üzenetére
A betyárját
Hatalmas köszönet érte! Tökéletes Mester!
Nekem is az átlátszó volt, úgyhogy briliáns!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
tutaj01
aktív tag
Kellemes szombatot
A videó hang javítás mit változtat amúgy?
Gondolok én arra hogy romlik a bitrate, illetve feltételezem megszűnik a stereo?
Vagy nem jól gondolom?
Ha csendes helyen veszek fel valamit, nincs alapzaj?LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest