Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dondenis
aktív tag
válasz FrankMonzano #10250 üzenetére
Ez engem is érdekelne, én is észrevettem.
-
Wade0303
aktív tag
válasz FrankMonzano #10572 üzenetére
Akkor rootolva sincs? Az az egy ami kéne a fájlok lementéséhez amire szükségem lenne.
-
barmar
aktív tag
válasz FrankMonzano #10865 üzenetére
és biztos vagy benne hogy ennek a telefonnak ki kéne írnia a H+? szerintem ez csak E, H és 4g-t ír ki. a többi fokozatot nem látod. én csak ezt a hármat láttam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
Már válaszoltak, ahhoz tenném hozzá, hogy a valódi sebesség a lényeg, nem a betű. Speedtest letöltésével megmérheted.
-
DonMaster
addikt
szia
először is csak az ikon nem jelenik meg , vagy sebességben is megjelenik a h és a h+ különbsége? Mert ha sebességben nem látni , hogy h vagy h+ akkor az h+-al megy csak nem tudja kiirni , hogy h+ vagy valami szoft. baj van akkor, nézd meg , hogy a speed is annyi a h-val mint a h+-al vagy kevesebb , gyakorlatban nézd meg , mert elméletileg lassabb kel legyen.tényleg kijött a hun open 16gb v10e
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
szabyka95
őstag
válasz FrankMonzano #11033 üzenetére
mostmar nekem is H t ir ...
te a rom felrakasanal Countrynak meghagytad Koreat , tovabba ramentel arra h clear software update registry ? mert en nem (akkor meg nem volt benne a leirasban)
lehet emiatt baja ? legelso inditasnal lefagyott a telefon .. -
törölt tag
válasz FrankMonzano #11180 üzenetére
Miért is?
-
GLOCK34
aktív tag
Szerintem nem túl sok érvet tudnál felhozni az S4 javára.
-
ßrainiac
addikt
Elobb meg olyan hirdeteseid voltak h ajfonra cserelned, most meg mar esnegy? Lol..
-
ßrainiac
addikt
válasz FrankMonzano #11199 üzenetére
Azert az S4 es ez nem egy kategoria. Nekem sem volt a szivem csucske ez a telefon, de mostanra megszerettem. Na de remelem, azzal elegedett leszel
A terero problema nem HKG-s modem miatt volt?
-
mycso
veterán
válasz FrankMonzano #11199 üzenetére
Pedig van olyan jó, mint az s4.
Engem egyedül a bővíthetőség hiánya tántorított el, egyébkén remek készülék a g2.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Szabiq
tag
válasz FrankMonzano #11205 üzenetére
Akkor hajrá
“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
-
ßrainiac
addikt
válasz FrankMonzano #11205 üzenetére
A samuk ebben jok voltak nekem is. Melohelyen nem dobtak el a wifit a liftben, mig minden mas telom igen.
Ugyanigy a mobilnet.
Tekmen: nem allitottad public-ra a doksikat, igy nem latni.
Sztem hasznalj dropboxot, az alapbol engedi ha megosztod a linket.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz FrankMonzano #11209 üzenetére
Délután azért gondold át mégegyszer
Meg ne haragudj de hogy lehetsz ilyen határozatlan? Nem tudod eldönteni mire van szükséged?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FrankMonzano #22009 üzenetére
Gsm boltokban és a Média Markt-ban is láttam. Pár száz forint!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gusthy
veterán
válasz FrankMonzano #23435 üzenetére
Jó eséllyel qhd felbontása lesz, ami biztos jó valamire, nekem az fhd is már-már értelmetlennek tűnik, de ez a divat.
Lehet, hogy ez is cseppálló lesz.
Viszont tuti, hogy drágább lesz. Szerintem én nem feltétlenül várnék, de ízlés dolga. -
jooker82
nagyúr
válasz FrankMonzano #23435 üzenetére
Májusban mutatják be,de mire ideér jócskán nyár lesz.
És azért ne várd a G2 árába a nyitóárát.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
gusthy
veterán
válasz FrankMonzano #23555 üzenetére
Ez így logikus.
Szerintem a g2 jobb, mint az s4, de ebben a topicban mindenki ezt fogja mondani -
gusthy
veterán
válasz FrankMonzano #26673 üzenetére
Azt gondolom, hogy az, hogy 1-2 telefonnál előfordul ez a térerő/hívásminőség dolog, nem jelenti azt, hogy a G2 mint olyan szar, erre van a garancia.
-
asderr
aktív tag
válasz FrankMonzano #26890 üzenetére
En mennek vissza iOsra,de senkisem akar velem uzletet kotni,pedig nem ettem meg embert
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
törölt tag
válasz FrankMonzano #31738 üzenetére
Így van!Én még mindig nem tudok választani az i5 és G2 között, hiába trágya az i5 akksija, van hordozható töltőm.
-
Tybike81
őstag
Erra csak azt mondom, a G2 előtt nekem volt S3 három hónapig, Huawei P6 kettő hétig, majd Note2 kettő hónapig, és S4 másfél hétig. Nem játszom, semmi komoly dolgot nem használok, csak telefonálás, sms, fényképezés, face, és internetre használom a készüléket, és napi használatra eddig ez a legjobb készülék. Nem kell várni másodperceket, bármit szinte azonal végrehajt
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Oppenheimer
nagyúr
G2-nek mik ezek az ismert hibái?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
gusthy
veterán
válasz FrankMonzano #33263 üzenetére
A vízhatlanság jó dolog, de annyival nem érzem többnek, hogy váltsak.
-
reflxx
aktív tag
válasz FrankMonzano #40404 üzenetére
úgy tudom hogy a 20f már jó. de érdemes megpróbálni egy nem gyári rom-ot
-
iceQ!
addikt
válasz FrankMonzano #42722 üzenetére
Nem! Nyugodtan be lehet kapcsolva!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
mouzrr
őstag
válasz FrankMonzano #42835 üzenetére
Nem, 20f, gépen kell frissíteni az lg progival
-
mouzrr
őstag
válasz FrankMonzano #42841 üzenetére
Ezt sajna nem tudom megmondani
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #42893 üzenetére
Erre valaki?
Feltettem PC SUITE-al a 20f romot,eddig csak a knock code ami feltűnt.
Jobb mint a 20b vagy felesleges volt frissíteni ? -
Illusion1010
senior tag
válasz FrankMonzano #42920 üzenetére
"It looks like a new 20F update is going to be released for D802.
This is the original article (Italian language, sorry), and the changelog is:
- introduced Knock Code™ feature;
- enhanged low light shots, reducing noise processing alghorithm;
- introduced recents Google security patches."Ennyi a változáslista. Legalábbis a publikus része. Valamivel egyébként biztos jobb mint az elődei, különben nem csinálnák a frissítéseket.
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #42920 üzenetére
nem volt felesleges,a c-től kezdve sok minden javult...nem biztos hogy mindent észre fogsz venni..
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
TechRobot
aktív tag
válasz FrankMonzano #42924 üzenetére
Én is s4 ről jöttem és nem tudom miről beszélsz. ( i9505 és i9500). Szerintem ott csúnya user error volt ha neked nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FrankMonzano #43227 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #43452 üzenetére
MLT elvileg az lg figyelő progija,majdani reklámokhoz kell(egyénre szabhatóság miatt)nekem disable a kezdetek óta....
Korcsillio
Nekem 5 hó után sem sárga...(meg két leejtés után)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #43495 üzenetére
Sztem alapból on,próbálgattam és ha belépsz a menübe,akkor először az aktuális állapotot mutatja tehát on + ha offba rakod,akkor a kijelző tétlenségi időt viszarakja alapra(30s)
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz FrankMonzano #43541 üzenetére
Root ilyesmi van a telódon? Ha igen akkor twrp és az megcsinál mindent!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
fecs
senior tag
válasz FrankMonzano #43541 üzenetére
LG backup, Titanium backup. Előbbi gyárilag benne van a stock romokban, utóbbi play-ről fizetős. Mindkettő ajánlatos, bár JB-ről KK-ra tudnak zavart okozni.
Pixel 6a
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz FrankMonzano #43548 üzenetére
Nem csináltam,mert most végre belaktam a telefont ezért nem is gondoltam rá. Szóval,ha rábólintasz hogy az segíthet rajta kénytelen kelletlen megcsinálom.Bizony meredek már a földhöz b@szkodásán is elgondolkodtam emiatt,mert eddig másfél kétnaponta kellett töltenem most naponta(ez már nem is 20% ugye inkább 40-50%).A telefon használatom pedig nem változott semmit. Ha mégsem oldaná meg a problémát jelezni fogom . Továbbra is várom a 220b ujrarakásának menetét. Üdv
[ Szerkesztve ]
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
-
tutaj01
aktív tag
válasz FrankMonzano #43548 üzenetére
A Telenornak nincs külön romja mint a T-nek. Az OpenEur romok tökéletesek
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #43554 üzenetére
Ha romot akarsz cserélni,akkor kdz és azt raksz fel amit akarsz
Voltcraft
Én a helyedben csinálnék egy gyári visszaállítást és ha ez nem segít,akkor az LG Mobile support tools-ban van egy olyan menüpont,ami a rom javítására hivatott(a pontos nevére nem emlékszem,de értelemszerű ha megnézed)az lg oldaláról letölthetőblt62
Nos nekem is ugrál,de azt vettem észre,hogy ez inkább szolgáltató hiba és plusz a g2 vevője is érzéketlenebb talán egy kicsit...az a furcsa,hogy rossz vételi helyen azt tudta mint asszony z1c-je,de van ahol a sony vétele jobb volt...igazából nem tudtam behatárolni mi igazából a problema...külföldre menet a g2 antennája az első ami vált és itt mintha jobb is volna a stabilitás...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #43556 üzenetére
A Kdz az Lg odinja kb és a rom fájl kiterjesztése is .kdz
Miért akarod újrahúzni? Ha otan/lg pc suite/tools frissítettél akkor a frissítés javításával is próbálkozhatsz az lg mobile support toolsal...én a végére hagynám a kdz-t...nem bonyi de lehet azért szenvedni vele...[ Szerkesztve ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz FrankMonzano #43575 üzenetére
Ez egy jó kérdés,de szerintem a kdz mindent gyalul,mert a teljes romot rakja újra...sztem a hidden menü is ennek a része,nem pedig az androidé(recovery)...én pl most húztam újra a tabom,szűzen telepítve minden...ja ha backupos visszarakást csináltok az is generálhat hibát....
blt62
Vokt problémad ugazából a hálózattal?pl hívás közben?mert ha nem,akkor ne foglalkozz vele....sztem a mérő sem pontos[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz FrankMonzano #43578 üzenetére
Mindig is benne volt az összefoglalóban, hogy hogy kell feltenni, meg hogy honnan lehet leszedni. Most is benne van.
-
iceQ!
addikt
válasz FrankMonzano #43580 üzenetére
Én inkább ezt tenném:
198 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20F
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz FrankMonzano #43583 üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
iceQ!
addikt
válasz FrankMonzano #43590 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz FrankMonzano #43575 üzenetére
Hali !Csináltam egy mentést majd gyári visszaállítást .Utánna vissza a mentést ,ujraindítás. És lőn csoda a teló ujra a régi. Már az indokolatlan melegedés is megszünt (azt el is felejtettem mondani)Kösz a segítséget!👍
[ Szerkesztve ]
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest