Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz eladogeppc #12772 üzenetére
Mert hulyesegeket irsz. Nem tudom ki var el egy hivatalosan kis sem adott lelkes rommerek altal kiadott 4.4.2 rom eseteben tokeletes kamerat, amikor az LG sem kepes ra.
A tobbi meg szemenszedett hazugsag. Mi az hogy napi hasznalatra alkalmatlan? 5 kemeny perc alatt meg tudtad ezt allapitani? Amikor leirtad hogy a kamera szar benne, neked meg az a fetised. Neked hasznalhatatlan, de dilettans hulyesegeket nem kellene irni. Erdekes, csak ebben a forumban van meg olyan, akinek tokeletesen fut. Te meg feltenni is alig birtad... Reszemrol a tema itt lezarva veled, nincs ertelme betut pazarolni ra...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Egy rossz romrol persze, hogy megallapithato, hogy rossz. Az igazi muveszet az, hogy egy jo romrol mondjak hogy rossz es hasznalhatatlan szubjektiv szempontok alapjan... Esetleg olvass vissza es gyujtsd ki a kollega velos velemenyet, hogy mi alapjan kapalja el a romot. Ha ketto hibaig eljutsz, megemelem a kalapom Konkretan hasznalhatatlannak titualta. Ez verte ki a biztositekot, mert egy baromsag.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz eladogeppc #12785 üzenetére
Latom nem erted, de mint mondtam, kerlek hanyagolj... Kit erdekel, hogy ajanlod-e, amig nem irsz hulyesegeket, hogy hasznalhatatlan, mert ez mero felrevezetes. Ugy hogy meg egyszer kerlek, hanyagolj, remelem nem nagy keres...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz apaszka #12856 üzenetére
Te most az S3-ről beszélsz jól gondolom? Arról az S3-ról, ami kettő generációval régebbi, 2/3 akksival rendelkezik? Hagyjuk már a Samsung fikát és az LG éljenzést. Ez sem tökéletes telefon, messze nem. Rossz olvasni hogy LG überálesz. Ha már annyira überálesz, hogy lehet az, hogy egy közel 2 éves telefon hamarabb kapja meg a 4.3-at, mint az LG zászlóshajója? Mondjuk innentől kezdve kissé hiteltelen a dolog, mert amit itt leírtál, attól az értelmes ember lefordul a székről. Amit itt is leírtál, miszerint a Samsung már lemerül, amikor az LG még 79%-on van, egy nagy hülyeség. Ja persze, 2.5-3x annyi ideig bírja, hagyjuk már. Nagyot én is tudok mondani, ha akarok.
(#12864) eladogeppc: [link], ha nem tűnt volna fel én csak a f@szságokra reagálok így, aki ilyen hülyeségeket ír, az ne hordja fent az orrát.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz vadászcsiga #12865 üzenetére
Milyen hozzászólást is linkeljek?
-
ForRedGlory
félisten
válasz eladogeppc #13217 üzenetére
Bugot bárki tud mutatni akár egy alap Alcatel androidos telefonon is. Ezt komolyan is gondoltad, hogy nem bug?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz bébi67 #13377 üzenetére
Ne bántsd a G2-t, mert troll leszel. Itt csak szépeket és jókat lehet írni. Ettől függetlenül nem szól rosszul a G2, de hangszóróban a HTC One pl szarrá veri, de mondjuk minden más telefont, mert azok a sztereó "hangfalak" nagyon brutálisak benne. Mondjuk a Beats Audio pont a mélyre megy rá, de ez nem jelenti azt, hogy azért szól jobban, mert több a mély.Fülessel már nincs ekkora különbség.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
PARANOIDANDROID update, hamarosan.
-
ForRedGlory
félisten
válasz kerpok #13499 üzenetére
Nekem is elfejel sokszor Wifi után visszamászni 3G/4G-re, ami "kissé" szánalmas hiba egy csúcskategóriás telefonnál. Még jó, hogy tárcsázóból megoldható és nem kell mindig újraindítani. A recsegést nem kellene elbagatelizálni, vagyis el lehetne, ha olyan helyen recsegne, ahol az ember ujja nem jár, de ez a bekapcsoló gombnál van és nagyon sokszor az ember hallja. Ha a samsung hátlapja van lebiliműanyagozva (ami 0 recsegést produkál...), akkor ennek a hátlapját nehéz lenne jellemezni a csúszósságával és recsegésével. Még szerencse, hogy ez egy nagyon minőségi hátlap, így csak a tudat bosszant, hogy trágya.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz pestibenji #13607 üzenetére
HD Widgets (ha volt már bocs, még nem olvastam végig az utolsó 200 kommentet csak a kamera agyfosást )
(#13593) kerpok: ez a bug lényege, nem mindenkinél van, de attól még sokaknál előfordul.
(#13652) apaszka: azok a panorámák de mocskos rondák.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Kint van a 01/12-es frissitesu PARANOIDANDROID. Senki ne toltse le, elfogult vagyok vele kapcsolatban, mint az a par szaz ember XDA-n, akik szerimt kivalo a rom Majd, ha a megmondo emberek szerint is jo lesz, na akkor tolthetitek
-
ForRedGlory
félisten
válasz eladogeppc #13936 üzenetére
#13929,,, Mint mar mondtam, hanyagolj es ne celozgass + plusz nem vagy itt senkinel tobb,szebb,okosabb, hogy ilyeneket leirj es masok szavait kerdojelezd meg. Nem hergeltem senkit, de latom, nem veletlen pont te ugrottal ra... Nem zorog a haraszt.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Azt direkt nem adtam, mert Hjusztonn epp udatelte a romot, miutan kihagyott belole valamit Bar kozben mar lett link is a jo romhoz.
Szerk:
Az a link XDA link, csak ki lett szedve a topicbol. Bocs, telefonrol nehezkes a linkesites, marad ez.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2502789
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz kisgergely80 #13951 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz banán007 #13979 üzenetére
Amit epp ma linkeltek paran. Az mar 4.4.2 rom. Viszont meg csak beta, mivel LG meg eleg messze van attol hogy 4.4-et kiadja. Ettol fuggetlenul az hogy beta, ne zavarjon meg, szinte tokeletes rom. Pl FC nekem sosem volt...es mivel stock android, LG "csicsara"ne szamits mint egyesek. Ez az android eleterzes Gyorsasagban nincs ellenfele es az ART miatt az animaciok is sokkal folyamatosabbak. Lagot nem fogsz benne talalni. Nem vicc...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ebben az uj paranoidandroidban nagyon kakos lett a hangero
Maxon konkretan leesik a fejem[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Cathulhu #14514 üzenetére
Hagyd ra. Tobbszorosen bizonyitotta hogy fogalma sincs bizonyos dolgokhoz.
Mas:
Aki meg egy eleve fejlesztes alatt allo project hatranyanak a bugot jelolo meg, az kisse vicces. Majd jogos lesz a bug kritika, ha mar a Google alaptertelmezettkent hasznalja es ugy is rossz lesz... Az ART igenis jo, de a motort polirozza es nem a bemchmarkot turbozza. Perszw verpistikek kiabalnak, hogy nem lesz gyorsabb a telefon. A gyorsasag relativ, nekem eleg, hogy az animaciok folyamatosabbak es kb 0 lag van benne... Es ezt nem csak G2 tulajkent irom, hanem Nexus 7 (2013), amin szinten erezni a kulonbseget.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz icecave #14906 üzenetére
Elso bekapcsnal, amikor inditod telepites utan, felajanlja, hogy a mar meglevo Google backupot visszategye-e. Na ott az alapertelmezetten be van pipalva, szoval ha elheveskeded es tovabbot nyomsz, akkpr bizony mindent visszatesz, ami valaha volt rajta
A launcherben a Google Search nem tuntatheto el, ez a launcher sajatja, nem paranoidandroid hibaja. Mondjuk en Novat hasznalok, ezerszer jobb.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tothgergo90 #15487 üzenetére
Meg sem fordult a fejedben, hogy ez nem azt jelenti, amire itt páran gondolnak? Vagy szerinted ez a 44% mit jelent? Ezek után már érdekel(ne) a magyarázat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest